Lite prat från munngiporna <3 (nathalie gäst tänker lite...)

Nu är du här igen, och hela min dag blir som en berg och dalbana :) det är så roligt, och man skrattar så mycket, jag tror att jag är kär i dig, igen :) 
Du kom precis hit och ska säkerligen åka snart igen, nu står hon i duschen och jag hoppas hon står kvar där hela dagen så jag kan få ha henne för mig själv :) men det får jag inte, jag måste alltid dela av mig av mina godheter till vänner. 
Skit, slit pin livet är cp cleant, upp med hakan inga böjda knän, 
livet suger det är bara så det är. 
Men en dag då ska jag binda fast dig runt en stol och bara skratta hela tiden, f:Men du får inte ta det som ett hot att jag ska binda dig för du måste tycka det är kul, Okej? Lisa ;okej.  vet jag att du skulle sagt. 
Faan vi måste planera något snart, börjar tappa fotfästet om jordklotet om jag inte vet vad som sker, vi ska åka till sensation white , och sensation black, okej? Lisa: Okej!
okkej okej kej okej. Nä nu måste jag se på dig lite, du är så fin min lille sak, du är en liten grejj en sådan där god liten hårt söt smaskkkig sur lite tutte mussi pussi sak. Hej hej hej nu ska jag gå hej hej hej. Fan vilken go låt jag lyssnar på 
Minimal mix part 3 , sök på youtube era freaks. Shenna råå+

/// NATHALIE

Shoot baby!

Comments:

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0