ten goes eleven

En dag som denna borde kännas speciell. det är nyårsafton, och ett helt nytt år tar snart sin begynnelse. 2010 har passerat och är memorerat i vårt förflutna. våra hjärnor gör plats för ny information och nya upplevelser. Det borde kännas speciellt, precis som julafton gjorde när man var liten. Men inte ens när jultomten kom infann sig den där känslan. Och inte heller idag. ett nytt år, okej. den 31:e blir den 1:e, fredag blir lördag, december blir januari. Konstigare än så är det väl inte. Det är bara så det är, livet.
jag är bara sugen på att göra slut på pengar. som vanligt. så jag går nu, slösar bort mina kronor på den sista dagen av 2010. startar 2011 som fattig, med alla möjligheter att bli rik.
hej då

kan nån, kan canon

Tänkte köpa en kamera igår. stod tudelad mellan on-off och systembolaget och valde såklart det sistnämnda, då vi var ute i sista sekund. som vanligt.
Antar att det finns någon slags kamera butik här i stockholm också, så det får bli en idag istället.
...och nån slags mune till ikväll ..
när stänger egentligen afffärerna idag på nyårsafton ?

god natt

-

reebok , bianco å sprit

nu är det läggdags för lisen som ska upp så tidigt och köpa skor och gå till systemet i morgon. stackars henne.
hej då

ruby woo

åå vaar beställer man MAC smink på internet nånstans ...... allt som ploppar upp handlar ju bara om datorer...

en dag i ett iskallt universum. kallt ute, kallt inne, kallt i sinne. jävligt kallt överallt. fyfan vad rimmigt å dimmigt.

Ett nytt jobb ja. det var ju trevligt tänker ni. ja, trevligt var det. tills vi hade kört i något som kändes som femton timmar (ääändaa till BORÅS av alla ställen ??!! :S ) (vet att det bara tar en och en halv timme dit vanligtvis. men när värmen i bilen vägrar att utsöndras så går tiden såklart tuuusen gånger saktare ni vet ). Ja iallafall, arrived and ready to shoot, så har alla tidiga bokningar helt plötsligt hoppat av, så vi avbokade resten också, lekte lite i studion, åkte femton timmars iskall väg hem igen, käkade ihjäl mig på max och sen dess har jag varit som en blodigel på soffan i mitt nya coola mjukis set som jag fick i försenad julklapp idag. Dope. tack danne.

att åka buss i nio timmar är nästan värre än att åka tåg till Bergen tolv timmar. Längtar inte jättemycket tills i morgon då den här arma resan ska ta sin början. En bra sak är iallafall att det finns trådlöst internet "ombord". Gratis. Och en fresh film väntar på vuze... Redo att bli beglodd medan snötäckta träd och hala gator susar förbi.
återigen blir jag irriterad på mig själv över att jag alltid, ALLTID packar för mycket SKIT vart jag än ska nånstans.
Varför skulle jag NÅGONSIN använda två pincetter samtidigt liksom?? Eller hur ofta kommer jag hinna gå runt i fem par skor på tre dagar?? Varför envisas jag med att trycka ner jeans som jag VET att jag aldrig någonsin använder i vanliga fall? och vaaarför har min neccesär(stavas hur?) helt plötsligt växt trehundra storlekar och har nu sizen av daniels strlk.44:e skolåda??
VET EJ.

förresten. vet ni att det är MAJS i coca cola? bara för att det blir billigare så.

mättare


mätt


BKO. Brev

du kan väl skriva ett brev
det var så längesen'
berätta hur du har det,
om du har längtat hem.
är det något du behöver?
klarar du dig bra?
är det nån som ser dig?
som ser dig som ja?
om någon nånsin gör dig illa
säg bara till
om nån slår dig,
trampar på dig....
ibland så blir det fel
16 år och osårbar
och gud tittar bort
det finns så mycket ändå
om någon nånsin gör dig illa
säg bara till
om någon slår dig
spottar på dig
du kan väl skriva ett brev
det var så längesen...
berätta hur du har det
om du har längtat hem

ååh så fint.....


uschiameij

Att torp är en tillflyktplats i det outhärdliga jul-lugnet, är nu konstaterat. Folk blir som förbytta av ordet "rea" och de köar mer än gärna i timmar för att få nån femtiolapp rabatt på skjortan. sjuka i huvvet är dom som åker dit för att slåss med fienden.
Min bil är skrotad.
jag har fått massvis med fina julklappar..
..och ett nytt jobb!
säkert har jag gått upp femton kilo.
(camillas köttbullar kan vara de godaste.....)
snart är det nyår. halmstad eller stockholm?
jag har noll bös i hjärnan
nu ska jag dö i sängen.
nighty night

lapdance from nudie

Äntligen slipper min fina mac frysa om nätterna.
Tack älskade Daniel <3

Här är jag. på pricken.

Skorpionen lämnar ingen oberörd. En kraftfull personlighet med ett rikt inre liv. Skorpionen har en tendens att gå till ytterligheter, svart eller vitt, antingen eller. Det finns mycket känslor bakom ytan. En samlad, behärskad fasad men ett stormigt, passionerat inre. I relationer och samarbete är Skorpionen tydlig och viljestark. En målmedveten natur som inte glömmer vare sig en väntjänst eller en oförrätt.

Skorpionen stimuleras av utmaningar och är djärv och strategisk. Spänning och dramatik lockar denna hemlighetsfulla natur. God organisationsförmåga hör till bilden och kapacitet att metodiskt genomföra sina planer. Skorpionen är utforskande och analytisk, ofta en god människokännare. Omgivningen behöver inte berätta så mycket, Skorpionen vet ändå och kan stundtals ana sig fram genom tillvaron. Få ting undgår Skorpionens skarpa blick. Ett intresse för psykologi och existentiella frågor hör till bilden, likaså finns en stor potential på det kreativa området. Alla former av problemlösning fascinerar Skorpionen.

Planeten Pluto styr över Skorpionens tecken. Det ger sig tillkänna bland annat genom ett stort kontrollbehov. Skorpionen är viljestark och vill helst ha distans till omgivningen och kontroll över sin livssituation. Skorpionen är känd för att alltid ha en dold reservplan, och får ofta ett liv med spännande möjligheter och dramatiska vägskäl!

en jämförelse ?

Att vi vill ha det vi inte kan få, ständigt, kan vara av den simpla anledningen att vi vet HUR det vi vill ha är. 
Vi önskar sommar när snön singlar ner, för att vi VET hur en varm bris känns mot solbränd hud och hur en
iskall öl smakar i solnedgången.
När myggbetten kliar, och svetten rinner, vill vi krypa ner under täcket och titta på snöflingornas dans
för att vi VET att vintern inte bara är kall och grå, utan även bringar julemys, knäck och julklappar.

Det är det som är den stora skillnaden på oss och afrika. Vi har valmöjligheter, de har knappt vatten.
Vi lever i det blå, i framtid och glömmer nuet, medan de lever för dagen. Vi VET att vi hela tiden
kan få det bättre. De har inget att jämföra med.

fetaste katten i stada

sandra och tjockiskattentomte på vift

Lite jobbigt är det att inte bo någonstans. Speciellt såhär i juletider, när man ska flänga runt så jävligt. vet inte varför man ska det egentligen. Är inte julen lite tillför att man ska få vila? och äta.
Och om man heter Lisa Karlsson och är precis som jag, så har man alltid med sig för mycket saker.
vart man än beger sig. det är jävligt tungt att vara hemlös ska ni veta. ni hade nog inte orkat bära hälften
av allt det där som jag driver runt med. (tur att man har haft en bil hittills iallafall)

men som om det inte vore nog med att vi blivit straffade med enorma mängder snö och kyla som får skelettet att skaka, så ska ju någonting gå sönder också. och igår var det min tur! yippie.
Jag är bil-lös, hem-lös och tråd-lös.
som en radiostyrd bil som ingen styr, typ.
äsch jag har ju ingen bil. den e pajj. (tack andreas o. CO för skjuts och sådär mitt i vinternatten)
eh nu så skriver jag samtidigt som mina ögonlock sakta faller ner så jag vet egentligen itne vad jag pratar om längre. mina fingrar liksom bara vet vilka tagenhter de ska trycka på. fast jag inte ens tittar längre.
jag tittar in i huvvet.
och jag sover nu.
jättemycket sover jag.
och nu skwa jag sova på riktigt. för jag är ritkigt jävla trött efter ellva timmar på jobbet idag.
men godjul på er då era as
(mest AS är ni som har välfungerade bilar fast ändå ligger i fel fil och kör i 30 typ. fan . jag gillar inte er. ni är jävligt irriterande. BYT FIIIIIIIL.
livin on the edge, )
MIN MAMMA HAR FÖRÖVRIGT GJORT DEN PERFEKTASTE KNÄCKEN I VÄRLDSHISTORIEN. (vet att det itne heter perferktaste, men jag får säga så)
knäck knäck knäck käck hohooh
imorrn är det julafton. förra året vid den här tiden var jag i barcelona. var säkerligen rödvinsfull och inne i nått djupt samtalsämne över en sen kyckling middag. det var varmt och grått. mysigt. och allt det som brukar vara så speciellt var en helt vanlig vardag med en extra flaska vin. än mer speciellt i minnet.
det var annat än nu. idag är det sverige . sverige . det kanske är ett bra land. dom säger det. och jag får väl hålla med. men jag kan inte låta bli att hata lite. (hatar vissa system extra mycket)
men gud nu börjar jag drömma .
måst sluta knappa på tagenterna. det är irriterande. man jag kan iten. händerna vill bara inte sluta.
okej lisa lägg av nu jag måste blunda.
jag har ett paket i min julstrumpa. mamma tomten var nyss här och la det där. (fast egentligen ligger det utanför, för det fick itne plats i strumpan)
hihh undraa vade kan va.....
när jag va liten så tjuvkikade jag i mina julklappar .
förlåt mamma å pappa.
men det var så spännanden
j men okej godnatt hejdå

Nyfiken kan man va, men varför vet inte ja.

Fattar inte riktigt det här med "bloggvärlden". Vem bryr sig om mitt liv? Eller ja, vem som inte känner mig, bryr sig liksom? Tydligen finns det massvis med folk där ute som visst gör det. Och för dig som undrade, så kan jag ju berätta att jag numera är hemlös. Igen! Och tyck inte synd om mig, för jag gillar det. Daniel ska flytta till Spanien i Januari, och jag ska få låna en kompis lägenhet i tro det eller ej men, UDDEVALLA i fem veckor. Tiden efter det är oviss och det tycker jag är ganska gött. Kanske får jag för mig att åka till andra sidan jorden och bo i en koja på costa rica? kanske blir jag militär i afganistan?  eller kanske hamnar jag i Ryssland? HUH! .. VEM fan VET? men tills dess ska jag stänga in mig med min symaskin, mina oljefärger och massa levande ljus och bara drömma.

somewhere over the rainbow.....där vill ja bo


PAUSE

Helt oviss om framtiden, ligger jag i en obäddad säng med smutsiga lakan och tycker synd om mig själv. Tog en paus från flyttstöket och vet inte om jag har någon större lust att fortsätta någonsin. Vet inte varför jag är så ynklig idag just. Det är bara en sån där dag idag. Vaknade upp ur en dröm med tårar i ögonen och ett gnagande samvete. Kanske därför.
Vet inte om jag gillar mitt hysteriska sätt att hantera sådana dagar. Blir speedad som på tjack och tänker tusen tankar i sekunden. Hetsiga kroppsrörelser, svart i blicken. Snäser åt allt och blir förbannad på alla. Jag vill ha någon nära, någon att skrika på och gråta hos. någon att slå på och någon som kramar mig.
Oftast slutar de här dagarna i ett hysteriskt utbrott på någon som inte alls förtjänar det. Och sedan blir det svart, tomt och jävligt ensamt ända in i själen. Hatar sånna här dagar.

Still chaos

hata att nysa. det kliar och svider inne i hjärnan och tårkanalerna står på vid gavel. nu har jag nysit cirka tio gånger på en halv minut. Jag drunknar.

KAOS

Jaha, då skulle det här så kallade livet återigen tryckas ner i några alldeles för få och för små flyttkartonger. Det är helt sjukt hur mycket skit man samlar på sig. Blir så arg på mig själv när jag inte kan slänga någonting, utan måste låta det ligga och skräpa i minst tre år till.
NÅNGÅNG kommer den alldeles för gamla mascaran, skorna med sönderslitna klackar och kläder från förra decenniet att användas. Jo men visst Lisa. Kan inte ens slänga gamla trosor som jag inte har haft på mig sen i 9an! Förfaaan, skärp dig.


En ank -alien dog


blyerts, lingonglögg och "jomenjagvet" spellistan. mys!


det rinner var och kliar och jag kan inte låta bli att pilla

Hatar att jag har nickelallergi. Vill skjuta gud ibland när jag får sår och utslag över hela öronen efter att ha haft örhängen på mig EN kväll. och huuuurrrr snygga är äkta smycken liksom? skit tråkigt och bratigt. fuck guld. jag vill ha fejk .

årets Glögg, sponsrad utav Sweet...


What to do in Hikkadu...?

Alltid klagar man på hur jobbigt det är att gå upp på morgonen och hur tråkigt det är att jobba...Men hallå, HUR kul är det att va ledig då?? när alla andra jobbar dessutom. Kul att vakna klockan 8 och ligga i sängen en hel dag för att vintern hindrar en från att gå ut. ne usch vad tråkigt jag har. What to dooo...
Nothing to do in hikkaduwa...

HEMLÖS

För femton minuter sedan blev jag beroende av att beställa saker över internet. Mot faktura. Så nu har jag noll koll på vad jag klickar hem och ännu mindre koll på hur mycket jag blir skyldig ... meeeen, det är en senare fråga. Alltid kul att få paket liksom.
I typ fem år så har jag önskat mig en jätte, jätte stor antik jordglob med träfot.. Har letat ihjäl mig utan resultat...åsååå Förra veckan hittade jag den här! inte direkt så stor som jag hade tänkt mig, och inte så antik heller för den delen. Men söt va den. och billig.
Den ligger i en ihopknycklad plastpåse i bokhyllan för tillfället och väntar på att jag ska bo nånstans. För bo, det måste man väl? Eller? jag gillar inte att bo. det blir så tråkigt i längden. vill hellre leva i mitt zigenarliv tills jag hittar mitt hem for life. Det enda tråkiga är att man aldrig kan inreda som man vill, eller elda rökelser dagarna i ända. För de flesta jag känner får ont i huvudet av starka dofter och gillar inte alls att sitta på golvet eller äta med händerna.
Synd de.
Undra om man nånsin kommer hitta rätt förresten. Kanske kommer jag alltid leva såhär, med högerfoten i vänsterskon och tvärtom.
jajajjajaja

nej, julbordet var inte värt 700kr. Inte det minsta.


Färg-alarmer är ingen bra kombination med mig

varför blir man kissenödig av kaffe, och bajsenödig av snus? Hatar att vara kissenödig och bajsenödig. det är så tråkigt att gå på toaletten så jag dör! Just nu till exempel. Ligger helt död i sängen, försöker stänga ute kylan med två duntäcken som jag har placerat över mig i perfektion. värmen börjar sakta komma till mig och mina ögonlock faller långsamt ner över pupillerna. JUST DÅ. AKUUUT kissenödig. Varför varför varför just NU? HATAR att resa mig upp och hatar att toalettringen alltid är så jävla kall. Jag tänker nog kissa på mig.

MAT-KOMA

femton liter smält ost ligger i magen och om jag lutar mig fram och tillbaka så kan jag riktigt känna hur den ligger och guppar därinne blandat med köttfärssås och ännu mera ost. Men ost ska tydligen vara väldigt bra för nått har jag hört. kommer bara inte ihåg vad det var...
ANnars då? jorrå, fint. mat-koma som sagt. Och en däckning på ingång.
och ikväll kommer koffe hem från spanien och ska få öppna alla 17 paket i sin adventskalender.
hiihihihi
Men från och med idag pojkar, så blir det kanske inte mer än torra russin och tandpetare i luckorna fram tills julafton.
för jag är pank. jepp. broke. IGEN. fan, hur många gånger kan man bli pank egentligen?
Synd ändå. För det är kul att ge bort saker. Hur grymt jag än slår in paketen så lyckas Joel ALLTID lista ut vad som döljer sig under pappret.
jajajjajajaj
längtar efter att min underbara ansiktstvätt ska hoppa upp och tvätta rent mig och sen kleta på lite mirakel hudkräm. alldeles av sig själv. För vad väntar jag på? jag måste ju sova nu. har varit vaken i tjugo timmar och jag har varken supit eller druckit kaffe. väldigt ovanligt.
hejdå!

rösta på mig och Maja nu då så vi slipper se er mer

Nu när jag har tränat hela vintern på att simma förtjänar jag att vinna,

En resa till Thailand där jag kan jobba på min bikinirand.

kära fritidsresor, jag är trött på kalla bilresor.

Mitt sexpack på magen vill jag visa hela dagen,

tills kvällen nalkas för då vill jag svalkas,

med något att dricka, men helst utan att få hicka.

Så stoppa biljetten i min ficka, så ska jag vara en snäll flicka.


Att gassa i en pool hade varit cool, fritidsresor, ge mig sol.

Vill inte skrapa en enda ruta, Det är roligare att pruta.

Thailand i all ära, Kära tomten, orkar du bära?


http://apps.facebook.com/fritidsresor-jul/

Ett litet sånt där argt inlägg om saker som händer i världen.

Hur ska man kunna åka buss om busskortet är tomt, bussen inte tar visakort, alla påfyllningsställen har stängt, man kan inte betala kontant (??!!) , och sms-funktionen fungerar inte på aktuell sträcka? Dessutom vägrar busschauffören att låta en få åka Gratis. Samtidigt som han sitter där, chaffisen, på sin feta röv och skyller på systemet, så höjer alla partier kollektivtrafiken till skyarna och investerar hårt i utbyggning av järnvägar OSV.  jag dööör , vart fan är världen på VÄG?? HERREGUD. Vad hände med gamla hederliga PENGAR såsom sedlar och slantar? ehh hhh guud ..
Många som inte kommer få några julklappar i år iallafall. skit system.

Kan va den bästa mascaran.. Ever.


en morgon på den första dagen av resten av mitt liv ...

klockan är 05.45 och jag tänkte dra och jobba lite. ohh yeeehhhss.. för övrigt så sover fortfarande min hjärna, så vi sätter punkt här.


En sann vän är den som bara är. utan krav, utan förpliktelser, men som alltid finns där.

Jag vill gärna vara ledig idag. ligga i sängen tills kvällen. vill hemskt gärna ha LÖN nu. och vill också vara bra på att spara den. vill mer än gärna ha sol och värme. vill sitta i ett flygplan på väg mot costa rica. Vill känna sanden mellan tårna och skvätta vatten på den som vandrar bredvid mig. jag vill GÄRNA bli rik. typ nu. men jag vill nästan mest av allt veta vad jag vill. egentligen.

Fett skön...


haha å en till .....

Gammmmmallll
åh ska ja klippa mig igen kanske........hmmm och bli jätte jätte jätte blond har jag tänkt... .hmmm

Norgelandet påminner mig om hur jävligt kallt det var. och hur mycket bajs det fanns bakom soffan.

Hittade mitt gamla youtube konto och där fanns massa "bloggvideos" från norge... hahhahaha... sliten tjej..
Troligtvis bara jag som tycker det är kul att se på mig själv på tv. men det är väl det som är huvudsaken.
att jag tycker det är kul här på min egna jävligt roliga blogg. ha!

Den som tänker på framtiden får aldrig uppleva nuet ...

Vad sker på insidan av hjärnan? Egentligen? jag fattar inte hur tankar och känslor blir till och jag fattar inte hur de kan vara så starka och hur de kan påverka ens existens. Vad sker där inne när vi sover? när vi drömmer? jag blir knääpp.

Så var det jul igen ...

Tomten i all sin prakt.
Trött tomtemor ..
Puss puss
Lagar tomtedressen lite ..
Godjul

Världens sötaste lilla tjej!

DÖD ÅT DEN SOM PUNKTERADE MIN BIL IDAG!!!!!

vaddå anonym? vem är anonym? vem e de? vem är galen? Egentligen? huh?

jag e inte bitter

Äntligen hemma? eller ? Äntligen på hotellet? Eller? Äntligen sova eller äntligen ingenting alls. fan vet jag. hade hellre varit kvar i dimman några timmar och bränt upp visakortet på diverse barer. Men nu så hamnade jag iallafall här. klockan elva. Med två väldigt sugna gossar. sugna på ben and jerrys och på tonvis med lösgodis. så här ligger de och glor på sex and the city (???) och jag, ja jag sitter här. pigg och jävlig. jävlig och pigg. pigg och skit trött samtidigt. i morgon ska vi jobba. fan att jag somnade en timme förut, och fan att jag aldrig kommer kunna somna inatt. IGEN. och fan att vi ska jobba i morgon när jag kommer vara skittrött och fan att jag ska köra en asjobbig bil i massa mil i morgon. och nu måste jag sluta svära. och måste sluta vara negativ. det är inte så farligt. inte alls faktiskt. jag är egentlligen sjukt tacksam över att jag blev hemdragen så tidigt, för annars hade jag aldrig orkat vara snäll mot alla barnen i morgon. Så jag får väl försöka sjunka in i Carries hektiska liv och försöka att inte bli avundsjuk på alla henens cpstörda kläder och försöka att somna istället. hej då.HTTP://LOREAL.FEBER.SE

Vad vore väl en bal på slottet? Alla har vi väl identifierat oss med den eländiga flickan som sopar trappor, tvättar fönster och diskar. Klyschan om den miserabla Askungen vars tårar räddar henne ur det olyckliga liv hon lever, har nått oss alla och rört oss på djupet vid barnsben.

I verkliga livet är hon inte så olik någon av oss. Vem svävar genom livet utan att städa, tvätta eller äta liksom? Och hur mycket vi än gråter så kommer inga möss och hjälper oss med våra problem. Inte heller får vi gå på bal som tröst när hjärtat svider. I verkligheten finns inget trolleri, ingen fe som kan förvandla en Skoda till en Ferrari. Det existerar inte prinsar som varken har fotsvett eller finnar. Däremot finns det gott om elaka styvmödrar. Och elaka systrar också för den delen.
Att någon gång få känna sig som en prinsessa borde vara varje flickas rätt. Att under en helg slippa lyfta ett finger, bli uppvaktad av prinsar och mingla runt bland celebriteter. Få känna sig lyxig, snygg och sedd!

Den 24:e närmar sig och klockan tre påminner Askungen oss återigen om vardagen vi har runtomkring oss, utan prinsar, och utan trolleri.
Som sagt, vad vore väl en bal på slottet? Om inte alldeles, alldeles underbar...

Go d m o r g o n

Ett hotell är detsamma, vart man än befinner sig, i vilket land på jorden. Hur lyxigt det än är, så är opersonligheten ett faktum. vita hårda lakan, en toalett utan touch, toast, juice å bacon. Tro det eller ej, men jag var uppe Först av trion. sitter nu här i ensamheten och försöker njuta av en halvdan äggröra. Vem dricker röd mjölk? Det smakar skit. Hur kall den än serveras, så smakar den ändå varmt liksom? konstigt.. kanske därför feta människor fryser mindre än smala?Ps. måste börja använda mina glasögon. Hälsade nyss på en helt främmande människa, med: NÄMEN!!?? och så såg hon helt frågande ut... och när jag kom närmare så var jag ju tvungen att tillägga : "jahaaa, ja men åh du var så himla lik en gammal klasskompis till mig. oj oj hehe förlååååt...."  kul....

åh ja...

å ja. då var man i sthlm helt plötsligt. Tröttheten tar död på mig. så nu ska jag däcka i väntan på hotellfrulle.
ses i mörrn ... gonatt!

Att inte alls tala om sig själv är ett mycket förnämt hyckleriThn-ua-sthlm-uppsala-thn-fla-thn-osv ...

Godmorgon mänsklighet. Egentligen har jag inte alls tid att sitta här och babbla. Jag måste packa. och åka och byta en julklapp och köpa en mössa, äta frulle, duscha och packa lite mer innan jobbet. Men trots att jag vet att jag har en massa att göra, så sitter jag ändå här. Tidsoptimist? yevisst.

aa jag är en människa. som alla vet. vad är du?

Jag tror att jag är en ganska bra människa. jag är glad och ganska snäll och jag är bra på ganska många saker. inte bäst på något, men helt okej bra liksom. jag tycker om när andra blir glada och jag gillar att ge folk komplimanger. jag tror att människor ibland uppfattar mig som ganska irriterande och vissa gånger pratar jag på tok för mycket, vilket vissa stör sig på då jag tar för stor plats. andra tycker att det är ganska skönt att jag pratar en massa, så slipper de prata själva, och stämningen blir goo å avslappnad typ? I vilket fall som helst så pratar jag väl hur mycket jag vill? eller? Oftast är det kanske bäst att ha människor som mig som bekanta, men inte för nära inpå. Jag tror det. Att om man har mig för nära, så blir det antingen jätte jätte bra. eller jävligt jävligt dåligt. För jag är också en ganska krånglig person trots att jag utger mig för att vara världens lättsammaste. jag har två sidor. Svart och vitt. För när det gäller mig så är det antingen dag, eller natt. JÄVLIGT för varmt eller alldeldes för SVINIGT kallt, SNYGGT eller FULT, gott eller skit äckligt, PIGG eller TRÖÖTT. ja you name it. allt är upp eller ner, bak eller fram, in eller ut osv..
Ibland kan jag vara alldeles för ärlig, för jag hatar att låtsas ljuga för när jag ljuger, så ser man rakt igenom mig.

nu okrkar jag verkligen inte skriva mera , vet egentligen inte ens varför jag skrev alllt de där.. för jag har tappat skrivförmågan. hallå snälla tomten, kan jag få en ny skrivådra i julklapp? en skrivådra och ett staffli. tack och godnatt.

Jag ska vandra i mörkret tills solen bränner upp mig ?

hihihihihi är så himla glad efter ett glas vin på nått konstigt sätt. glad! och sen blir man sådär djup... och gåtfull...
måste nog sova lite nu... Men fortfarande... beeelize... mmmm hmmm ...

MEN HALLÅ?

IDAG när jag jobbade. så kom jag på en sak (förutom de hundra miljoner frågorna i inlägget nedanför) jo jag kom på iallafall, hur mycket jag vill åka till sydamerika typ. NU.? Någon som är liiiite sugen på att följa med eller?

Ibland tror jag att jag KAN flyga. på riktigt.


Ett glas vin om dagen är bra för magen. Eller?


ehhh ja...lite saker som jag undrade på idag...

Varför blir man blå när man fryser? Varför är nikotin beroendeframkallande? Varför hänger man kulor i julgranen? Varför HAR man ens en julgran?? Vad är en tradition? och vem bryr sig om det? Varför är jag uttråkad hela tiden? och vad är egentligen KUL ? Varför går livet ut på att prestera, bli rik, snygg och bra på något? Vad är jag bra på? Varför finns det ALLTID någon som är bättre? Vad ska jag bli när jag blir stor? Varför blir vissa tjocka och vissa inte? Varför är mat så gott? varför tycker alla olika? varför gillar jag bananer och amanda hatar bananer? Varför kommer tomten genom skorstenen? Hur blir bebisar till egentligen??? Vem är Jesus? Vart ska jag bo nånstans?
Varför blir jag irriterad av något just nu? (vet ej vad?) Varför flyttar inte alla svenskar och nordbor till spanien eller något annat varmt land? (då kunde ju alla sluta klaga så jävligt på kylan. annars håll käften?) Varför går tiden sjuuukt långsamt när man har tråkigt? Vad ÄR tid? tar den någonsin slut? Ska Sverige få Euro? och VEM VEM VEM bryr sig om det? Varför gillar fula människor andra fula människor, och varför gillar snygga människor snygga människor? Varför tänker jag så mycket? Varför fryser man när man är hungrig?

varför har vissa ett svagt psyke medan andra är starkare? Varför gör man ibland saker som man inte vill? Hur stavas address på engelska? ETT D eller TVÅ? Hur nollställer man sig själv till en grundnivå utan känslor? Hur kommer jag att dö? Varför tar alla i Trollhättan livet av sig? Vad är det som är så speciellt med Julen? Varför blir jag stressad av vissa saker och varför pratar jag så mycket? (om onödiga saker mest)? 

Varför blir jag alltid kissenödig när jag går in i en mataffär? Varför bäddar vi sängen? (vi ska ju ändå lägga oss igen) och varför bryr vi oss så mycket om utseendet? (vi ska ju ändå dö en dag). Varför är barn så bortskämda?????? Varför är SNÖ så jävla kallt? Varför är människorna så egoistiska och giriga??  varför är OST så jävla dyrt? Vad är pengar? Vad är meningen med livet? Hur kommer jag att dö? Varför har jag så dåligt minne? kommer jag att få skjuta med ett gevär någon dag? kommer jag att döda någon i mitt liv? Varför har man så många frågor....men inga svar???
VARFÖR i helvete???

goo go bordello ... ?

OK. nyss hemkommen från ett väldans liv på torpet. kvällsöppet och folk blir som förbytta av rea och rabatt.
Har fortfarande sushi upp till strupen så kommer somna mätt å go här i den enorma sängen. sjukt ändå att trots att man har en stoooor säng, så sover man ändå inklämd i ena hörnet. och om man sover i en liten säng, så rör man sig hela tiden i sömnen. äsch.
Hade en jätteäcklig dröm inatt. jätte jätte äcklig. så jag tänker inte berätta om den. men den handlade om mens.
yak.
smelll you later kompisar nu ska jag breda ut mig med alla mina kroppsdelar över hela sängen.
hallelejujahh

Alla djur utom människan vet att livets huvudsakliga mening är att njuta av det

vart tog ni VÄääägen??? vadå är det inte kul att läsa om mina äventyr längre..
Jag ska bättra mig. bli tråkigare. för ni läser mig mer när jag är tråkig och bitter.
konstigt ehm..... jaja nu ska jag åka å jobba lite! hej på er

Mmmm Hemlagad sushi kan va de bääästa jag har gjort ... wwoow


Åar vet att det inte är någon brådska. Tids nog kommer vi fram

På ena sidan huset, utanför köksfönstret, är himlen grå och det enda man ser är en stor snödriva som täcker bilen.
Förflyttar mig till sängen. återigen. Och när jag tittar ut på världen härifrån, så letar sig solens strålar fram genom moln och trädkronor. Träffar mig i ögonen. bländar mig. och jag förstår.

Den enda människa du kan ändra på är dig själv

jag är människa. alltså lever jag. jag är människa. alltså kommer jag också att dö en dag.

Idag är en hemsk dag. Allt är svart och en tjock dimma, likt tjära, kväver mig långsamt. Jag vill egentligen sjunka igenom jorden. Vill aldrig resa mig ur sängen. den här sängen. jag mår bra i den här sängen. egentligen. Men just idag måste jag göra ett val. Ska jag torka mina tårar, blunda för verkligheten och bara fortsätta älska? Eller ska jag resa mig, packa ihop mitt liv, återigen, och vara oviss om nästa sekund livet ut?
Jag vill ha kärlek, jag livnär mig på kärlek. Men frågan är hur mycket man själv kan ge. Jag dör inombords av att se mitt liv leva utan att jag själv egentligen är delaktig. Jag älskar , jag älskar. Men hur älskar man på en nivå där allt är frid och fröjd? Att kärlek och hat vandrar hand i hand är ett faktum och att älska sig själv kan vara det svåraste vi någonsin måste göra.
Jag är full och tom, levande och död. jag är lycklig och förkrossad. jag är en hemsk människa. och jag är så vilsen på jorden. jag blir galen. galen av självömkan . men än mer förkrossad av att se de närmaste sjunka ner till botten. att se någon som är så viktig, bli trampad på och allt är mitt fel. Jag blir beroende och jag inger ett beroende.
Jag vet att jag inte borde, men jag tänker ligga i sängen idag. vänta på dig. vänta på mig. gråta tills jag torkar ut.
jag borde inte. för jag borde göra andra saker. saker som också gör mig galen. jag hatar julen och jag hatar alla människor. jag hatar att jag hatar och jag hatar så mycket att hatet bara växer.

whatever I choose, I'll loose

BRAIN still EMPTY.
Så jag tänkte egentligen inte jävlas med en massa struntprat om ingenting viktigt alls. Trots det tror jag ändå att strunt är det vi helst talar om. Oväsentlig luft som fyller våra lungor och måste fatta tag om ord vid utandning. Vi talar om vad vi ska ha på oss på lördag, vilket vin vi ska dricka och vem vi vill hångla upp emot bardisken. Vi talar om bekymmer som varför mjölkens datum är passerat, vilket fika man ska köpa till kaffet eller vilken app man ska ladda hem. Vem talar om verkliga problem, om liv eller död? Vem blir glad av en grå dag? Vem gläds av att frysa? Vem nöjer sig med nudlar till lunch? Vem vill skrapa rutorna på bilen en bitande vinterdag? Vem vill bli stucken av en bi? Vem vill bo granne med en trummis? och vem vill bo i en uppförsbacke?
Jo, det gäller att tänka tvärtom. Se motsatser, se möjligheter. Vem vill inte kunna se den grå dagen förvandlas till blå och känna en isande vinter bli till sommar? Vem skulle glädjas åt fläskfilé sju dagar i veckan? Vem skulle hellre vara lam än att få åka pulka i vit pudersnö? Vem vill hellre dö i aids än att se en naturens varelse tråna efter sällskap? Vem hade inte stått ut med lite brum, buller och oljud då och då om man samtidigt har glädjen att vakna till sin älskades röst varje morgon, och höra hur kaffet kokar på spisen?
Och den som bor i en uppförsbacke måste i tidigt skede tydligt göra klart för sig att det faktiskt också är en nedförsbacke som leder honom till jobbet varje dag.

jaja, nu fick nu det ändå, struntprat. om absolut ingenting viktigt alls.

They say you're like a Monday morning
I say you're like a Friday night

I'm sorry

Lord though I walk through the valley of the shadow of death
I'm not scared cause You're holding my breath
I only fear that I don't have enough time left
To tell the world that there's no time left, Lord please

Att hålla kvar ilskan inom sej är som att ta brinnande kol för att kasta på någon; du är själv den som blir bränd.

Å lille (?) Buddah fick följa med hem från stan.

En människa har bara ett sätt att bli odödlig på denna jord: hon måste glömma att hon är dödlig.

Världens minsta skateboard har parkerat här på köksbordet. Inte bredare än en milimeter och inte längre än tre.
Det sötaste jag har sett!, Tack snälla Karin!

Tänker på dig ...


Fick även lite kvalitetstid med dessa underbara tjejer idag.

(Gammal bild dock) Lille Lewis har hittat till världen och han börjar bli såå stor!
Love you!!

toalettbloggning.

Sitter på Toa och ser på idol reprisen och klottrar lite här på bloggen... Toaletten är ett underskattat rum. Det är tyst och man får vara i fred. Ingen som skriker i örat på en och ingen som ringer och stör.
har inget vettigt alls att skriva om idag då min hjärna är totalt TOM på vettigheter och TOM på allt annat också för den delen. tror inte ens att cellerna eller substansen har vett till att finnas kvar där uppe. Nåja, ganska skönt att slippa det där med tänkandet iofs. Ska förflytta mig ut i soffan och se om familjen har lugnat ner sig med gap och skrik. adios!

RSS 2.0