update from Bergen


Råkade beställa sjukt äckliga wraps.
jag veeet, , det ser jättegott ut. men de där wrapsen  yuak
tur att nathalie fick så mycket mat så det kunde mätta oss båda...
mannen på Claes Olson i luren. Inte så tillmötesgående. och vad är en vifteovn?
Tobias Brekke med två K chillar på streadet.
min vackra, vackra vän
Det här är en vifteovn. Och äntligen kan vi maxa med värme i lägenheten.
Fina Ina spelar 50-tal på Roll'n Rock.
Porträtt av Tina på Roll'n Rock. Gjord av Karoline.
Vidman vaktar placet ...
...och Tina kickar ut drunkies ..





Nu ligger min kära här och sover... tar en paus från livet, drömmer, njuter.
Även mina ögonlock faller så sakteligen. Ska titta in i hjärnan en stund och göra min vän sällskap.




En helt vanlig dag i iglon...

tro fan att även min käraste färska mac har pajjat. och inte nog med det så är det strömavbrott. Inatt har jag sovit med raggsockar, mjukisar, en tröja, två hoodies, och tre täcken. och fortfarande har jag varit nära på att dö av köldskador. mitt ansikte har jag givit upp hoppet om. frostskador och nickelallergi förpestar min hud och sprider sig likt pesten också. what  to do what to do...  !?
shoppa.

Jag bor i en IGLO. OCH jag längtar hem. till värmen.

usch. ska upp om fyra timmar.  nyduschad, maked och ready to go. Skulle vilja säga att jag inte är så redo för det. Inte det minsta egentligen. Meeeen, jag måste. och det kommer bli skoj när jag väl är där. Nu är det bara den där sömnen som man måste gå igenom innan det är dags för vardagens möjligheter att öppna sig. i morgon ska jag även köpa ett par nya jeans har jag tänkt. och lite annat sånt där som kan vara trevligt att höja garderobens värde med. nu MÅSTE MÅSTE jag alltså sova. tre och en halv timme kvar.
bra drink det där. får en att hamna i stadiet då varken verklighet eller dröm existerar.
bara sömn kan väcka en ur dvalan som får hjärnan att bilda märkliga fantasier..
sömn ja. jag är så sjukt trött.

 

Dagens outfit -



yey gonatt


do do dooo


"... Som alla vet predikade han kärlek, frid och fred och blev korsfäst som tack..."

Nathalie och jag, rödvin och kyckling. snus och bra musik. jaa det e gött liksom.
Det gör inte så mycket att man nästan fryser ihjäl här längre. Det är ändå så varmt på något sätt. inombords.

BRRRRR

OKEJ. Hemma ligger det femton meter snö på marken. Det är helt okej, för när man kommer inomhus så tinar kroppen ganska snabbt och man kan njuta av att titta ut på den vackra vita naturen.
Här i Bergen är det tvärtom. Utomhus syns inte en snöflinga till men det är kallt som sjutton ändå. och när man kommer innanför dörren i hopp om att stänga ute köld och blåst, så skrotas de förhoppningarna ganska snabbt.
DET ÄR SÅ JÄÄÄVLA KALLT I DEN HÄR LÄGENHETEN.
Jag känner mig som en uteliggare som i den hårdaste vinterköld äntligen funnit mig en papplåda att bo i tills sommaren värmer planeten igen. Här sitter jag i en papplåda och håller på att förfrysa alla kroppsdelar som gud givit mig.
För ni förstår, I NORGE så har de inte förstått att det finns något som heter element. Det finns inte installerat i en enda lägenhet här. det är helt SJUKT???

mmmm sommar ?


äckeljuice

En tågresa kan vara tråkig, spännande, varm, kall, svettig, stressig, uttröttande, hetsig, OSV.
kära SJ hade ett tåg som fastnat på rälsen någonstans, så en BUSS med en oförmögen busschaufför tog oss mot Halden. I cirka en halvtimma körde han runt i det lilla centrumet och velade fram och tillbaka mellan gator och torg, förgäves. Tillslut fann vi tågstationen och hade ca en halv sekund på oss att hoppa på innan det skulle åka.
jaja ska väl inte klaga såhär i efterhand. nu sitter jag på Oslos station och dricker en skitäcklig apelsinjuice som jag kände mig tvungen att köpa bara för att få använda internetet. 35 spänn kostade den dessutom. kunde lika gärna satt mig på internet cafét två meter härifrån och surfat en hel timme för bara 20;- skitnorge

fin kusin


Snöstorm


knäpp knapp

Aaaahhh äntligen är min klänning färdigsydd. bara några knappar som ska sys fast å lite såntdär pill..
ja, och nu sitter man här igen. i den nedsuttna soffan som är så olidligt obekväm. vet inte varför jag inte lägger mig på golvet istället ..eller går ut och sätter mig i snön.. hade säkert varit skönare.
För övrigt så är jag numera en hacker av högsta grad. lever i en såkallad nördvärld omgiven av soldater och pansarvagnar. Alla skjuter alla och alla är odödliga. jag börjar förstå språket också. skrämmande.
aaa knappar var det ja. plupp plupp pluupp

en lögn?

Tydligen så sa Ellens pappa att DBS stod för "dåren bakom styret". Troligtvis ljög min pappa. Eller så får man bara tolka det hur man vill, beroende på vem som cyklar.

en dag på någons jobb. mackaroni chillar


clockwork koffe

 

photo by Boon


monday

Guuuuud, tiden går så sjukt snabbt. Igår var jag fem år. Frågade pappa varför det stod DBS på min röda fina cykel. Han sa att det betydde "den bästa cykeln", för på norska (tydligen) så stavas cykel med S. Jag har alltid undrat över det här ögonblicket. Ljög min pappa för mig? Eller står förkortningen för just "Den Bästa Sykeln"? hm.
jag vet inte. Men jag låter det förbli ett ovisst minne i mitt inre. Det var ju trots allt den bästa cykeln.

och på tal om att tiden går snabbt. jo tack. En helg sprang förbi mig snabbare än snöflingorna täcker marken här utanför.. det är måndag. och veckan som är på ingång kommer rulla förbi minst lika snabbt. På lördag ska jag till Norge. jajamensan. Jobba lite sådär, och hälsa på Nathalie såklart. yes yes

Nu ska jag SY klart mitt projekt här tänkte jag . . Hoppas hoppas att tyget räcker...

ONE thought, made me think of hundreds..

trött på folk. trött trött trött på människor. Människor är faktiskt bara människor. inga robotar som kan LOVA saker och vi är inte programmerade att hålla löften livet ut. Kan vi inte bara fatta det. Alltid finns det en tjallare, en golare, en smitare. Man kan inte lite på någon. Man kan inte lita på föräldrar, för de ljög och sa att tomten visst fanns på riktigt. (fast jag vet att det bara var Jörgen bakom skägg och plastmask.) man kan inte lita på snön. (för den faller, och regnar bort lika snabbt.) man kan inte lita på västtrafik. (för de håller aldrig tiderna.)  inte heller kan man lita på sina vänner, för i slutändan är vi alla bara människor. Nyfikna, lättmanipulerade och jävligt dåliga på att hålla vad vi lovar.
OCH EN SAK TIILLL. jag HATAR bortförklaringar.

mätt

jag skulle lika gärna kunnat käka en skål med smör. Eller en tårta av lever och russin. hade ändå varit mätt nu, utan tankar på vad just stoppat i mig. mätt blir man ju iallafall. och det är väl det som är huvudsaken?


Varför gillar man olika saker? som tex banan. jag gillar bananer. men Amanda, hon kan inte ens känna lukten av en banan utan att spy? det ä så himla konstigt.

och ALLA gillar tacos. why ? Om vi hade blivit matade med fiskögon sen vår barndom, hade vi gillat det också då? Kanske hade det varit en slags delikatess som man satt och surplade på inpå lördagsnatten?
usch va ääckligt

körv

Jag är glad idag på något vis. man kan bli det ibland, även av små saker. Tex är jag glad över att det blir snabbmakaroner och falukorv till middag. Varken nyttigt eller lyxigt jag vet, men jag slipper bry mig om hurvida Daniel ska klara av att laga det eller inte. (Och mätt kommer jag bli i vilket fall som helst).
Jag är glad över att jag inte fryser idag, trots att det är svinkallt utanför. Jag är glad för att en bra idé växer i mig. Syster Sol och hennes rytmer gör mig glad, och tanken av att jag ska upp och jobba klockan sju imorgon gör mig också glad (!!).
ja, så är det me de. nu ska jag vräka i mig lite brända korvar. ciao

Ring fan inte och väck mig.

mina snus förebilder

Existerar jag eller är jag sedan länge, död?

såg en underbar film nyss, Mr. Nobody. I Recommend! man blev lite knäpp i skallen, men guuud så vackert det var.
Maja är på besök, och pojkarna hinkar vodka. Jag blir chaufför, och kommer ha fyrkantiga ögon i morgon.
Nemo Nobody. Åh va fint.

....

sydde en vante häromdan. EN vante. gick asdåligt så jag gjorde bara en. Men bättre att frysa om en hand, än att frysa om båda. eller hur?

unts unts unts

HALLÅ JA.
jag har fått en sån där härlig "bloggfråga".... hehe. Så här har ni lite musik som min spotify spelar just för tillfället. Är dock ganska trött på de flesta låtarna, och lyssnar oftast på Daniels listor med all möjlig hiphop å sen älskar jag reggae, reggaton och jättegammal rock, sånt som pappor lyssnar på.....  Allt möjligt med andra ord.
Meeen here you go Malin :

Nas, Damian Marley - As we enter
Everlast - Black Jesus
Veronica Maggio - Nöjd?
Joshua Radin - Paperweight
Tribalistas - Já sei namorar
Skunk anansie - Weak
Natasja - spring2fall
Tove Styrke - White light moment
Buraka - Kalemba (wegue wegue)
Edward Sharpe & the magnetic zeros - home
Kapten röd - stjärnorna finns här
kanye west - amazing
method man - release Yo'delf
The white stripes - alla låtar på albumet: icky thump :)
the killers- tranquilize
Elin Ruth Sigvardsson ft. Lars Eriksson - LOVE
Sen allt med Katie Melua, Lisa Ekdahl, Regina Spektor, Laleh, Melissa Horn,  är sjukt gött..
Försökte länka skiten men det gick ikke så bra... så ah

systemet asså ....

MEN kan hon ringa mig eller, kärringen på handels anställningsförbund (OR WATHEVER..........)  har väntat alldeles på tok för länge nu. jag litar inte på de som har makten. hon säger att hon SKA RINGA MIG, MEN kommer hon att göra det? Det är FRÅGAN. mysteriet vill utredas snarast. (Hon har elva timmar och tio minuter på sig. Exakt).
fingers crossed for me.......... (eller för henne...)

ah ah ah ah im a pro pro pro hoe hoe hoe

För något år sedan när Sweet teamet började härja här i Trollhättan, så var det inte mer än rätt att sätta en stämpel på de som hade varit på äventyr i junkmansion, och de som önskade att de hade det.
HAHAHAHA .. Hade Vansinnigt roligt när jag hittade de här i garderoben nu i efterhand...

ritch ratchhh

Idag går pysslet bättre. inga nålar i fingrarna och inget symaskinstrassel. ASBRA! En liten chicken-curry paus med en snus å lite musik pepp kanske får det hela att sluta lika bra som det börjat. time will tell!! NuSÅ ska jag fortsätta här....

fett osoft tisdag

Jag var på hugget. Taggad och redo att skapa något sensationellt. åkte Trollhättan runt för att få tag i tyger, tråd å knappar. Egentligen, såhär i efterhand, så hittade jag faktiskt ingenting alls som föll mig i smaken. Men tanten på den sista sybutiken var så rar och tillmötesgående. kan inte säga att hon "tvingade" på mig en massa material, men nog föll jag pladask för hennes hjälpsamhet. Så tjong ting så brände jag en femhunka på TYG å dylikt. På tyg jag inte ens blev förälskad i. väl hemkommen med nya symaskinen redo att invigas, händer ingenting. Hjärnan är toooom. echo echo ,,,,, och inspirationen är som bortblåst. istället är skallen fylld av ångest över att jag nu har ÄNNU MERA skräp runt omkring mig och ännu mindre cash i plånkan. fett osoft tisdag alltså.
sova lite. ,mmm

"god" morgon

Vet inte varför jag vaknade med exakt den där ilskan på högtryck innanför skallbenet. Exakt den där ilskan som inlägget under beskriver så precist. Antingen var det kylan från det öppna fönstret eller bristen på vatten till min uttorkade strupe. Det kunde varit vad som helst. "En dålig dag"?  nej. Troligtvis var det på grund av den bunt med kuvert och pappersark som travats så fint på hög bredvid sängen. (Vid sängen i hopp om att komma ihåg, inte glömma. när man helst bara vill skjuta det ifrån sig) Men att vid första ögonblicket av dagsljus få skåda just den här förbannade pappersbunt var liksom "droppen", "pricken över iet", "bägaren som rann över" eller allt på samma gång vilket resulterade i en frustrerande hysterisk attack.
Senare, vid ett någorlunda samlat tillstånd fick kärringen på handelsanställdas arbetsförbund eller vad det nu kallas, minsann jobba sin feta lata röv av sig. Det är frustrerande att prata ut i intet. man kan inte se, inte röra, inte förstå, när "hjälpen" finns tusen mil bort i en telefonlur. Jag vill ha någon som PEKAR där jag ska skriva, någon som ger EXEMPEL där jag ska klottra, någon som SER så att jag gör rätt. (för att slippa göra om hela den här proceccen IGEN). Det hela avslutades (som alltid) med ett "ja, men då kontaktar jag fläskLouise på utlandsskitavdelningen, som vidare kontaktar dig, och förhoppningsvis kan svara på dina frågor".
Jag må vara lättretlig, men jag är inte  DUUUUUUM. och mitt tålamod är SLUUUUUUT NU.
FUCK THE SYSTEM.
Återigen, jag vill bo i en djungel. leva på kokosnötter och ta mig fram via lianer.
NU ska jag gå ut i trädgården och bygga ett kärnvapen.
peace out

yeyhh.. don't push me

när jag blir sur blir jag arg. skriker och gapar. får huvudvärk. börjar grina. desto mer huvudvärk. blir hysterisk. farlig. vill förstöra. rasera. utplåna. sen blir det svart. jag blir lugn. tyst och skönt. sen somnar jag för det mesta. och när jag vaknar är allt som vanligt.

wanna stay in THAT dream I just woke up from... Forever


tomorrow never dies


"var är lisa?" - "däääääärr" .......... ♥

"men mamma, skärp dig. Vi är faktiskt med på bild här."

Ebony & Ivory live together in perfect harmony, Oh Lord, Why don't we?


welcome my dear

ÄLSKAR MIN NYA DATOR!!

ZNARK

NU dog jag. koma i skallen. sömnbristen tar ut sin rätt. pang bom baam däckad. godnatt.

Home

ä-ä-ä-äääntligen "hemma" igen. en överostad pizza dränkt i vitlök ligger i magen och gottar sig..idol går på repris och jag är helt slut i huvudet.
Helgen har varit bra. Flygresan gick snabbt, maten var ok, kläderna var nice, rummet var gött, alkoholen var godare, festen var fet, efterfesten likaså, showroomen var trevliga, människorna är goa, tävlingarna sög (jag vann ej) , vinsterna var speciella, tiden gick snabbt, sömnen var kort, och resan hem gick fint. Hann även köpa lite goa ansiktsprodukter i taxfreen.. sjukt mycket billigare än ute i butik!! jättebraaaaaa :)

allt finns dokumenterat i Lisas kamera såå de kanske kommer upp lite tokiga bilder här framöver...




PSSSS:.....!!!!!! Jag har bestämt ändrat mig radikalt i frågan om elgiganten och dess produkter och service. Det visade sig att de viiisst hade lite medkänsla trots allt. så i morrn ska jag hämta ut en ny fräsch macbook pro hade ja tänkt. yey!


eppel

snön smälter utanför och chaite förtärs på insidan.. I morgon bär det av till Stockholm med sverige å finland som resekompanjoner. nu ska jag på jobb, hej hopp

nothing compares to you ...

......MIN ÄLSKADE LILLASYSTER :


godkväll

Välkommen till jordens ändpunkt. härmed puttar jag dig rakt ut i ingenting. Du kommer famla i mörkret i oändlighet, aldrig någonsin ska du äta, sova, älska eller tala igen. Du lever nu för evigt, fast är utom räckhåll från själva livet. Rädd och Ensam, omgiven av absolut ingenting annat än mörker.

Jätte läskig tanke.

myyyyyyys

Kollektivmiddagen idag är inte heelt som vanligt. Långbordet är dukat. (eller var, nu ligger det mest rester och smulor lite utspritt), Koffe är iklädd sin special kavaj dagen till ära och blåser såpbubblor ut i intet.. rödvinet står i centrum och dricks flitigt (den första löddan är härmed avklarad...) och folket disskuterar därefter...
Jag sitter bara här. njuter. lyssnar och iaktar.

mmmmm .... har det bra.
men saknar något... någon.... alldeles enormt mycket. ...
Förra året på exakt den här dagen var jag och min andra halva på Sri Lanka, och jag blev firad i tre dagar i rad.
Herreguuuuuuud.. .det känns som , jag skojar inte, IGÅR när vi satt där i den fuktiga värmen hos familjen George med tretton singaleser runt bordet. åt parripo, polsambo, drack Lion's och rom n' coke. Bärde sari och prickar i pannan, åkte tuktuk och pratade med munkar... ........lived that dream...

ÅÅÅHH jag saknar dig såå mycket Nathalie!
Längtar ihjäl mig tills den 27e.... !

Meen här får du en puss och en SKÅL sålänge :


man borde fylla år två gånger om året. Minst ..

Okej! idag fyller jag år på ritkigt, och det är andra gången jag får presenter! Fick de här goa tosserna av amanda och pontus. en symaskin anländer om några dagar (!!!) och en vinare står i hyllan å väntar på helg. Av min kära syster fick jag såklart det jag behövde allra bäst, ett bodyshop kit innehållande hampa krämer för alla kroppsdelar. Tack säger mina uttorkade lemmar!


SNÖÖÖ !!


Goooooood MORGON

Onsdag 10 november! Idag fyller jag å min kära mor år =) grattis till dig å mig!

Att det kan vara så sjuukt lätt att bränna pengar var det väl ingen som någonsin tvivlat på.
Nej, inte jag heller. Men jag fick en hel del gött för besväret! Men bättre än shoppingen var
att jag fick träffa min goe Hanna, Frida och Julia! åh vad ni är bra!

Nu så längtar jag bara efter att Wendy och Kelly ska komma hit och kramas med mig!!

ha en go dag ... peeace

mätt

när man legat inne en hel dag och glott in i en fyrkantig dataskärm, så är det inte så konstigt om energin tillslut bubblar över. det fick bli ett dubbelpass på gymmet, och ett maraton lopp i köket därefter. det blir så, maraton, när alla ska laga mat på samma gång i ett kök på ca fem kvadratmeters yta. men jag gillar det. och det blir alltid så fantastiskt gott.

nu så blir det läggdag. kl 07 ska jag stiga upp i morgon, vilket inte hör till vanligheterna direkt.

godnatt

hurra hurra

Igår hade vi släktkalas för mig, mamma och pappa. Kan nu åta mig titeln "rik som ett troll". tack käraste goaste ni.
Marie-louise m.f hade även släpat hem de här gosiga vantarna ända från peru. precis vad jag behövde nu när värmen i bilen inte fungerar ... Fick även ett par örhängen gjorda av bönor (också från Peru), och lite annat smått å gott...

 

Imorgon ska jag kööööpa handla shoppa bränna konsumera exhaltera föröka OSV........

 

haj haj


Varför blir jag så känslig varje gång jag träffat min familj? sentimental och otröstlig. Känslor om vad som skulle ske om de försvann? vad skulle hända då? om de är borta i morgon när jag vaknar? Hur ska man hinna visa all tacksamhet? Och hur gör man för att de verkligen ska förstå? Hur botar man dåligt samvete? och går det ens att göra det? Hur hur Hur ska man hinna, när livet är så kort? 

Varför tänker jag ens på detta?


ni är iallafall allt som betyder något.

Jepp, som jag sa...

blodet bokstavligen spruuutar i den här sjuukt dåliga filmen av sämsta kvalitet någonsin. Ser ut ungefär som om den är gjord i ett garage, inspelad med en mobilkamera. herregud vad kasst. Oj nu stack han en kniv genom brudens boobies. och den andra tjejen har en giftig orm inut magen. ooops nu dog hon me. sorgligt

fetma, skräck och apati

hemlagad pizza och ett ton choklad i min mage. känner mig ...tung på något sätt. lite svårt att röra mig. min röv har liksom växt fast i soffan som inte är det minsta bekväm egentligen. Ändå envisas jag med att sitta kvar. kan inte flytta mig. På TV finns kinseser , kokain och horor att vila ögonen på. Inte jätte lockande. Snart hittar de likmaskar på toaletten och fastnar på en strippklubb de inte kan rymma ifrån. Blir brutalt mördade, en efter en. like always.


jaja, men vi ger den väl ett försök då, filmen. eh

later

Fridaay

Idag har pappa fått köra bil, mamma har fått ett piano, Maja fick ett plektrum o mimmi har inte fått nått.

inte jag heller. men snart fyller jag år och då kommer jag ändå få allt det här : http://lisaell.blogg.se/2010/october/hurray.html. , så det gör inte så mycket.


katastrofal familjedag som lyckligtvis avrundades ganska bra ändå.

Hallelluujjah





hejsvej

Nu var nog dagen slut tror jag. väntar fortfarande på att elgiganten ska ringa...... och säga hej kära kund, du är nu välkommen att välja vad som helst du vill ur vårt sortiment för ett utbyte av din gamla skitdator. JA TACK, en macbook pro och en iphone4 vill jag ha. tackar som frågar.

nu så blire läggdags .... fick några ord med nathalie innan ja somnar här. skönt. hon är duktig min tjej. jobbar och sliter och har massa mål och drömmar. Det kommer gå så bra för henne. det är så himla skönt att veta det.

godnatt

NU jävlar

man måste väl helt enkelt blogga om kläder, smink, hår och produkter , samt visa hundra bilder på sina outfits för att femtonåringarna ska nappa och göra en framgångsrik på den här skiten. Vem bryr sig egentligen om vad andra har på sig och vilka krämer eller vilket schampo folk använder? Tydligen fler än 90% av högstadie/gymansie befolkningen antar jag. Jag har inte fattat det. Alltså, tydligen hade Kenza bloggat om ett par "leggings" från dr. denim för någon vecka sedan, och dagen efter när jag jobbade, så var det MINST FEM småtjejer som var inne och frågade om exakt de här leggingsen. (jag var ju tvungen att fråga tillslut, vad det var för speciellt med de här tightsen, då det helt plötsligt hade blivit så hejdlöst populära, svar: "Jo, Kenza har på sig ett par sådana och de är så sjuuukt snygga. jag vill också ha!"). Det är helt sanslöst vilken makt de har. Jag missunnar de verkligen inte. Men jag säger bara : DET ÄR HELT SJUUUUUKT!!!! Snart kommer man inte se någon skillnad från individ till individ, för alla kommer strutta runt i exakt lika dana kläder, för att försöka efterlikna sina förebilder! Vad hände med att ha en "egen stil" och att "sticka ut från mängden" eller att ha en egen vilja? inte vet jag.
Samtidigt tycker jag att det är häftigt. beundransvärt. att unga tjejer bilivt så framgångsrika bara genom att skriva om just ingenting. De har en skyhög månadsinkomst och kan inprincip ha en gummistövel på huvudet för att alla tjejer ska springa och köpa en likadan. SÅ hädanefter börjar mitt bloggande, på riktigt. Alla mina "outfits" skall härmed bli dokumenterade och herre jesus vad tråkigt ni som läser kommer ha framöver. Stay tuned my friends....

JAJA, Det är bara sjukt, punkt.





god kväll

nej nej, man ska inte ta något för givet. det ska man inte.

usch vad trött jag är. efter nått slags gympass och en rejäl simtur så är jag helt mör i kroppen.

omelett, kiwi å läggdags.
godnatt

åh saknar denna flicka!









teknik är då fan inte min grej. överhuvudtaget.

Lämnade in min gamla dator made of crap till älskade (läs hatade) elgiganten igår. IGEN.
Hoppas till min guuuud att jag får en ny dator den här gången. ge mig ge img ge mig en macbook nuuuuuuuuuuu

välkommen

på onsdag ska jag bjuda på singalesisk buffé för den som är sugen på det.
Det bjuds på parrippo, pappadam, polsamboll, chicken , curry curry curry, lion beer, rödvin , annat , och ris såklart.

kom inte på någon annan singalesisk efterrätt än saltade äpplen som doppas i chili,
så till dessert blir det kanske min mammas "urgoda" sås och så någon slags gammal (dags) vaniljglass.
för att få komma är enda kravet att ta med en hejdundrandes födelsedagspresent.


HÅR

I dagens läge har jag inte mycket annat för mig än att sitta och vänta på att mitt hår ska växa ut. Att det ska bli lååångt och mjukt och gött. Ångrar verkligen inte att jag rakade av det för några månader sen, då allt som växer ut nu är skinande blankt och friskt! Plattar det inte ens längre. Det bara ÄR. blir tvättat ibland och sen lever det fritt där uppe.

Herreguud vad tråkigt... jätte intressant info eller huuuuur.......


kan nu erkänna att jag bemästrar köket med bravur. igår lagade jag sushi. det var inte alls svårt som alla säger.
det var skitlätt och skitgott dessutom! Sushi och chaite och kollektivfamilj runt bordet. yum yum

hejja hejja

Var faktiskt på gymmet igår. det börjar sakta men säkert bli som en liiiiten rutin i mitt liv. Att gå till gymmet. Fantastiskt!

helvetesdag.

Det finns ingen utväg. Hur många vardagsmorgnar har jag inte vaknat upp med en ballong fylld av hopp under kudden? Hopp om att, idag, ja då kanske det där drömjobbet hänger och dinglar i den annars så gråa luften utanför fönstret. Redo att knacka på rutan och krypa ner under täcket med mig.
En ballong som exploderar varje gång jag inser att jag vaknat upp i ännu en helt vanlig skittråkig dag i mitt tjugoåriga liv.

Varje morgon hoppas jag på att bli väckt av ett telefonsamtal som ska ta mig långt härifrån och varje kväll önskar jag att dagen som varit inte hade existerat. Frustrationen av att leva utan att utföra någon som helst nytta gnager i skallen och biter mig i hjärnsubstansen.

Men vad är egentligen ett "drömjobb"? Alla har vi väl egna drömmar och unika mål att nå? Mitt mål är att bli rik.
och mitt drömjobb är det som gör mig rik. Sen hade det förståss varit fantastiskt trevligt att syssla med något som man gillar samtidigt som cashen rullar in. Om man kunde bli rik på att ligga här och klaga så hade inte det varit fel. eller på att krocka med en stenmurar så att bildörrar flyger. Sådana saker kunde jag överlevt på om det fanns någon som ville betala mig för det.

Det hade varit enkelt om min farfars farfars far varit konung över södra europa och halva Amerika och kanske någon del av Asien. Då hade jag inte klagat. Men nu är det inte så och jag får klaga. hur mycket jag vill.

Kom nu inte och säg att jag borde ta tag i mitt liv och kanske FÖRSÖKA göra något åt mitt liv och kanske utbilda mig till något. För jag är fullt medveten om det. att jag borde förverkliga mina "drömmar" och jag VET att man måste utbilda sig för att kunna bli något i dagens samhälle. Men utbildning suger kuk och jag har inte alls lust till att lära mig saker.
jag kan ju redan allt.


HA! sluta nu. jag blir seriöst deprimerad av att inte kunna göra allt jag vill. sjukt egentligen att för att kunna TJÄNA PENGAR så måste man först HA MASSA PENGAR för att KUNNA TJÄNA PENGAR.
blääääääää på den här helvetesdagen.
jag somnar om.

åååh den där ballongen önskar jag var fylld med blod så jag kunde skära sönder den och se blodet spruta över mina vita lakan. helvetesdag är just vad det är.
gonatt

måndag

skönt att vara "hemma" igen. jag ska käka frullle och ligga i sängen hela dan.
hejdå

RSS 2.0