jag säger inget . som jag sa.


cocain

førlåt før min frånvaro. har bara haft bættre saker før mig. still in cph.
och min tand ær utslagen och mitt høgra øga pryds av en blåtira.
fuffan
men jag har de iallafall kul ændå.
återkommer nær jag nærmar mig "Hem" (vart det nu ær ? )
hajhajjjj

malmö.

ja, du vet

som att en plan skulle förändra nutiden? kanske

idag har jag NOLL inspiration. kanske för att jag somnade halv 6 i morse. eller kanske för att det just är en inspirationslös dag. inte vet jag. jag vet ingenting. önskar jag visste lite mer. som vilken utbildning jag ska välja av alla de miljoner som kommer upp på google. min kompis Kristofer och jag har iallafall en plan. det ser jag fram emot. en bohemisk levnadsplan full av inspiration som börjar om ett halvår. tills desS? jaoo vet ikke.
hehej
.
.
hungrig är jag också.
så att det värker i magen och svartnar för ögonen när jag reser mig.
synd bara att ingen mat smakar någonting när man äter den ensam.
så jag skiter i det.

en helg i det här som kallas liv

å nu är klockan fyra igen. eller snarare tjugofem över. detta börjar bli en ond ovana. frågan är vad jag ska göra i helgen. ska jag till malmö å köpenhamn, eller ska jag stanna här. det är frågan. svår beslutsångest . hm. ya..
återkommer

vet inte riktigt vad jag ska göra me det här. den får nog bara vara så. halvfärdig. Eller?

tänkte faktiskt somna tidigt inatt.. men icke! ödet är inte på min sida i dag heller.
har istället ätit fem digestive bars och funderar på om jag ska käka de sista två också.
syyyyyndigt.....
hej

det här med sömnproblem ...

återigen börjar klockan närma sig fyra am och här ligger jag, oförmögen att bli ett med mörkret. det är när klockan blir så här mycket, som stressen visar sig i just sömnlöshet. jag kan inte sova. trots att min kropp är tröttare än den där dvärgen, så är det något i min hjärna som inte kan koppla av. hur jag än vrider och vänder på mig, så är det antingen för kallt eller för varmt, för tyst, för ljust eller för mörkt. detta gör mig irriterad. vilket i sin tur ger mig än mer energi till att förbli vaken. så har jag byggt en ond cirkel. en ond jävla cirkel som etsar sig fast kring min hjärna. sova, inte sova, sova, inte sova, sova , inte sova. måste sova. kan inte. måste sova. kan inte. måste sova. kan inte.
Ja, ni fattar.
kan ärligt säga det. att ni fattar. för vem har inte känt såhär? frustration över att man ska gå upp till skolan eller börja jobba om allt för få timmar när man ligger sömnlös om natten. frustration som håller en vaken.
visserligen ska jag varken till någon skola eller till något jobb i morgon. inte på tio dagar faktiskt. men ändå.
varför känns det så fel att vara vaken när ingen annan är det?
.
äh

matematik

kom på att ingen förutom kanske två eller tre som läser den här bloggen vet vem det är på bilden. så atteee aa ni behöver inte gissa. för ni har ingen aning. hohooh
jag gillar måndagar.

gissarå..


maja är här och hälsar på. hon räknar matte och jag sitter och ritarrrrr ...som vanligt om  nätterna nu för tiden...
kan ni gissa vem det är??!!

den nakna sanningen

2H, B, 4B, 6B
borde ha en scanner.
Kameran förvrider bilderna på något konstigt sätt.
irriterande.

best cover ever,,,, ! indeed


grön å gul å röd å svart å lila å orange

När man kommer hem, helt slutkörd och död, och upptäcker att man bara drack upp halva vinflaskan kvällen innan, då blir man lycklig. så nu ska jag njuta lite av resterande hälft och måla nakna damer.
ciao

LYSSNA ELLER DÖÖ


bajs.

Med likblekt skinn , rödsprängda ögon och en blick som stirrar ut i intet, ligger jag i fosterställning på det kalla stengolvet. apatisk och orörlig. Jag är sjuk. döende. Det är inte cancer eller lunginflamation, utan något av den ovanligare sorten. Jag har en orm inuti mig, en varelse utav en annan värld fängslad i min kropp. Vet inte hur den har hamnat där, men den vill ut. Jag känner hur den rör sig, hur den ringlar sig fram genom mina tarmar. Den äter upp mig inifrån. tuggar biter sliter.
Det finns en lösning; Man kan bajsa ut "den". Och det är mitt enda hopp. Jag pressar och trycker och kämpar för mitt liv för att utplåna det onda som har bosatt sig i mig. men trots mina tappra försök och enorma kraftansträningar så vägrar den att lyda mig. förstoppning. den är för stor. för vild.
.
Jag ligger kvar på golvet i hallen hemma hos mamma och pappa. Kvider och gråter av förtvivlan. Min kropp ger snart upp. orkar inte kämpa mer. det gör ont. Åh, så ont.
Plötsligt börjar jag hulka. Tårarna sprutar och magen vänds ut och in. "nu dör jag" hinner jag tänka innan det sprutar ut ur min mun. En flera meter lång bajskorv väller upp ur min bottenlösa kropp. jag hostar, spottar och fräser. det är bajs överallt. i min hals, i min näsa. täcker alla andningsvägar och förhindrar syret att passera. jag kvävs. av avföring.
.
vaknar genomblöt av svett och utmattning ur det svarta plågande tillstånd jag befunnit mig i. mamma står lutad över mig och försöker återkalla mig till livet. i sju timmar har jag legat och spytt säger hon. Sju timmar.
sakta sjunker verkligheten och dess hemska innebörd in i mitt medvetande. min kropp är förlamad. bredvid mig ligger en hög av inälvor. mina inälvor. Dränkta i blod, bajs och diverse kroppsvätskor. Ormen, som är stor och färglös utan ansikte är död. men man skymtar hans beniga lama kropp bland livmoder rester, tarmar och magsaft. jag är tom, även bokstavligt talat, men lättad.
jag lever ta mig fan.
.
Lite längre in i ett av den lilla hallens fyra hörn ligger nu pappa och balanserar på tråden mellan liv och död. Han kämpar för sitt liv med att besegra den ilskna varelse som nu även bor i honom. och i Maja. och i Mimmi.
alla ska vi dö.
...
.
.

PANIIIIIIIIK!!!! Klockan är 08.45 och bussen går om FEMTON MINUTER. stress.
väl nedsjunken i det illaluktande, sönder-suttna sätet på en av världens alla stadsbussar börjar tankarna florera. det är först då jag blir påmind. detaljerna flimmrar förbi framför horhinnorna. medveten om nattens hemska bravader, vill jag bara spy. igen. jag hatar mardrömmar.

idag är en svart dag.

måste bara skriva lite innan min hjärna exploderar. jag sprängs. vill skrika, lipa, förstöra, rasera. utplåna. hade jag haft ett svärd så hade jag kluvit min hjärna på mitten. orkar inte att de ska försöka samarbeta längre. de där två halvorna. de passar helt enkelt inte ihop. har aldrig gjort. det kraschar, sprakar och gnistrar när de försöker tänka i samma banor. de hatar varandra. mycket. de är som varsin ände på en magnet. svart och vitt, natt och dag, heaven and hell. vet inte vilken som är jag eller om jag ens är någon av dem?
det ryker ur öronen och ögonen vattnas av frustration. munnen är torr som krut och hjärnan fungerar inte alls.
det är svårt att andas. som att ha en plastpåse över huvudet.
jag kvävs.

känner alla såhär, eller är det bara jag och mina två hjärnor som är totalt dumma i huvvet?

jag behöver ett svar. spelar ingen roll vad. bara ett svar. på någonting.

som sagt. idag är en svart dag.
fast en sak är bra. att efter en svart dag, kommer oftast en vit.
och det ser jag fram emot!

skål!

ä g g

gillar när man rapar sådär gött efter att man har ätit ägg. gillar det verkligen speciellt mycket när man ska jobba och andas massa främmande människor upp i nyllet. jättemycket gillar jag det.. weiiiehhhhiii äggegött .
nu drar ja

god natt god natt jävla värld

blir liiiite trött på sånna där kompisar ibland. eller inte trött. mer lite hmm.. besviken? eller bara irriterad. vafan vet jag. man kan ju inte få allt. uppgiven. aa kanske. synd ändå. '
ja saknar nathalie. asa mycket. längtar ihjäl mig.
.
.
ps. jag har nog inte diabetes.
jag bara ljuger.
.
.

ScHizofreni på strömstadvägen 11. djupt.

fråga: vad är jag mest intresserad av? vad är roligast? och hur vet jag om jag blir nöjd med den utbildningen jag väljer!?
Svar: det vet du inte. inte förrän du testar.
fråga: men måste jag då prova allt? (ca åtta olika inriktningar med sisådär femtio underkategorier vardera) och lägga ut en förmögenhet på något som jag sedan kanske ångrar?
svar: börja där det känns rätt för stunden, och se vart vägen leder. man måste prova för att antingen lyckas. eller misslyckas. oftast är det vägen dit som är det verkliga äventyret. och man lär sig av att göra fel. pengar underlättar, men gör det oss lyckligare?
fråga: men HUR vet jag vad jag vill MEST, när jag inte ens kan välja schampo eller tandkräm i affären?
svar: blunda och ta det som står närmast. sänk kraven på dig själv och ta en sak i taget.
fråga: Men jag kommer aldrig HINNA med allt jag vill göra innan jag dör. jag är bara 21, men känner mig redan gammal och hotad av en yngre generation!!!
svar:  Att stressa sig igenom livet kommer sluta med att du sitter där vid femtio, knaprar sertralin och ångrar att du inte tog vara på tiden. att du inte njöt av det som roade dig. att stressa gör oss endast rynkiga, bleka och dåliga i magen. dessutom tunnhåriga. och förresten, vem har sagt att det någonsin är försent att ändra sig?

Fråga: det är lätt för dig att säga. du som njuter av varje minut och inte har några bekymmer i världen...
jag blir galen. ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen, det känns som om något äter upp mig inifrån. jag vill så mycket. men jag vet inte vad? vart ska jag börja?
svar: var och en måste finna sin egen livsfilosofi. följa sin egen väg och skita i allt obetydligt. tänk på dig själv. fastna inte i något som du inte mår helt och fullt bra av. drick rödvin. duscha alldeles för länge. ha extra mycket smör på mackan. våga skämma ut dig. skratta högt. dansa framför spegeln. men glöm inte bort dem runt omkring dig. du är viktig, men inte viktigare än någon annan.
fråga: jag tänker så mycket så att jag får huvudvärk. jag kan börja grina över att stå i telefonkö och jag känner mig ensam, trots att det är folk runtomkring mig.
svar: återigen, att stressa löser inga problem. finn ett inre lugn. lyssna till din inre röst och lev efter din magkänsla. ta en dag i taget och gör det bästa av varje situation. sätt inte upp för stora mål, ha istället små mål varje dag såsom att gå upp ur sängen, laga frukost eller att betala en räkning. och se dem hellre som utmaningar, en chans att utvecklas och bli starkare.

I slutändan är vi ändå bara människor, små svarta prickar som inte ens syns på kartan. Vi bryr oss och lägger oss i, vill påverka och vara en del av allt. men till vilken nytta? Ibland är världen hemsk, och ibland är den ganska snäll. det beror på vem du frågar, och när du frågar dem. livet förändras, det går upp och ner, det svänger hit och dit och ibland stannar det upp helt. Kan vi inte bara vara. vara nöjda och tacksamma. göra det vi kom hit för, att leva.
ni får den igen ifall ni missade den sist. så smart. LYSSNA!!

what to do in hikkaduwa?

på Sri Lanka finns ett place som heter Uddewallawe. Tror tyvärr att det är lite häftigare att vara där än här i Uddevalla.
socker-gegga i teet i en annorlunda trädgård. vad händer då?
det vet ni inte va. haha. det vet bara jag och min kompis.

rödbeta

soffan är mitt smultronställe. min tillflyktsplats, mitt nirvana.
Jag är mätt. pyttipanna har blivit någon slags rutin. tråkigt-
jag som är så jävla bra på att laga mat.
och inga rödbetor har jag heller.
synd.
henrik säger att man får bra kondition av rödbetor.
så nu måste jag börja med det, så jag orkar gå upp
för alla trappor överallt. trappor asså. gillar de ikke!
2H, B, 6B.
det kunde ha varit Kelly. om jag inte hade gjort så många fel.

...


det blir inte alltid som man tänkt sig... men ..ja

2H, B, 2B, 6B

på nätterna när jag inte kan sova... så håller jag på med sånt här


jag vet en sak. och det är att jag kommer dö en dag.

det kommer du med. och du och du och du. allihopa kommer att dö. det är det enda vi kan konstatera.

 

när ett träd faller. då bildas ljudvågor i luften som vibrerar och blir till ett ljud i våra öron. Vi HÖR att trädet faller mot marken. right!?

MEN, om ett träd faller tusentals mil bortom civilisation och mänsklighet i ödemarken. inget liv är närvarande. INGET.

Låter det då, när trädet faller??

svara på det då!


så här ser det ut i min hjärna oftast


rimidiimmmm

ligger här igen,
funderar på en vän.
-
undrar var hon är..
jag saknar henne här.
-
undrar vad hon gör..,
om hon gör det hon bör?
hoppas jag inte stör..
-
hon börjar på n och slutar på e,
hon gör mig glad och får mig att le.
-
nångång kommer en punkt i våra liv,
då vi åt varsitt håll, måste ta ett kliv.
-
där vägen går åt olika håll,
men egentligen spelar det ingen roll.
-
för i våra hjärtan bär vi dem viktiga,
specialla, unika, riktiga.
-
Vi vet vart vi har varandra,
behöver inga andra.
-
vi kallar dem vänner
det är så vi känner.
-
kärlek
är en fin lek.

jag funderar på allt
vill göra något ballt
-
jag kanske ska bli advokat?
fast det går nog inte, jag är så jävla lat.
-
det finns också en han.
en man.
-
som jag också saknar när jag vaknar.
-
när det är natt o dag,
när jag känner mig svag.
-
när solen går ner
vill aldrig vara ensam mer.
-
och när den går upp åter,
vad är det som låter?
-
jo, det är antonhy and the johnsons på min spotify
playing a song about to die
-
det finaste jag vet,
ingen borde få gå bet.
nu ska jag kila,
måste vila.
-
ska drömma om er
som ger mig allt och mer.
-
tar min sista snus
inget mer bus.
-
jag är pank
måste råna en bank.

gokväll

Då var det kvällen igen. som jag nämnde tidigare så blev det alldeles riktigt en dag i soffan. med undantag för en liten promenix till videomix. och så kom Elin.
det är alltid kväll.
och jag är alltid trött.

mat mat mat mat mat

maaaaaaaaaaaaaaaat

apatisk

det är en sån där dag då man vill ligga i soffan hela dagen. bli matad med dropp och slippa tänka.
jag är så hungrig så jag knappt orkar röra mig. hungrig och svullen.
om dagen hade varit ett diagram så hade det sett ut såhär:
|.
|.                                 /–|
|.                                /---|
|.                               /----|
|.                              /-----|
|.  _____________/-------|
|./------------------------------|
|.--------------------------------|
|._______________________|
kl.10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
©lisaell.blogg.se
den där toppen runt klockan 16, 17 betyder att min vän elin kommer och hälsar på då.
det ska bli kul.

once upon a time....såhär kan det gå när man ska ge svar åt anonymusar och kändisar

fööörr ni tog all min energi.. fatttarrrniii
nu somnar ja
hej

asyl, tack.

herregud. kan jag få asyl i mitt eget liv ?
orkar inte springa längre. jag har ju faktiskt astma. en jävlig sådan också.
och jag vill inte få KOL för det har mormor o morfar och snart kan man varken röra sig , andas eller prata tillslut.
I ♥ Mjölk

Äntligen tillbaka i soffan. Har spenderat sisådär 30 timmar i soffan innan i morse, då jag var tvungen att resa mig och gå till jobbet. nu är jag tillbaka, och det känns alldeles underbart. (VET NI HUR SKÖN DEN HÄR SOFFAN ÄR????)
Pyttipanna och rödvin. vilken kombo. Yiiaha..å mjölk. riktig standard.. herregud
det är fredag till och med. fyfan vad bittert

Attention-Deficit and Hyperactivity Disorder

Det finns tre varianter av ADHD:
o en som innebär att man har koncentrationssvårigheter och tenderar att vara inobservant på sin omgivning, 
o en som innebär att man är hyperaktiv och impulsiv, 
o
och en som innebär att man har båda de tidigare nämnda sorternas svårigheter.

jag undrar hur det gick för den där utredningen jag påbörjade förra året... den som jag blev tokig av. tokig av de tusen pappren jag var tvungen att fylla i och tokig av att sitta i ett vitt rum på ett sjukhus. jag blev så tokig så att jag sket i det och drog till andra sidan jordklotet. nu i efterhand kan man undra hur det skulle gått om jag fullföljde handlingsplanen och slutförde det där.
jag tror iofs inte att jag har adhd längre. bara ibland. men DÅ hade jag nog det. undra om det kan växa bort? eller om man kan få det tillfälligt?

nu slocknar jag

I ett annat land, en annan stad. i ett annat perspektiv, i en annan tidzon. 

nehe ni! jag lever allt ännu ska ni se

har fortfarande inte somnat. utan har fördrivit de senaste timmarna med något så oerhört kul som att läsa igenom hela min blogg. från start till nutid. kan konstatera att pizzerian athena fick jobba på bra förr i tiden. herre jesus vad det käkades pizza.

natten, kom och ta mig.

kan ju fan inte sova inatt heller. jag vill sova. för jag längtar tills i morgon när jag inte ska göra någonting alls överhuvud taget. på sin höjd ska jag dricka vin och måla. om jag orkar vill säga. eh .ja.
klockan är ändå halv ett. man borde iallafall  vara lite trött.
jo, men visst är jag trött. jättetrött.. orkar inte ens skriva egentligen. men såfort jag ställer ifrån mig datorn och blundar i hopp om att falla ner i dvalan, så blir jag klarvaken. boooiinngg. boing boiing.
why?

visste ni förresten....att...

om du kunde breda ut lungorna på marken

och linda upp de små lungsäckarna skulle de

täcka en hel tennisbana


this's what im talking about ...

vakna, ta en snus. gå upp, titta ut. danneboy, du har det bra nudu.

esch fyfan

jo alltså jag bor ju just nu i uddevalla lite tillfälligt. det suger rätt hårt med tanke på att man egentligen kunnat sitta på ett pipcafé i malaga med en flaska rött för tjugo spänn. åka rullskridskor till stranden och stanna för en öl för en femma. kan inte låta bli att bli att vara liiiite bitter. men snart så. snart , snart, snart så. 
Det är helt okej ändå, att vara här. förutom att jag inte har några kompisar förutom min lillasyster inom massa mils omkrets. och hon går i skolan. varje dag. och det gör inte jag. jag chillar rätt hårt. varje dag i stort sett.
så om vi låtsas att detta är en kontaktannons så skulle jag vilja söka dig som är gillar rövin (om det inte framgått ännu) och så ska du va en jävel på att låta mig va när jag lagar mat. jag får krydda hur mycket jag vill. så det så.
ehh. call me.

är det fortfarande tisdag... ?

Godkväll mitt herrskap. klockan är halv sju. bara.
ett välbehövande glas rött rinner längst min strupe.
det har varit en lång dag. och mimmi fortsätter att skada sig.
känner hur värmen sprider sig i kroppen.
hennes arm är gipsad. hon bränner sig på varma plattor,
hon ramlar och slår sig, ja, you name it. det slutar aldrig.
värme, lugn och trötthet.
nu ska jag måla.
varför blir man som mest kreativ och idérik när man är som tröttast...?
hej hej

jo, det hade jag.

det luktar iallafall gott här i ensamheten. vanilj. och det är varmt också.
men jag hade kanske offrat den doften, den stora tvn och den underbara soffan
emot en mindre skön soffa, ingen tv alls, inget varmvatten och en ganska äcklig lukt som man vänjer sig vid.
jag hade nog det. just nu.
kom hit nu och håll om mig..

det är så tyst. ..

har förträngt känslan av att ligga ensam om kvällen i desperata försök till sömn. det går bara inte. man måste sysselsätta sig tills man stupar. jag har sytt, sett på tv (som jag hatar), fyllt i blanketter och grejjat.
och nu finns det inget mer att ta sig till förutom att ligga här - framför datorn. en tillflyktsplats där minnen lever i bilder och musik. så jävla sorgligt va.. aaa det är det. men någon gång får man lära sig. att bil vuxen alltså.
och klara sig själv. 

saknar dig ...

hahaha  sofia du är så riuuulig du. jag ska svara på alla dina frågor, förstår att du är förväntansfull på svar. snarast.
så jag ska skynda mig. fast i morgon eller nått.

nu sitter jag och mimmi i min tillfälliga soffa (som är den skönaste tillfälliga soffan jag någonsin suttit i) och ser på min tillfälliga as stora tv. det är reklam såklart. som vanligt.
vi har nyss varit på sjukhuset med mimmis hand/arm som hon råkade få ont i förut när hon halkade på isen och fick en symaskin och en brun flyttlåda på. det gör jätteont säger hon med jämna mellanrum.

jag är lite sorgsen idag. för min närmaste och käraste har idag lämnat landet och just nu befinner han sig högt upp i luften på ett sletet ryanair plan med hårda plaststolar. det är tomt. och ensamt. tur att min syster ramlade förut så jag fick annat att tänka på. hehe. ..(sorry för det mimmi)

förut var jag sugen på ett glas vin. men det är jag inte längre. så nu dricker jag vatten och ska fylla i miljontals blanketter. hejsvejj

lyssna läs å lär


rhinotillexomani är det vetenskapliga namnet för att peta sig i näsan

fan vad kul jag har ikväll. trotts att morgondagen bjuder på mindre roliga saker såsom avsked , tårar och hejdå.
men man måste tänka positivt. jag har skitkul . varför vet ni inte. men det vet jag. jag var mycket roligare förut.
har blivit ganska tråkig nu såhär med åren måste jag medge. ursäkta för det mina vänner. men jag är gammal nu. gammal och grå och tråkig. måste bara finna mig i det. jag undrar varför. kanske för att jag tappade min humor nånstans i thailand samtidigt som jag hoppade ut från en tuktuk på motorvägen i något slags försök till att komma bort från tre elaka människor som satt där med mig.
en annan rolighet ( som mest är rolig nu i efterhand) är att i just den där tuktuken satt min bästa vän. vi åkte och åkte och åkte runt där ute på vichan bland sanddyner och kossor och lerhögar. mitt i natten var det också. och jag bet henne. jag BET min bästa vän i benet. minns inte om det gick hål i skinnet, men blåmärket var stort som en apelsin. och kanske har hon fortfarande ett ärr? vet ej. 
en positiv sak är iallafalll att nu när jag är ensam och hemlös, så har jag tid till att rita en tatuering som ska pryda min arm i all framtid.
måååå ste  gå och sova nu. för den där glassen och hallonen och såsen har liksom bedövat mig och deesssutom så hade nog rödvinet sin lilla beskärda del i leken också.
alltså, godnatt.


amf.se

tydligen är jag inte så intressant som jag vill vara. hepp. bra joella iallafall.
jag är stapp mätt på fläskfilé å sås å massa fett å allt innehåller smöör.
nu äter vi glass och nougatsås och varma hallon och vi bara vräker i oss.
herregud. idag är dock sista dagen på det här feta livet. i morgon åker daniel
till spanien. han kommer inte ha någon som lagar mat till honom. så han kommer
svälta ihjäl. och jag kommer inte ha någon att laga mat åt. så jag kommer
också att svälta ihjäl. så i morgon börjar våra nya liv som hälsosamma själar.
jävligt bittert dock.
jaja un ska jag fortsätta äta här.
PS. på amf.se  så kan man spela in och skicka en video till sig själv eller någon annan, som kommer fram om tjugo år. det ska jag göra nu. samtidigt som jag äter.

ett glas vin om dagen är bra för magen.

men hallåååå...här sitter jag och bygger förväntningar på hur många roliga frågor jag ska få svara på i mitt tillfälliga boende nästa vecka. bara för att jag inte har något liv numera. och så har jag inte fått EN ENDA fråga.
usch vad elakt av er.

undra vad jag ska göra då, i min stora tillfälliga soffa, helt ensam, utan aktiviteter i en hel månad... ?

fan va kassa ni är

muuaaahahah har bloggat runt här ett tag nu och kikat på diverse bloggar. vissa skittråkiga, vissa ganska roliga.
Och det värsta (eller bästa) är hur så sjuuuuuuktk tråkiga människor kan verka ganska helt okej roliga i deras sätt att "vara" i sin blogg. muahahh. undra hur rolig jag är. eller hur tråkig. ..

men varför har alla sånnahär "frågestunder"? varför får aldrig jag några frågor??? hallå!!?? fråga mig saker då.
Jag vill också göra en video och svara på alla frågorna. fyfan vad ni är kassa på dehär. fråga mig nu massa roligheter. nu.
HEJDÅ

Fortfarande inget varmvatten. och ingen värme. STIG ???!!

Väntar på att klockan ska bli halv åtta. så att jag kan åka och hämta Mimmi vid bussen och sen börja laga mat. Men en timma går ju så fruuuuktansvärt segt när man håller på att dö av hunger...
jag har en present till min syster som hon ska få. det här är en ledtråd:

Blue Levi's


in her shoes ...

kunde inte bestämma mig för vilken färg ja skulle taaaa....så det blev båda.. i Loveee them!

gårkvällens mardrömsscenario

vid min födsel planterade någon in en bomb i min hjärna. tidsinställd på 2011-01-07. alltså sprängdes den igår runt sjutiden pm. biverkningarna av bombens explode var feber, illamående, frossa och tårar.
Enda sättet att återförena hjärnsubstans, tankar och skallben var sömn.
and sleep I did.
och nu är jag frisk.

vart fan är varmvattnet ...... ?

oj vad jobbigt det är att flytta.. känns som om jag har flyttat i evigheter nu. packat å grejjat å stökat ner igen och packat igen och ångrat mig och packat upp och städat (inte så mycket) och slängt massa skit och packat igen och sparat massa skit (onödig skit). jag blir så trött.
men nu är det snart klart. hemlösa arma mig.
älskar min jordglob.
nu ska jag sova.
jag ska tatuera mig.
godnatt.
....

dear thursday...

tack för att varmvattnet var slut i morse
tack för att torp var totalt ödelagt
tack för mensvärken som förpestade min dag
å tack för att jag glömde gå till systemet.
hej svej

The kid

För andra gången den här veckan, får jag gåshud och grinar i soffan.
Jag skäms. Skäms över hur jävla bra jag har det.

Idag har varit en bra dag.

som sagt, en bra dag. tack pappa.


No worries ...

Jag och Frida Landén för hundra år sedan...

g'dnight

hemma på landet igen. det har töat, men vintern biter en fortfarande i fingrarna utomhus. Snövallarna har kanske smält någon millimeter, men det är knappt märkbart. De kommer nog envisas med att ligga kvar fram tills april någon gång. 
I morgon ska vi åka skidor och snowboard. jag undrar hur det kommer gå. ska bli spännande.

Jag är hungrig. hela tiden. så jag ska äta något för femtonde gången idag, och gå och sova i en mindre skön säng. 


trött.

Vill bara krypa ner i sängen å burra in mig i det tjocka duntäcket. sova sålänge ödet tillåter.
Hatar att jag har börjat ogilla kaffe.

if I don't sleep now, i'll never wake up tomorrow. ..

rödvinsgo å mätt som en uppstoppad hare stänger jag nu mr mac för natten och sjunker ner i den skönaste sängen jag någonsin sovit i. I morgon ska vi städa. och åka tåg. så jag måste spara på de där sista krafterna.
åh jag är sååå mätt.
mätt mätt
mätt.
mätt.
gonatt

The pianokeys are black and white, but they sound like a million coulors in my mind

Ebony & ivory, live together in perfect harmony.
Side by side on my piano, oh Lord, Why don't we?

OLW

fortfarande besviken över de såkallade "grillchipsen" som ligger kvar på golvet under tv-bordet. suget kommer varje gång jag passerar, men jag ids inte slänga dem. Ska skicka dem till OLW i hopp om att få en lastpall med krispiga smakrika potatisskivor hemlevererat. tror ni det?


IGÅR

Bakfylle-promenad med mål konsum. Pensionärs vagnen är givetvis med och det kan vara kul att
bli puttad i en snödriva. Trots mina fördomar mot denna storsdad, börjar jag gilla Stockholm.


några tårar föll bland popcorn, snacks och cola ...


nu går vi på bio


BUUHHUUUU.........

Förutom mat för femhundra spänn så köpte vi en megastor grillchips påse på konsum förut.
en påse som jag har sett fram emot ända sedan i morse. knapriga, feta potatisskivor att dippa i
en krämig fet gräddfilsdip. och nu, när stunden äntligen var inne. påsen öppnas och munnen utsöndrar
saliv i förberedelse på det himmelska som ska tuggas sönder. drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr error....
De har GLÖMT att smaksätta chipsen. OLW har GLÖMT att tillsätta kryddor och GRILLSMAK på CHIPSEN!!!
det smakar friterat papper. och självklart kunde jag inte vara mer sugen i hela världen på
GRILLCHIPS just nu .
ååååh jag börjar grina nu......

RSS 2.0