Halloween it is.

tänker såhär; bakfyllan må terrorisera mitt inre men idag är det halloween och än en gång tar folket till sprit för att förhöja stämmningen och fira något som från början egentligen bara var sorgligt. Men vad gör man inte för sitt lag. sitt team. sin krets. sin sekt. idag ska vi ut på rövarstråt, dansa på krossat glas, dricka blod, skrika å gapa, supa och slåss. Förrhoppningsvis kommer vi hem med en säck guld ifrån benalmadena.
-
nu ska jag bara vila lite först.

vissa dagar...

tänker inte alls gå till ett café idag. tänker inte alls titta mig i spegeln idag. tänker inte sminka mig eller sätta på mig kläder eller gå ut. Jag gav det ett försök, men kläderna passar inte , munsår pryder min överläpp, håret har dött, mitt ansikte är svullet,  någon slags finn invasion har exploderat i mitt face och jag fryser som om min blodcirkulation har slutat fungera. en sådan ynklig dag säger jag, som jag vill spotta på, trampa på, spy på, kasta i den illaluktande containern utanför dörren där den kan ligga tills den ruttnar och aldrig hemsöker mig igen. känslor av. känslor på. av på av på. ett bittert moln i paradiset. det regnar över min terass men de där ute säger att solen strålar som i juli. drunkrama och gratis ris. RIS? vafan... Jag orkar inte skratta orkar inte le orkar inte prata. Jag tänker stanna här och jag tänker INTE måla på det här som jag förresten råkade förstöra genom att göra hål i pappret. jag säger bara vissa dagar............alltså.
-

överkörda vita kaniner.

monopol - vin - götte kväll i går var det mysigaste på länge :) tack alexandra, emma å co för det!
Idag ska jag ta mitt pick å pack å dra till mys caféet å måla klart mina djur. drömde förresten en sjukt äcklig dröm inatt om en vit kanin som var min, men som blev överkörd av en bil men fortfarande levde så helt plötsligt var kaninen en sandwich istället, med sallad skinka å allt. Jag åt upp den (!) och efter ett tag så hoppade kaninen ut ur min mage och då var den nästan helt frisk igen och jag blev överlycklig. I korta drag. helt sjukt.
-

i brist på närvarande så får ni en av mina favoritlåtar sålänge.


mat, tack.

Idag tog jag ledigt från skolan. tyckte att jag var värd att ligga i sängen en hel dag och bara vara. så det är just det jag driver med för stunden. är. senare ska det införskaffas halloween utstyrsel inför måndag. vi får se vad man kan plocka ihop för något runt om på kines affärerna här i byn... bloood å sånt alltså. äsch gud vad hungrig jag är. nu blir det frukost.

Camilla ♥

Tack min kära moster för det goda paket som jag hämtade ut på posten idag!
Lycklig över lösgodis, snus och en ny bra bok!! ah. underbart!
-

åh det här ÄR ingen modeblogg. nej nej nej ...

Meeeen... idag hade Primark öppningspremiär på olarios center. gissa om det var K.A.O.S där inne eller......Fanns inte EN enda kvadratmeter som var fri ifrån människor. här snackar vi Ullared kaos dagarna före julafton.  Herreguuuuuud. Jag som hade dragit med mig danne på shoppingtur fick snabbt dåligt samvete över att dra runt å trängas mellan alla galna brudar. hittade en superfin "jacka" till min guddotter, ett skärp till mig och kallingar till danne där inne, men åååååhhhhh KÖN var ta mig fan tvåtusen meter lång  och ringlade sig genom HELA den femhundra kvadratmeter stora butiken (MINST) ,och jag klarade inte av att vistas där inne en sekund till. Får hoppas på att det finns kvar nästa vecka när hysterin lugnat sig lite....Förutom barnkläderna, så hade de förresten världens fulaste kläder på primark. skönt för min plånbok.
-
Det börjar bli kyligt här nere på kvällarna och jag behöver verkligen lite varmare höstkläder, så jag passade på när jag ändå var i shoppingtagen, att köpa lite stickat ifrån zara , och några roliga klännigar ifrån berskha. wiihiii
-
nu dör jag av utmattning här i min mega säng. ska göra läxor och vila min hjärna innan vi ska gå ut och äta "välkommenhemmat" med adri, och "hejdåmat" med jelena (om finnarna nu behagar att komma hit).
-
hejpåer!
-

Lördags bedriv

Lördagen var tänkt , och som gjord för, en perfekt utgång, men ju senare och mörkare natten blev, ju tröttare och mer opepp blev jag. Det fick bli en kebabrulle på det nya kebabhaket (Förutom brödet så var det lätt athena-klass på den!!!!), lite häng på cervantes och sen hem i säng.
-
Danne, Farouk och Majka ser på fotbollsmatchen.......
-
.......vilket inte intresserade mig särskilt mycket. Här i den här soffan mittemot sitter jag och tittar på mina kompisar istället.

Tea times

-
-
-

VARFÖR ÄR JAG SÅ LAT ??!!!


det är måndag .........

......och regnet har tillslut upphört med sitt smattrande mot fönstrena...tvätten på terassen (som har hunnit bli genomvåt femton gånger om de senaste dagarna) har äntligen torkat och vattenpölarna på gatorna har torkat ut. visst är det mysigt med regn, men i måttliga mängder får man väl medge. min biljett till sweden är bokad och med det kommer blandade känslor. jag längtar efter familj och julmys, men klarar mig fint utan minusgrader.
nåja, värme i sinne, varmt inne. värme i hjärta, varmt under stjärta. eller nått. lite kyla har väl ingen dött av tänkte jag skriva. men det har ju faktiskt folk gjort. ajjajaja nu ska jag fortsätta på min teckning som föreställer fåglar och fiskar och hela världen däremellan. god kväll damer och herrar.
-
min favoritsång sedan carl-david introducerade den för mig för ett tag sedan. tackar så hjärtligt för det!
Den gör mig glad i själen och sådär.
-

Tänker inte säga hur den slutar.

buuuuuuhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuhh uhhhhhhu uuuuuuuuhhhh
jag lipar som en dödstrött femåring som inte vill gå och lägga sig......boken är utläst.
vilken vacker historia.
Audrey Niffenegger hade minsann konsten att framkalla alla
möjliga känslor under resan mellan pärmarna.
Vad tomt det kommer att kännas framöver utan Clare, Henry, Alba i mitt huvud.
-
Får se om det kommer en ny bok på posten från min moster snart kanske?! ;)
.
Måste till kinesen nu och köpa alla möjliga ätbara provianter för att överleva natten här. så hej å hå
-
(boken heter The timetraveler´s wife, Lätt läsvärd...Finns även som film ,
men som vanligt så antyder trailern att den inte ens går att jämföra med boken).

dagens tidsfördriv. . . .

hittade några gamla videos på datorn från när nathalie var här och hälsade på...
satte ihop dem tillsammans med lite gamla texter ifrån förr i tiden. internt å sådär, ja..
hahh! saknar dig fis!
-

so cosyyyyy haaahh


en party sång till mina vänner.


de puta madre

har suttit på malagas mysigaste cafe i x antal timmar idag, druckit te och är näääästan klar med min bok!
nu ska jag dricka upp min cervesa och joina sällskapet här i majkas casa. haj haj
-

höstmys

Verkar som om hösten har kommit även till malaga nu. himlen är grå och regnet droppar ner utanför fönstrena..
Jag tycker det är mysigt jag. Ska ta en tur ner på stan nu med boken som jag inte kan sluta läsa. söka upp ett mysigt café och följa äventyret till sista sidan. Ikväll blir det fotboll, finlandsbesök och massa öl på oktoberfesten!! och i morgon ska jag ligga under täcket hela dagen och hoppas att det regnar hela helgen!! ha en bra helg kompisar!
-
-
If you ever start taking things too seriously, just remember
that we are talking monkeys on a organic spaceship flying through the universe.

köttfärssås

Idag rökte jag en överbliven festcigarett från gårkvällen. i sängen. usch vad äckligt tänker ni nu. jaa, kanske, men fotot blev iallafall liite coolare. Under den här gångna dagen så har jag även upptäckt en nyhet inom chokladvärlden . "milka" levererar en choklad mousse chokladkaka. dubblet så tjock och smakar smör. sensation.
-
-
det lagas många köttfärssåser i vårt hem. minst tre gånger i veckan skulle jag gissa på. Det skulle vara synd om man tröttnade på det eftersom det är så gott. och enkelt. och snabbt. och lätt. och kul . och gott. en fattig köttfärsås kan bestå av köttfärs och kryddor och vatten och tomatkross. en rik köttfärssås kan bestå av allt som finns i ett kylskåp. tex broccoli blomkål grädde lök majs oliver fetaost parmesan , annan ost vitlök pesto kryyydor färska örter aphjärnor (kikärtor) vanliga ärtor kidneybönor sockerärtor paprika chili creme fraishe ja.. OSV.
är ni snälla så får ni en matlagnings video på hur den blir den här gången.
-
hej

borgerligt

Fridas sista kväll spenderades med vinförtäring på borgen och sedan en liten barrunda nere på stan...
mys å galej .. Tack för en fantastisk vecka min vän!
idag är jag död och hatar att det är fredag.
-
-
-
-
-

M.ys

Äter kakor och försöker hitta en rolig reklamfilmsprofil som frida kan klä ut sig till på lördag. Lämna gärna ert förslag i idélådan här nedanför. Fina priser står på spel. (RIKTIGT fina). Jag lovar .
godnatt
-
-

dagen.

Underbart att ha min goa Frida här på besök!!! Idag har vi haft en mysig stranddag och övervägde att gå upp i borgen nu i kväll för lite rövin... men vi bestämde oss för att stanna här hemma i sängen å mysa iställlet...
mmm va gött. nu ska vi se på film. ciao ciao
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

jag har besök.

min vän frida är här. och det är jag glad för . ihihhihih
-
-

4 chords song

Det här tyckte jag var hemskt roligt just ikväll. fråga mig inte varför. prova själva haaaa!'
-
live
-
-
och videon...
-

limpio

Nu säger jag å danne god eftermiddag och önskar er alla en trevlig sådan. vi ska nu sjunka in i en slags bakfylle dvala av högsta grad tillsammans med familyguy familjen och ätbara saker som man blir tjock av. Det är vi värda efter storstädningen som nyss ägt rum här. ouuff
-
-

preparing for fall

Snart är det ju dags för "hem" färd lagom till jul, vinter å kyla så man får ju förbereda sig lite inför klimatomställningen. SÅ vilken tur jag hade när jag hittade ett identiskt par av mina älsklingsskor som gick sönder i vintras. Liiite finare var de tillochmed. Sen hittade jag ett par bruna också. biiingo! båda är från zara.
-
-

ska sova nu

okej nu är det natten här i spanien. (snarare morgon (06.20)) även i sverige antar jag. och resten av europa.
natten var mycket trevlig men anfådd. danza danza danza. Såg Brad pitt dansa med bartender-laura PÅ bardisken på orishas, tyckte det såg äckligt och vulgärt ut, så jag gick hem. nu sitter jag här. glad över min goda självdiciplin (första gången i världshistorien) och ångrar ingenting. ingenting.på måndag kommer min vän frida hit. Eller , Frrrrrridda. som som de säger, polackerna. vi har en plan iallafall. jag och polackerna. lyssna nu frida;
Måndag , chill. tisdag ; El Chorro?! Onsdag, Pitofu landet. (smurflandet) (detaljerad beskrivning inför studiebesöket kommer senare) och despues hemliga borgstället? torsdag: en liten beach å öl drickardag med avslut på diverse ställen inklusive orishas ? jag längtar tills du kommer  hit kvinna!
god natt.
-

malaga , jag ger dig två månader.


död

-
död som sagt. är jag idag. knockad och utbränd. var tänkt att åka rullskridskor vid stranden idag men jag är för förstörd för aktiviteter. vill helst bara ligga här och varken prata tänka eller agera. i morse mådde jag bättre. jag köpte två par nya skinn kängor. ett par bruna och ett par svarta. mmmmm vad  de är fina. längtar lite hem till kalla sverige nu så att man kan få börja använda dem. iiiiihhhh jag tror jag ska dö lite här nu och försöka smälta en halvliter glass ett rör pringels chips och en snickers som råkat glidit ner i magen. oops...
häjhäj
-

god morgon

har träningsvärk och dricker kaffe och förstår varför jag har slutat att göra det.
måste gå å bajsa nu
ha en bra dag.

Oleg Dou

-

Fuh Q

Min klass för tillfället består av ungefär 10 vita "brud-brudar". Kunde inte passat mig sämre då jag ogillar hemskt mycket att umgås med brudar. extra mycket ogillar jag att vara med många brudar samtidigt. och ännu mer ogillar jag "brud-brudar". Så min situation blir en aning tryckt när jag sitter i klassrummet med ca 10 stycken samkönade individer och fattar nada nada nada av grammatiken vi försöker lära oss. Jag är tydligen den enda som inte fattar ett piss. Det övriga gänget (som består mestadels av holländskor) spelar antingen smarta, eller så sitter de på allvar och pluggar verb och subjuntivo hela dagarna efter skolan. (till och med en av våra lärare pikade dem på riktigt för att göra detta, SÅ tråkiga är dem). Efter att ha genomlidit två timmar grammatik med tårar i ögonen och klump i halsen, så har vi äntligen lunch. jag föredrar att sitta ensam vid ett bord, käka frulle och läsa i min bok i hopp om att INGEN ska komma fram och prata med mig. oftast fungerar det utomordentligt bra. efter lunch däremot, har vi två timmars "prat-lektion" där vi ska prata om olika ämnen. Idag var vårt "samtalsämne" tobak bland annat och det visade sig att jag och en annan brud från italien (som ser ut som om hon vandrat rätt från redlight district in på skolan och glömt att hon har en heroinspruta kvar i armen och aldrig duschat i sitt liv och råkat sova med sitt smink sen femtonårs åldern. Hon skrämer mig), var de enda som någonsin hade ens tagit ett bloss av en cigarett. läraren hoppade ur kläderna av chocken eftersom varenda unge här i spanien röker som skorstenar. Det är väl iofs ingen dålig sak, (att de aldrig har rökt,) får jag väl erkänna. Men det speglar så tydligt dessa flickors oskyldiga puttinuttiga personligheter som jag bara HAtar. Gör lite jävelskap för fan. Iallafall, de här tal-lektionerna (som jag gillar faktiskt) fortlöper på såsätt att jag är den enda som öppnar käften på dessa två timmar. Förutom möjligtvis Renate ifrån holland som är en dam på 50+ som jag tror precis har kommit ur sitt alkoholmissbruk och mer än gärna spexar och velar och pratar och gör sig löjlig på alla möjiga sätt. hon är iofs den enda som är liiite rolig och jag tror hon är den enda som jag har fått ett leende ifrån. En annan brud ifrån holland som brukar sitta bredvid Renate, skrattar alltid åt henne och gör sånna där löjliga miner som man gjorde i högstadiet om någon som försökte göra sig rolig. jag hatar henne för att hon är så elak men tänker att säkert har hon en storasyster eller storebror som är väldigt elak emot henne hemma. måste vara så. bitch. Sen har vi även Julie, från USA, som inte säger mer än ett ord i varje mening. det är Si eller No oftast. (ja eller nej). jag tror att det är för att när hon väl säger en hel mening så låter det som en (jag kommmer verkligen inte på en bra metafor till detta,!!) men hon pratar iallafall såhär ; hoola, mej lljaamo juliijee. ja kijerooe vuelveo de mie paijse. (uttalas med EXTREM amerikansk brytning alltså) (translate:hej jag heter julie och jag vill åka hem till mitt land). GÖR GÄRNA DET tänker jag. Sista offret i min klass som jag tänker beskriva idag är en blekfet rosaaktig holländska med en råtthårsfärgad page och grön pike tischa. (tänk er ett mumin troll) hon är den "duktigaste" i hela klassen och sitter alltid där på hörnet och SNYTER SIG i näsdukar så att det ekar i hela skolan. Jag har aldrig förstått det där med att snyta sig offentligt. tycker att det är det äckligaste som finns typ. och folk klagar på att man fiser öppet liksom. big diffrence??

-
slutsats: det finns vänster-hjärnade människor och det finns höger-hjärnade människor. precis som högerhänta och vänsterhänta. Jag antar att folk som använder den matematiska och logiska hjärnhalvan (inklusive grammatik) är några jag bara inte klarar av att vara i närheten av. Antagligen eftersom vi är så fruktansvärt olika och tänker på två motsatta sätt om precis ALLT och inte kan komma över ens om någonting. Eller så kanske jag bara är avundsjuk för att jag är korkad när det gäller sånna där smarta saker. inte vet jag. men en slutsats kom jag iallafall fram till. ah. skönt.

körv

JAMEN så där. nu har jag gjort mitt första träningspass och
jag känner hur endorfinerna dansar runt omkring mig!!
fyfan va gött. i morrn blir det pilates och nu ska jag käka korv me bröööööö
gonatt kompisar!
-

"After I have copied a piece of text on my computer, my mouse feels heavier until I past."

-
En blandad doft av rökelse, doftljus, doftkrus och nybakade bullar hänger i luften här hemma hos oss. Å där hänger den rätt bra tycker jag. Te och varm choklad och kortspel i det mysiga skimret som värmeljusen ger ifrån sig. Åh vilken go kväll vi har haft oss. fyra svennar i ett kök. Nu är det läggdags för min överjästa degmage. gonatt!
-

en story om mitt kylskåp......

Här på kylskåpet hamnar alla mina fina vykort och brev som jag får ifrån min vackra syster. Häromdagen fick jag ett till och ett stort paket också till på köpet. Hon bor i USA min syster, i New York. Jag tror att hon har det bra, fast jag skulle önska att vi var närmare varandra. Det kommer att kännas oerhört tomt att komma hem till sverige i december utan att hon finns där. Åh vad hon fattas mig. Det är tur att jag har två systrar minsann, och att min goa Maja finns kvar därhemma och kan fira jul med sin storasyster. Maja gumman. vad mysigt vi ska ha!
och Skype är en fin uppfinning!
-
Kelly min guddotter syns i bakgrunden och där har hon suttit sen dagen jag packade upp mina första väskor här i lägenheten. Lilla fina unge. och mamma din, ja jag pratade om henne i skolan häromdagen. Vi skulle berätta om en viktig person i vårt liv, och då berättade jag om dig och om våra fina minnen tillsammans. om hur glad jag är över att få ha växt upp så nära mina släktingar och om att vi har våra namn inristade i varandras hud.
(Viktigt datum:Student/frihet, Plats:SriLanka, Person:wendy, siffra:10,11,12, symbol: symbol? )
-
Sen den söta Pippi Långstrump magneten som ni ser håller uppe ett utav vykorten, den har jag fått ifrån min norska vän Trine. Hon sa att den påminnde om mig och det tar jag som en komplimang;) Som den astrid lindgren nörd jag är, så tackar jag så mycket kära du!
-
(Den andra lilla magneten hittade jag i ett kak-paket)
-
-
Och vad som finns där inuti tar vi i morgon tillsammans med det nya programmet av Lisas matlagningsstund.
stay tuned fellows

längtan.

När man kan börja köpa clementiner i sånna där trälådor eller i nät, då vet man att julen börjar närma sig. Såg till och med att de hade fått in chokladtomtar på Eroski förut (!). Jag kan inte fatta att det redan är oktober när det fortfarande är sommar här... det blir iallafall skönt att slippa hösten och komma hem direkt till julmyset i december.
Kan ju vara den finaste tiden på året! ååh vad jag längtar efter att pulsa runt i snö och åka skidor och bygga snögubbar, frysa fingrarna av sig på väg till krogen och kura in sig i ett varmt duntäcke med en kopp te framför tvn när doften av glögg, pepparkakor och apelsiner hänger i luften.
-
Idag köpte jag just ett nät med clementiner som ligger här å påminner mig om att jag snart ska få åka hem och fira jul med min goa släkt. Underbart!
-
Nu är det dags för kvällsmat å film uppe på taket. godnatt!
-

att orka och att inte orka.

Skulle behöva få gjort den där städningen som jag har skjutit upp i nån vecka nu...
-
-
-
men usch vad tråkigt... jag tror att jag skjuter upp det lite tiill....

karma

Såhär gick det för en tjurfäktare i norra spanien i helgen när han envisades med att plåga ett stackars oskyldigt djur på det här sättet. Ett horn genom käken och ut genom ögat var iochförsig (särskrivs detta ordet eller inte? har alltid undrat det..) det han förtjänade tycker jag.
-
-
Här kan du läsa artikeln

ÄPPELPAJ

Igår kväll var jag på ett jättemysigt inflyttnings kalas hos Anna och Anette i Fuengirola. Tack tjejer för massa god mat och dryck! Sista tåget hem gick tyvärr 23.20 , så det var ju inte mycket annat att göra än att ta det. mötte upp med några polare inne i Malaga sen istället. och med tanke på att jag legat i sängen heela dagen och mår skit så antar jag att det blev en ganska bra kväll. jepp.jepp...
-
-
-
-
-
-
Nu luktar det äppelpaj här i hela huset så jag ska nog ta ut den ur ugnen och äta tills jag spyr med vaniljsåsen som jag köpte på ikea iförrgår. mmmmmmm
-

lite franskt å lite sånt . ja nu drar jag då iallafall


Eristoff

sådär ja. igår var vi på IKEA , så nu har vi massa goda knäckebröd å tunnbröd å chips å annat i skåpen.
nu har jag bråttom hörrni, jag draaar nu, till funkan på inflyttningsfest hos min vän anna!
tjohej ha en trevlig helg!
-
-

Let's drive far, far away, and not stop 'til we find home


potatisgratäng skola.

nääe ni, det blev varken dansskola, salsa eller bokläsning för min del. hungern smög sig på och oerhört uttråkad som jag var, så tänkte jag att jag ju kunde underhålla mig själv lite undertiden... sen visade daniel mig ett video program här på datorn som jag inte visste fanns. det var jag ju var tvungen att testa såklart och där fastnade jag...
haha . .. mätt blev jag iallafall. och trött.
imorgon SKA jag börja träna. på riktigt.
god natt.
-

tidsresenärens hustru.

Jahopp. nyligen hemkommen från playan , saltig , svettig å sleten. har träningsvärk i hela kroppen efter rullskridsko turen igår.. danne är å skatar och jag sitter här och överväger om jag ska använda min lilla gnutta energi till att antingen gå till dansskolan å kolla upp priser å sånt där... (som jag tänker göra varje dag men är för lat för) eller om jag ska dra ner till picasso och dansa salsa på skolan. haha. de ordnar så mycket konstiga aktiviteter där nere alltså... Jag hinner faktiskt med att göra båda delarna om jag går NU. men för det så behöver jag en spark i röven. sitter ju så himla skönt här min stora säng och aretha franklins röst förlamar mig. hmm. Vi får se vad som händer.
-
-
kan också välja att sitta kvar här hela kvällen och läsa i min nya bok som jag fick av mamma. Tidsresenärens hustru. Den handlar om en man som kan resa i tiden och då tänker jag att , tänk om man kunde det... Vad hade man då  ändrat på i sitt förflutna? Hade man ändrat på någonting alls? Hade man ändrat på bara en ynka liten detalj, så kanske man inte hade varit där som man är idag. invecklat tänkande. men intressant bok faktiskt.

nu är det läggdags.

Ja, en skridsko-tur blev det minsann! I närpå tre timmar till och med rullade vi runt på den långa strandpromenaden. Mysigt men fett jobbigt! Det känns att man inte har tränat på sådär ett och ett halvt år alltså...Så en liten öl paus var vi allt värda efter halva turen :) Och i morgon ska jag kolla upp dans/yoga skolan här i vårt barrio och antagligen börja ta några klasser och bli en hälsosam människa. ha...
well, Efter svett å sträckta ljumskskar återvände vi dock mot centrum och picassobaren där det blev en kaffebaileys å några bärs med gött sällskap. skolan stod för dipp å pommes! :D
-
japp som sagt, nu är det läggdags. gonatt folkens.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

un vaso de leche con hielo, por favor.

körv å makaroner. dä ä sååå ahhaahhhh... har märkt att det faktiskt finns ett korvmärke här som smakar näääästan som rydbergs grillkorv. då blev jag nöjd ska ni veta.
-
måndag alltså.
Jag gillar vår skola , de bjuder på sangria i baren nedanför varannan dag.
-
nu ska dricka upp min mjölk och dra ut å åka rullskridskor. hej!
-

No fixed address.

Jag och Sara sitter i mitt kök med Martin Jondo spelandes i bakgrunden, båda lost i cyberrymden med varsin dator och mätta på pasta-röra. Idag är det lördag, och med tanke på att det var en lång tid sedan jag lyckades genomföra en utgång med bra resultat (inte bli för full och ramla hem innan klockan ett ochsåvidare), så tänkte jag att vi ikväll skulle ta igen den förlorade tiden. Därför står det även en flarra rött framför oss, och i kylen ligger coronitas på kylning! Jag har även vart på shoppingtur idag och lyckades få med mig två nya bh:ar hem i påsen. väldigt bra gjort av mig måste jag säga, (att inte köpa NÅGONGTING annat än det som jag för en gångs skull verkligen behövde) förutom en påse lösgodis och de där kalla ölen (som var mer behövlig än bh:arna iofs).
-
Min bästis (som jag har lov att kalla henne, och jag tänker kalla henne det livet ut) har gjort det. Hon har ristat in min teckning i sin hud, som vi skulle gjort för längesedan. Jag väntar på att december ska komma och ta mig till Bergen där Paulo, josé eller Alberto eller vad han heter, ska få göra en till.
Min tös och jag ♥ och hela världen i vår famn.
-

RSS 2.0