Vi hittade en döing här i dagarna.. stackarn

-
-

mamma ♥ pappa

Igår kväll efter en tur upp i slottet, picnic och höjdskräck, så gick vi ner på säkrare höjder och myste på Cafe con Libros med Baileys, Mojhitos och cervesa. Har varit helt underbart att ha mina kära föräldrar såhär nära i fem hela dagar. Jag saknar dem redan helt sjukt mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra och till och med så fällde jag några tårar förut när jag och danne satt vid kanalen och gjorde läxorna. Det kändes så tomt att komma hem till lägenheten förut, och den där tryggheten som jag känt de senaste dagarna var liksom som bortblåst. Jag älskar min mamma och min pappa så väldigt mycket och det har varit så himla roligt att ha dem här! Meeen, på söndag ses vi ju faktiskt igen innan de åker hemmåt svealand. Jag längtar!
-
-
-

El Chorro "centro"

Efter att vi badat i det underbart klara vattnet i sjön mellan bergen, så körde vi vidare genom berg och dalar tills vi kom fram till El Chorro Centrum. haha! Centrum bestod i detta fallet utav en "tågstation" och ett hotell till höger sida om rälsen där vi käkade lunch och drack sangria. till vänster om vägen låg ett "supermarket" som det fint stod på skylten, vilket egentligen mer var ett litet förråd på 5 kvadratmeter där de sålde ruttna grönsaker och ägg. Till mina kära släktingars förtjusning fanns det iochförsig även tinto de verano och öl.
-
-
-
-
-
-
-
-
-

El Chorro once again

Vi gjorde en liten utflykt till El Chorro för andra gången i sommar,
vilket uppskattades väl av gamlingarna. Åh, så vackert där är!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

one day at the beach

Mamma och Pappa och Camilla och Mats har ju som sagt varit här denna veckan, så jag har inte haft så värst mycket tid över till att sitta här vid datorn. Vi har ätit gott och vart på äventyr. Idag åkte de till Fuengirola där de ska spendera helgen med resten av kusin drösen.
-
-
-

Baron de ley är inte lika bra utan dig :(

tänkte bara säga det.

Siga La Vaca. literally.

har fullt upp med att guida runt tjocka släkten bland caféer butiker slott och gator så jag återkommer senare med lite bilder på tjockisarna från stranden. hihihi nu ska vi gå å käka på siga la vaca. ha de!

Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfection.

Såådär!
Jag hade ljugit fram en tretton meter lång näsa ifall jag hade sagt att det var jag som hade gjort det skinande rent och väldoftande här hemma. Men rent är det iallafall, som bara den! Till och med kylskåpet är urstädat och fräscht!
Sanningen är att jag råkade somna en "liten stund" efter skolan, och vaknade när klockan var sju nu ikväll av att det luktade rengörningsmedel i hela lägenhten. Bästa käraste Danne ♥. Det enda jag behövde göra var att skura lite på toan och fixa kvällskäk! Inte mig emot. Så nu är vi proppmätta på tonfiskröra och te och sitter och väntar på att gå och möta mamma och pappa på stationen! MMMM vad mysigt det ska bli att ha dem här i en vecka :)
-

Tickling (verb) - Like being raped, but you're forced to laugh.

-
Vi har byggt ett slags paradis här på våran inomhusbalkong. (olika sängar och soffor tar upp hela golvets yta alltså).Det är ett mycket behagligt ställe att vara på. Speciellt på bakfyllan vill jag lova. Här har jag spenderat hela dagen i sovande och vaket tillstånd om vartannat. Och då menar jag hela, hela dagen förutom en snabb hundra meters promenad bort till kinesen för att köpa nödprovianter. Nödprovianter för att överleva alltså; glass, chips, juice, vatten och godis. Förut tänkte jag att jag nog kunde ha tänkt mig att skaffa ett jobb där man kan jobba hemifrån tex. professionell hacker, film kritiker (?) eller författare, och sen sitta (ligga) här livet ut. Fast sen ångrade jag mig när jag kom på att de inte har någon pizza hemkörning här i närheten.
-
-
Ett så kallat "schema" inför morgondagen:
- gå upp när väckarklockan ringer.
- gå till skolan. Förhoppningsvis har några nya coola studenter börjat i min klass.
- överleva hela dagen utan nikotin.
- kolla upp en dansskola här i närheten.
- storstäda hela huset inför mitt kommande finbesök.
- gå hem till maja och lämna hemliga saker.
- gå på möte (Hahaha)
- Möta maamma och paaappppaaa på stationen!!

KOOL ROFF

Okej. Gårkvällen blev kanske liiiiite annorlunda än vad jag hade förutspått. Men det blir så, när man blir bjuden på kalas och inte kan motstå frestelsen efter en flaska sprit som bara kostar 4 euro. Trevligt var det iallafall, tills runt 3 snåret någon gång, då alkoholen fick en lite starkare effekt än väntat på både mig å danne. vi snubblade hem och i morse kunde vi inte förstå vart all korv med bröd hade tagit vägen ifrån kylskåpet???
-
-
-
-
-
-

alldeles perfekt konsistens och lagom surt som sagt.

anim gif maker
Anim gif maker

ironisk instabilitet.

sådär ja. idag är jag inte längre arg. solen skiner återigen över vår lilla stad och vinden fläktar så skönt från terass dörren. Jag är glad faktiskt. har sett cirka femton tusen avsnitt av family guy och funderat över vad jag ska göra resten av dagen. sen insåg jag att dagen faktiskt håller på att ta slut. så då funderade jag mera på vad kvällen/natten har att erbjuda. men då kom jag på att jag har bestämt mig för att bli en skygg eremit och inte träffa levande individer på ett tag, så jag antar att det enda som finns att göra är att fortsätta på samma spår som jag har börjat på. bygga klart råttfällan innan råttorna äter upp oss i sömnen så att säga. Alltså. family guy är ju ändå en helt okej lördags underhållning. family guy, fördragna gardiner och färska obesprutade plommon med lite halvsurt skal.
ohh yeahh
-

önskelista.

Och för er som undrar (mamma och pappa) eller övriga,
så är detta vad jag önskar mig i födelsedagspresent:
- snus
- ost
- chilinötter
- lösgodis
- chips-dipp såser
- chips (grill eller dill)
- creme fraishe och gräddfil
- rydbergs grillkorv
- falukorv
- snabbmakaroner
- korsordstidningar (!!!)
- marabou
- gott och blandat
- ahlgrens bilar
- haribo nappar
= Ett Ica maxi besök med ett obegränsat visakort.
- en bra bok. (fick ett intressant tips tidigare idag... men det har jag glömt bort)
- tandläkarbesök.
- spåtants-tid
- fred på jorden
.......to be continued......
-

-
och på tal om tandläkartid. Jag avlider av visdomständernas krig inne i käften på mig. Om det gör ondare än detta att föda ungar så tänker jag då aldrig bli på smällen. Det kan jag svära på. Och för att inte vara nog med det, så har jag något slags hål i en tand på andra sidan också. Alltså slutsatsen blir sådan att matintag är omöjligt just nu.
Därför kokade jag soppa ikväll. en skitgod soppa iochförsig. alldels perfekt mjuka grönsaker som bara gled ner utan att man behövde grina för att tugga. Till och med MJÖLK (livets vatten) gör för ont att dricka sådär vårdslöst hastigt och hetsigt som jag gillar att svepa den. typiskt alltså.
jaja jag ska sova nu.
hej på er!

BE-YOU-tiful

People are often unreasonable and self-centered. Forgive them anyway.
If you are kind, people may accuse you of luterior motives. Be kind anyway.
If you are honest, people may cheat you. Be honest anyway.
If you find hapiness, people may be jealous. Be happy anyway.
The good you do today may be forgotten tomorrow. Do good anyway.
Give the world the best you have, and it may never be enough. Give your best anyway.
-
-Moder Teresa
-

Everyone you meet is afraid of something, loves something, and has lost something. Remember that!

-
I ett av våra klassrum på skolan, så finns det ett gammalt kök, med en diskho av porslin, gas spis och tallrikar och glas i alla möjliga olika former. I ett annat klassrum har vi två hus-duvor på den franska balkongen som vetter emot plaza Merced. Först blev jag vettskrämd när jag såg en liten grå fågel komma vankandes emot mig över stengolvet. Men, med närmare betraktelse och eftertanke, så var det ganska vackert ändå. och mysigt!
-

...and again

If the problem can be solved, there is no use to worrying about it.
If it can't be solved, worrying will do no good.
So, stop worrying.
-
-Dalai Lama

Dalai Lama

Någon frågade Dalai Lama vad som överraskade honom mest med mänskligheten. Detta var hans svar: ”Människan. För att människan offrar sin hälsa för att tjäna pengar, och sedan offrar sina pengar för att få tillbaka hälsan. Därefter oroar människan sig för framtiden så att det inte går att njuta av nuet, och resultatet blir att människan varken lever i nuet eller framtiden. Människan lever som att han aldrig kommer dö, och dör sedan utan att verkligen ha levt.”
-

missing someone is your heart's way of reminding you that you love them.

Jag sov i natt, jag sov idag. 6 timmar efter skolan sov jag. lagade lite mat. klockan är nio och jag är fortfarande trött. ska somna nu igen och jag kommer garanterat sova hela natten.
kan ju lika gärna gräva ner mig under jorden, så att någon annan kan få chansen att ta min plats i skolan, eller bo i vår goa lägenhet. Någon som kanske sätter mer värde på det. för kanske, så är jag otacksam ändå..
men jag är fortfarande en människa.
tror jag.
-

Who lives sees, but who travels sees more.

Jag ska nu erkänna en sak för er. Jag vill gärna framstå som den som lever i nuet, utnyttjar varje sekund och inte låter någon tid gå till spillo. Jag vill helst inte tänka på framtiden, för den skrämmer mig. Vem vet vad som ska hända härnäst? Ingen kan ju veta, så det bästa är ju att låta bli att undra över huvudtaget. Att ta dagen som den kommer alltså. Jag vill gärna tro att jag känner såhär rakt igenom, men jag måste erkänna att jag visst tänker på framtiden ibland. Och ja, den skrämmer mig mycket. Jag vet inte vart jag befinner mig om tre månader, även om också det är framtid, om än en närliggande. Tre månader tänker ni, det är väl ingenting. Men säger jag ett år, så får jag panik. Ett år från och med idag är så avlägset så att jag inte ens kan se det som mitt eget liv. Jag kan inte förstå att jag för varje dag faktiskt blir äldre. När jag gick på de smutsiga illaluktande gatorna hem från stranden förut, så tänkte jag mycket på just det. På alla de saker jag vill uträtta i mitt jordeliv och alla de äventyr jag vill avverka innan jag dör. Samtidigt som dessa stressiga tankar triggade upp mitt förnuft och vill att jag ska skynda mig att leva, så slog det mig, att jag faktiskt är mitt upp i det största äventyret jag kan tänka mig. Jag lever, jag andas, jag tänker. Så, att leva för stunden är verkligen inte alls dumt ändå, tror jag. Men att fundera över framtiden, av ren nyfikenhet, gör väl ingen skada direkt, det heller?!
-
Det som jag ska erkänna handlar dock om framtiden. Jag har en dröm som jag inte tvekar en sekund på. En dröm som får mig att leka genom livet. Jag kallar det en dröm, och inte ett mål eller någon slags riktning. mer som en slags utopi eller vision. Fast realbaserade sådana. Kanske är det en löjlig grej för er som tänker i andra banor, men för mig är den något som gör mig lycklig varje dag. Den hjälper mig att numera se lätt på motgångar, och att aldrig ge upp om det man verkligen vill ha. För varje dag som går, så känner jag mig ett steg närmare mig själv, och ett steg mer komplett med mitt liv. Och jag vet, att en dag kommer det bli så som jag vill. Och blir det inte så, ja, då har jag väl antagligen bara ändrat mig på vägen.
-

some of the BEST feelings in the world.

Smiling.
Sleeping in late.
Making new friends.
Finishing an essay.
Realizing it's friday.
Winning a argument.
Having no homework.
Being called beautiful.
Packing for a vacation.
Being liked/loved back.
When he texts you first.
Knowing you are loved.
Eating seedless grapes.
Making a stranger smile.
Getting unexpected gifts.
Falling asleep to the rain.
First swim of the summer.
Knowing you will be okay.
Being told someone is okey.
Getting a friendship bracelet.
Receiving hand-written letters.
Proving a smart person wrong.
Listening to your favorite song.
Laughing till your stomach hurts.
When people laugh at your jokes.
When little kids draw you pictures.
Hugs that last more than a minute.
A smile from that special someone.
When someone tells you smell nice.
Finding those jeans that fit perfectly.
Living up to someone's expectations.
Not remembering when you last cried.
Getting an A on a test you didn't study for.
Finally eating the food you were craving for.
Looking at pictures from when you were little.
Perfectly peeling off the price sticker or a scar.
Waking up and realize you have hours to sleep.
Putting on sweatpants after wearing jeans all day.
Finding out the name of a song stuck in your head.
When someone tells you they never want to loose you.

att njuta av vardagen.

åh,, käraste mormor! vad glad jag blev av din kommentar! självklart ska ni få ett vykort på posten snart :) hoppas allt går fintmed dig och morfar och att ni mår bra! och Camilla, såklart jag inte har glömt bort att ni ska komma hit! åh, det ska bli så himla ROLIGT!
-
-
Efter en hel vecka inomhus, så har vi sett i stort sett alla filmer som finns på hårddisken, ätit upp all mat som finns i kylen, och torkat slut på toapappret. såååå, vi tänkte att det kanske vore dags att möta några vänner såhär på lördagskvällen. . gick ner till plaza cervantes en sväng. alla drack öl förutom jag som drack två flaskor apelsinjuice. förstår inte hur jag fortfarande kan vara trött efter att ha vilat i en hel vecka.. men jag antar väl att det är som mamma alltid har sagt, att man bara blir tröttare ju mer man sover och slappar. det är nog sant. vi gick iallafall hem igen. så skönt. slippa trånga shorts, jobbiga fyllon och skor som klämmer.
-
Nu sitter jag här halvnaken i soffan och njuter av att inte behöva gå upp till ett alarm i morgon bitti. känner mig riktigt, riktigt lycklig över det. att så små saker kan göra en så himla nöjd och lycklig rakt igenom. som till exempel när äggen blir helt perfekt kokta på morgonen, eller när tandkrämstuben är nästan helt slut, men man ändå lyckas få ut en liten plupp på tandborsten. jag älskar sådana ögonblick! då vill jag le med hela kroppen.
-
nä nu ska leta upp en film som vi ännu inte har sett, och somna. i morgon ska jag på marknad.
godnatt!

hej hej hej hej

danne är på tur till eroski och jag sitter snällt i soffan och väntar på att han ska komma hem med mjöl, smör, grädde, sylt och balsam. jag har cravings efter pannkakor och är i behov av att balsamera mitt trasiga hår.
så nu vet ni det.
-
-
igår köpte vi kebab och öl och gick upp i borgen och tittade på solnedgången med Jenny och linus.
mys mys
.
nu kom danne hem så nu ska jag blanda pannkakssmet!
ciao!

Fungry - the state of being fucking hungry.

alltså, det är tur att jag har dig bloggen. för i sådana här stunder som just precis nu, när jag är så uttråkad så att jag dör, så har jag iallafall någon att prata med. Sitter i köket och undrar varför jag är hungrig igen när det enda jag har gjort idag är att äta saker.... kanske är det kylskåpets fel som står där borta i hörnet och frestar mig med dess innehåll. jag vet ju vad som finns där inne. fan.
-
oh herrreeguud! Grannen skrämde LIIIIVET ur mig nu precis genom att dra upp "rullgardinen" här mittemot, på ett minst sagt argsint sätt. hela jag hoppade till. hoppas han inte såg det...
-
ouff, jag såg en förskräcklig film förut...vet inte ens varför jag gick med på att sätta på den, när jag vet att jag HATAR skräckfilmer. inte för att de är skrämmande liksom, utan mer för att de absolut inte har någon handling, förutom att skrämma och äckla dess åskådare. och skådisarna suger alltid. "The human sentiped" (hur det nu stavas) hette den iallafall. rekomenderas inte. förskräckligt irriterande skådespelare som sagt, och sjuuuuukt äcklig handling. sen satte vi på Pippi på de sju haven istället. Mer i min smak så att säga.
-
Jaaa men ser man på!!, nu landade ett SMS i min mobil för ovanlighetens skull. min vän Jenny är på väg hit. äntligen lite sällskap. har bestämt mig för att den här helgen ska bli en lugn och harmonisk slösa-pengar-fri helg så jag antar att vi är värda att unna oss ett glas rött här på taket i kväll. jag och jenny. det blir fint det.
-
-
----
-
(man kan klicka)

Tidsfördriv deluxe.

FOUR JOBS YOU'VE HAD IN YOUR LIFE:
1. klädbutik Carlings i Uddevalla och i Bergen, Norge.
2. skate/snow/klädbutik på Junkyard.se
3. Make-up artist på elitephoto.
4. "Event-fixare" för köpcenter runtom i
norden på magnet&company
-
FOUR MOVIES YOU COULD WATCH OVER AND OVER:
1. fear&loathing in Las vegas
2. natural born killers (och övriga tarantino filmer).
3. alla disney filmer
4. min och nathalies alla gamla inspelningar..
(som de bästa tyvärr har råkat bli raderade)
-
FOUR CITIES YOU'VE LIVED IN:
1. Uddevalla
2. Trollhättan
3. Bergen
4. Malaga
-
FOUR TV SHOWS YOU LOVE TO WATCH:
1. Don't like tv........
2.
3.
4.
-
FOUR PLACES YOU'VE BEEN ON VACATION:
1. Thailand , Sri Lanka, Bali, osv.. (asia trip)
2. Greece
3.Eurotrip
4. Israel
Osssvvv........
-
FOUR WEBSITES YOU VISIT DAILY:
1. ThatHipsterPorn -
2. YimmY's Yayo -
2. Sofia - Gammal vän från back in the days
3. Mimmi - min syster i New York
-
FOUR OF YOUR FAVORITE FOODS:
1. majsriskakor med smör och ost.
2. athenas kebab pizza.
3. mammas köttbullar
4. allt annat som jag gör själv.
-
FOUR SCHOOLS YOU'VE ATTENDED:
1. högsäters låg och mellan stadie. YEAh
2. färgelandas högstadie. even more Yeaaaahh
3. Uddevalla gymnasieskola/ sinclair /dans
4. Naba art and design school, Milano
(om det räknas...)
-
FOUR THINGS IN YOUR FLAT:
1. 25 par skor
2. symaskin
3. is. alltid IS.
4. tre sängar
-
FOUR THINGS YOU ARE WEARING RIGHT NOW:
1. svarta calvin klein
2. mitt kompisarmband jag gjorde tillsammans
med mina gamla skatar pojkar på junkyard.
3. tre armband från malagueta gubbarna.
4. 6 st "make a wish" armband från milano ,
och ett flätat armband ifrån mexico.
(alltså, det är varmt här)
-
FOUR PLACES I'D RATHER BE RIGHT NOW:
1. hemma hos mamma, pappa och Maja i ekarebol
2. Hos mimmi i new york
3. I en go bil, gött sällskap, på väg någonstans vi inte vet vart.
4. en trappa upp i sängen under himlen.
-
-
lista stulen ifrån:
http://annaritar.blogspot.com

if you were a flower growing wild and free, all I wanna be is a sweet honeybee!


this tastes bittersweet

åååja... jag sitter i skolan och absolut ingenting kul att berätta för er idag. det är onsdag tänkte jag skriva, men var tvungen att kolla i kalendern, och se man på , redan torsdag. helt sjukt vad tiden går snabbt. hoppas bara på att det kan bli december någon gång, så att man kan få flytta härifrån snart. japp, ni hörde rätt, nu är jag trött på att bo här. det är inte direkt så att jag inte står ut såklart, men det tilltalar mig inte längre, jag måste ha nya utmaningar och nya äventyr. men först och främst längtar jag tills 26 september, då kommer min kära mamma och pappa hit och hälsar på mig! sen bokade visst frida en resa också i slutet av oktober! weoohii! så det finns lite att se fram emot minsann :)
-
-
det jag inte förstår är varför alla i min klass tycker det är vansinnigt kul med grammatik?
jag hatar det väldigt mycket.
-
och förresten så känner jag en hint av ilska inom mig. jag är arg för att människor förändras till det sämre än de var en gång när man lärde känna varandra. när man fortfarande förväntar sig detsamma som man alltid gjort, så som glädje, frihet och lycka, och istället blir bevisad motsatsen, jaaaa, då blir jag arg. och lite ledsen.
-
nu ska jag gå och kissa på världens största toalett. hejhej

who closes the door when the bus driver gets off?

Jaha, då var klockan halv åtta. kom hem från skolan för sju timmar sedan. käkade frulle, la mig i sängen och sedan dess har jag legat och lipat till "kronjuvelerna" och "Tarzan". så sentimental jag har blivit det är inte sant.
-
danne är iallafall hemma igen. så skönt. jag undrar vart sara är? och trine, det är tomt här utan dig!
-

världsbäst.

som en soppa med oliver. önskar att jag gillade dem,
men jag bara kan inte, hur många gånger jag än har försökt!
De lämnar en avsmak i munnen och får ansiktet att vrida sig av äckel.
Det enda som hjälper är helt enkelt att avstå från att smaka.
-
-

sushi bland annat.

Sådär ja. Då var det Trines sista kväll här i staden. sorgligt nog. det har varit en minst sagt speciell vecka. mycket trevlig dock. många känslor har florerat i våra kretsar. lyckliga som sorgliga. vi måste väl bara förstå antar jag, att livet är hårt ibland. det går upp och det går ned. och verkligheten är bitter inemellanåt.
-
Jag önskar så att min vän kunde stanna här några extra dagar , för hon kommer saknas när hon flyger hem i morgon bitti! åh vad jag tycker om henne, min kompis.
-
Vi "firade" med hemlagad sushi och ett glas rött såhär på tisdagskvällen. Jag trine och sara. kunde ju inte bli mysigare.  Nu ska jag blunda lite och försöka somna här på en av mina tre sängar.
-
-
-
Förresten så skulle danne kommit hem nu i kväll, men självklart lyckades han att missa flyget ifrån barca,,,,,
han lyckades sån tur var att hitta ett nytt flyg tills i morgon bitti! mitt slitna hjärta har varit på europa tour i en vecka så nu ska han få rehaba sig här hemma medans jag tar tag i mitt liv och går in för skolan, börjar träna och lagar massa mat.
-
det är välbehövligt.
godnatt.

BBQ. osv ...

I lördags fixade vi en liten barbacoa på taket med goda vänner, gamla som nya. Det blev så mycket mat så vi kunde ha mättat hela afrika, men trots det, så tog nästan allting slut. hungriga kompisar jag har. jättebra tycker jag. jätte mysig kväll verkligen. tills frammåt 5 snåret någon gång, så det spårade ur totalt och diverse händelser fick natten att förvandlas till en mardröm. Detaljer som sökes, finnes ej, men efter blod och tårar så var vi äntligen hemma på terassen igen och hann se solen gå upp bakom bergen medans vi åt de få rester som fanns kvar från tidigare. åh, det är så vackert. Livet alltså , trots allt.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

strandhäng från dagarna som passerat...

Jag träffar ofta nya människor. varje dag ser jag möjligheter att lära känna nya personligheter och lära mig nya saker. vissa människor man träffar blir man tillfälligt bekant med, medan vissa består. Man känner det direkt.
när det klickar liksom. klickar det inte så har jag lärt mig med tiden att inte ösla energi på det hela. men när man väl träffar människor som är så fina rakt igenom, så blir jag lycklig. vad har gjort för att förtjäna sådana vackra människor i mitt liv!? det har jag ingen aning om, men glad blir jag iallafall!
-
-
-
-
-
-
-
-
-

p.i.m.p

-

uppe med tuuppen

Sådär ja! då har man vaknat ur sin dvala till slut. drömde mystiska drömmar som jag inte kan uttrycka mig om här på öppen plats. (nog för att det inte är så många som läser den här smörjan men ändå ) ni fattar.
jag är fortfarande jätteglad och blev väckt av att daniel ringde på min sjukligt irriterande telefon för någon timma sedan. känner att det ända som hjälper nu är ett dopp i havet. (och kanske en cruzcampo) ikväll ska vi på konsert! wiihopp . nu ska jag ÄÄÄÄTAA MAT . åh vad jag älskar M.A.T.
ps. Nathalie , din "topp" (HATAR det ordet) råkade komma med till malaga. men eftersom du inte hörde av dig PÅ HELA DAGEN så får du faktiskt skylla dig själv. så jag tänker att jag tar hand om den tills du ser den igen. men nu tycker jag att du tar och ringer mig och berättar vad som är på tok egentligen för det har jag ingen aning om. JAG saknar DIG fattar du väl. och allt sånt där.
HEJ Då.
-
-
-
-

proppmätt.

........har inget att tillägga.
-
-

en halvdan röst är iallafall bättre tröst än ömma bröst ?

medans jag ligger här och håller på att hosta upp mina lungor och kvävas av mitt eget snor, så tänker jag tillbaka på en fin dag som passerat! har legat och sovit på stranden heeeeeela dagen, ätit sombrero cheese chips och flätat armband! senare blev det picknic myyyyys på hemliga stället med pizza å vin å två söta tjejer! kan ju inte finnas något bättre sätt att vara halvsjuk på!
-
-
-
-
-
-
-
nu ska jag försöka sova bort min förkylning som mamma alltid säger. jag har iof sovit ca 22 timmar detta dygnet redan, och jag blir iallafall inte bättre? mammaa?
men jag är iallafall ledig från skolan i morgon på grund av nån slags festlighet (som jag antar handlar om jesus).
det tackar vi gud och jesus kristus för.
godnatt.

Soy milk. i'm milk. or soya milk. whatever

Igår var vi på besök hos maja och co. innan en sedvanlig utgång. trevligt gitarrhäng och polackgäng. senare blev natten iochförsig lite kaosartad tyvärr. ibland är livet riktigt biitchigt mot dem som förtjänar det minst.
-
-

för jag har en vän vän vän och vi har semester.

-
-
-
-

ett två tre kööööör

jajajajjaja sorry för dåligt uppdaterande här kompisar, men jag har väl bättre saker för mig antar jag. delvis så är min vän trine från norway här å hälsar på , och delvis så har jag ett liv utanfär den här boxen.  så vihörs sen istället.
när jag har vaknat. förresten så är jag lite sjuk. jättesynd om mig buhuu .

peppar peppar

att vakna sjukligt kisenödig klockan 6 på morgonen är inget jag föredrar , då jag måste gå ner för trappan till toan, vakna till liv på vägen, och nu ligger här helt fruktansvärt pigg med ångest över att mina alarm ringer om fem minuter, (sant, jag måste ha cirka 10 olika alarm för att över huvud taget vakna till liv, så att jag lyckades vakna av mig själv så här tidigt är något av ett mirakel.)
-
dessutom cirkulerar det en surrande mygga runt mitt huvud , det mest irriterande jag kan tänka mig just nu, som dessutom har stuckit mig både på armen och på foten. (möjligtvis kan det vara tre mygg-bröder) senast igår sa jag till trine, "neeeej då, det finns inga myggor här, jag har inte fått ett enda myggbett sedan jag flyttade hit...." varför är det alltid så? "när man talar om trollen" -begreppet alltså. lite lustigt egentligen.'..
-
nåja kompisar ,,,  nu ska myggjävlen dö. ciao

Marbella

-
hamnade i marbella lite impulsivt i helgen. just hemkommen igen, sitter i soffan, döende med riskakor och hushållsost. alltså ungefär det godaste jag vet. plus mjölk. nästan lika gott som min mammas köttbullar eller rydbergs grillkorv. aahhhhh fan vad gött asså. ,, ni vet ,svennar, att i spanien skriver man jajajjajaja eller jejejeje istället för hahahhaha eller hehehehe. knäppt va. fast egentligen inte om man tänker på att det uttalas annorlunda.
-
iallafall, marbella var inte direkt en höjdar stad. BBB's (bögar, brats och bimbos) ungefär, överallt. (inte för att jag har något alls emot bögar dock, det bara passade så bra ihop med de tre B:na) och på något sätt så kändes människorna inte lika genuint lyckliga där. men jag klagar då inte , för en väldigt trevlig helg har jag iallafall haft! tackar ödmjukast, colle å patrik å willy för gästfriheten :)
.
nu ska lisa ellinor karlsson gå och lägga sig förstår ni för i morgon ringer alarmet klockan sjuuuuuu.
fantastiskt! ikke sant!?
hey svey gaay

idag.

att önska att vilja och att hoppas. jag är ledsen idag. för det blir så, när min hjärna är nära att explodera, så kommer det tårar. tårar som jag inte kan få att sluta rinna. Det svämmar över och försvinner och kvar blir min ihåliga kropp med blott ett skal som håller den samman. rör man för hårt, så rasar jag ihop. går till tusen bitar. I denna stund har ingenting varken mening eller betydelse. det är bara svart. och suktan efter dig kväver mig. det kallas saknad.
-

jag ger upp.

den har dagen kan ju brinna i helvetet hittills. alltsa grammatik kan vara det vaarsta jag vet i hela varlden. kommer aldrig att lara mig flytande spanska sa lange man maste forsta all javla skitgrammatik. jag maste vara extra trog i huvudet an alla andra antar jag. nagot som fattas liksom, en liten cell eller kanske femton. kanske ar hela min hjarna redan full av annan skit och inte har plats for mera, eller, sa ar den helt tom och trog bara och orkar inte ta in info. jag tror pa det sista. jag ar korkad helt enkelt. alltsa, hur ska man kunna veta vad alla grammatik termer betyder pa spanska nar man inte ens vet VAD DE BETYDER PA SVENSKA?????? fuckthisshit jag draaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .....odiabo español

tidsfördriv..........


"The expanding dark still cannot hide your absence from this lonely bed"

-Tyler Knott

De fluffiga molnen hade kvällskonferens på himlen ovan mig ikväll. De pratade så att mina plantor välte omkull och dörren slog igen. Nu har de visst lämnat mötet, och kvar finns bara Adeles vackra stämma som fyller den annars tysta natten. För tyst är det minsann. Tyst och ensamt under en grå himmel.
och...jag saknar dig.
-

sometimes I wonder why you even bother to get up in the morning...

Jag har drabbats av en omättad trötthet. Sitter fast i en dimma av sömnpartiklar och gäspningar.
somnade tidigt igår, vid 12, sov hela åtta timmar, hörde inte mina tre annars fruktansvärt höga och irriterade alarm utan vaknade av mig själv tio över åtta med fem minuter på mig att duscha, klä på mig, borsta tänderna och infinna mig i skolbänken. eehhh ja. ni kanske fattar att jag sket i allt, drog på mig de närmsta trasorna och sprang ned för backen till instituto picasso. jag hann faktiskt. ooootroligt. efter fyra timmars skoldag, kom jag hem, helt slut (!) och stendäckade i sängen. vaknade nu, fem timmar senare. under tiden jag har sovit, har min mobil (som ligger två centimeter från örat) ringt fem gånger och min skype har ringt sex. HUR är det möjligt att inte vakna?? Hur mycket sömn fattas i mig? och vet ni, jag är fortfarande trött...
-

mutant

------------------Spain----------------------------------------------------------------------------------SWE-----------------
-
-
buuh! fast ska man vara ärlig då så smakar de små ifrån sverige faktiskt bättre..

RSS 2.0