kärlek.

På tal om New York. I morgon kommer min älskade syster hem just därifrån. Efter ett helt års vistelse på Long Island kommer hon äntligen hem till skogen igen för att tanka lite närhet och kärlek ifrån oss... Ååååååååååååååååh va gött det ska bli. Och om mindre än en månad åker min andra syrra iväg till Texas för att plugga ett år på High school. De är så duktiga mina syskon. Vad ska jag göra med mitt liv?
-

kramp.

Fattar ni hur många prickar jag gjorde på det är A3 papperet under flygresan till New York?
-
-
Och på det här....
-

s.o.s

Får den här tomma känslan av att jorden har utplånats av ett dödligt virus och att allt levande har utrotats. Här sitter jag ensam kvar på planeten i den obotliga tystnaden på ett ödsligt kontor och har INGENTING att göra. Det är väl så det är i semestertider antar jag. men hallå? HALLÅ`?????????
--
-
Lite mera tuschi.
-
Det här skulle vara ett porträtt av en bild på Daniel , vilket tyvärr misslyckades helt i den meningen med att ett porträtt faktiskt ska likna det man avbildar. men whatevva vi kan säga att han heter Kent.
-

wilma

Köpte massa tuchpennor för några veckor sedan och tänkte försöka lära mig att använda dem också. Meeen Som vanligt tröttnar jag efter att ha provat några gånger. på det viset kommer man ingenstans här i världen. fan . Här är iallafall en av teckningarna! 
-

man har alltid tid för det man vill göra.

en slags målning från några veckor sedan
.
 

Alla letar efter sätt att ändra på världen, men nästan ingen letar efter sätt att ändra på sig själv.

-
-

Vi ser inte saker som de är, vi ser dem som vi är.

Sitter på jobbet och njuter av att jag inte är gräsallergiker och suger in ljudet och doften som vaktmästarens gräsklippare orsakar utanför fönstret. Idag skiner solen. Den sken redan klockan 4 imorse när jag vaknade upp första gången ur en störd dröm. Och det var ju typiskt att solen skulle lysa upp världen redan då för en klarvaken hjärna. Efter några ångestfyllda drömtydningsförsök fann min själ sin ro igen och jag somnade om. vaknade lika pigg klockan sju och möttes av en klarblå molnfri himmel utanför fönstret. aa yes assåå jobbi jobbi.
-
 

Maya

Har ju glömt att visa min goa syrra från UKM (ungdomskulturnånting..)
som hon var med i nånstans i Sverige för nån vecka sen!
Här är hon iallafall :)
-
 

Nyckeln till livet ligger inte i ägande, utan i skapande.

Jag och en av våra tre små pissekatter säger godnatt och tack för denna helgen!
-

vad är det för dag

 
 
Idag var det tänkt med en heldag på liseberg men bakfylla och sånna symptom gjorde oss en aning osugna på att åka karusell och vara omgiven av massa ungar osv .. sååå vi körde hemmåt istället men stannade till på några ställen på vägen... minigolf runda å havsluft  jojoojo en bra bakisdag minsann... nu står det en hemmagjord pizza i ugnen som kommer sänka mig totalt framför tvn... ööööhhhhhh
--
-
-
-
-
Ett knottskydd har härmed uppfunnits och användes flitigt under spelrundan.

Ann & Ante

 
 Midsommarafton och bröllopsfestligheter. Var i götet å såg en vacker vigsel av Ann & Ante igår..
efteråt åkte vi ut till ett båthus vid kusten där festen hölls med god mat och dryck. Tack vackra brudpar för den fina dagen och kvällen!
 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
utcheckning kl elva. oh yes fuck it all

no church in the wild

 

“Have no fear of perfection - you'll never reach it.”

-Salvador Dali
-
 
 
 
 
 

Damn delicious

Häromdagen stötte jag på en ung man på 20 år som tillsammans med sitt band kommer att lyckas rätt bra hoppas jag. göööööött i öronen
-
 
 
 
 
 
 

Vänner är en skattefri förmögenhet

 
-
-
-
 
 
 
 
 
 
 

Så som vi lever våra dagar, så lever vi våra liv.

Varför går tiden egentligen så sakta när man har tråkigt, och så snabbt när man har det roligt? Det borde ju verkligen vara tvärtom. det fattar ju alla

en sak är iallafall bra.

Den här stunden behövde vi. i vårat liv. just nu. 
-
 -
-
-
-
-
-
-
-
-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ay ay

saker som jag funderar över. del 14308.
Varför tror vissa människor på gud? hur ska man veta vad man vill bli när man blir stor? när ÄR man vuxen? Måste man någonsin bli det? varför är världen så orättvis? Hur ska man göra när man vill hjälpa alla fattiga och utsatta människor i världen när man inte ens kan ta hand om sig själv? när ska världen gå under egentligen? när ska våran hemska jävla art utplånas ifrån den här planeten? Hur gick det till det här med evolutionen egentligen?  vad var det som gick fel? Hur mycket längre ska vi kunna utvecklas? Varför har vi känslor? vad är skillnaden mellan hat och kärlek? Vad är meningen med livet? hur kommer jag att dö? Hur kommer mina barn att se ut? vad ska de heta? kan jag ens få barn? Vad ska jag göra till hösten? vart ska jag bo? varför har vissa människor mindre endorfiner i sin kropp? hur kan man egentligen känna olika smaker på tungan? varför tycker vissa att potatis är äckligt medan andra diggar det? Varför är vi aldrig tillfreds med oss själva och vårt liv till hundra procent? Varför vill vi alltid ha det som är utom räckhåll? varför kan man för fan aldrig bara nöja sig? kanske är nöjdhet och vällust motsatser till personlig utveckling och självförverkligande. Isåfall blir man ju knäpp. ska man dö med alla dessa frågor då eller klarnar det upp ju äldre man blir? jag vill fan aldrig bli gammal. samtidigt som jag tror att jag vill det. men hur ska man hinna med allt? varför går tiden så jävla snabbt? varför är ett jävla bra ord asså. varför då?
så många frågor. zero svar.

en bergfalk

en festivalhelg med stukade fingrar, smutsiga skor , pannkaksfrukost, grillning , fruktsallader , mästerkocks hackade morötter , maskinen , långhårigt folkslag,  bögtwitter, efterfester ,toastopp, feta katter , ingen sömn , svenska björnstammen som vi sket i,  mos, samtal på golv, morrhår, alldeles för många cigg , skylight lalalala  annat osv osv osv och är nu tillbaka i vardagens o-coola stämmningstillstånd. jag sitter på ett jobb och ska om tio minuter bege mig hemmåt mot en säng som jag längtat efter alldeles för länge nu. 
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Grattis Nisse!

Igår var det student dax för Nisse som äntligen får entra sweetteamet och vuxenlivet på allvar. Grattis till dig! :)
Efter utsläppet drog vi och köpte present inför kommande midsommarbröllopp..  sedan till dannes syrra och hennes lilla goa unge och hälsade på en stund. Mot kvällen stod min gula fisksoppa på menyn och nu är det en ny dag. fan vad tiden går snabbt. nu ska jag laga paj. ay ay
-
-
-
-
-
-
-

Lovely

Ytterligare en blåsig "sommardag" i storstan... oliv å ost lunch i nån park, öl på apberget och slutligen pizza och några flera öl framför den bittra fotbollsmatchen hemma hos Joakim. Nu blir det läggdags, i morgon väntas student-utsläpp och skattekontors besök. trevligt trevligt!
-
-
-
-
-
-
-
-
-

hej å hå trampa på

En cykeltur genom stockholms stad i något som vi här i sverige kallar "sommarväder". kallt och blåsigt men helt okej alltså. Igår var vi på något slags examens partajj för en brud som var klar med sin arkitekt utbildning. Många intressanta, kreativa och inspirerande människor i en vacker lägenhet. Tack för det!
-
Nu är jag helt slut efter fyra timmars trampande och ser fram emot en mysig målarkväll, mamma karins fetaostpaj och choklad med havssalt i. Åhhhhh sen däckar jag tidigt. Hur mår ni idag kompisar?
-
-
-
-
-
-
-

brb

nej jag har inte haft tid för det här. för tillfället befinner jag mig i sthlm. vi hörs inom kort. ciao

gay , skate å sommar.

Evelyn  , vackra människa njuter med en öl i solskenet på Liseberg
-
-
-
Nöjesfältet breder ut sig i view från hotellrummet

Nu säger min hjärna stopp å godnatt osv. Ha de!

Skate på Liseberg

Helgen har spenderats i Göteborg med skate, bärs, dans och gött folk. Tydligen var det även både pridefestival och summerburst också så stan kryllade av partysugna happy people. En riktigt go "festivalhelg" alltså som jag nu får betala priset för såhär på söndagen i min bakfylla. men lätt värt det!
-
-
Daniel trotsade bakfyllan, men åkte ut i semi-finalen tyvärr . (GIllar dig ändå)
-
Koffe är på topp och skatar sig ända fram till prispallen där han fick en andra plats och 10 papp. Grattis!
-
-
Nybliven Sweet-skater Gustav tog hem första priset, koffe tvåa och Santiago från LA på tredje!
-
Josef Josef Josef Scott Kool Jatta   //   Mark Pullman är konfrancier (?) i sin snygga pantamera  onepiece. oh yeah
-
-
Frammåt kvällarna var det efterfest på "Yaki-da" på tordagen, "Villan" på fredagen och "parken" lördagen. Trots missanpassade och socialt inkompetent staff på sistnämnda stället så flödade alkoholen och alla var goa å glada.
-
-
Bilder lånade från Tacky.se

RSS 2.0