What a beautiful day

-
Fin gårdag trots arton (!) timmars arbete. vackra nära och kära i en hop av lycka å kärlek.
Vaknar med ett leende av en lysande sol och fågelkvitter , jag andas, jag finns, jag lever.
jag lever och jag lever så jävla bra.

Country road

Högsäter häng.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Photo . me. Modell. Rebecca Andersson

det var en gång en sommardag i mars...

Igår var jag ute och fotade med vackra Rebecca och kusin wille som följeslagare.
lite resultat kommer senare eller i morrn... chaoo
-
-

här får ni nått gött...


my crap. don't even try to analyse

alltså magneter. motsatser, två poler, två världar, nord och syd, öst och väst. det vardagliga, en ful porslinskatt som bara längtar efter att krossas mot stentrappan år 2008. ett överblickat genomskådande av det vi kallar liv. liv och död. vaket eller dödstrött sömn. ett luddigt jävla täcke av moln, som jag älskar, fast hatar. är det såhär det är, eller hur är det egentligen när man måste vara här? Ser vi alla samma sak eller spelas revyn av det uppenbara skämtet bara framför mina hornhinnor? en soppa som liknar spya av protoner och elektroner i flytande hjärnsubstans. Ett andetag i takt med ljuva toner bildar våta klot från ett inre kolsvart hål. en cirka fem minuters upprepande sekvens paralellt med euforisk vällust. att förklara för en icke bokstavlig individ. för dem som gömmer sig i periferin, där ljuset skuggar skönhet fast det egentligen borde vara tvärtom. en jävligt skruvad uppfattning om vad världens störda samhälle har att erbjuda. fast vad är stört och vem är jag att påstå det. mani dövas av en tung slöja utav rödvin och rök. ett felsteg och världen faller faktiskt inte samman längre. men femminutersintervaller förvandlas till stunder av sekunder och det är när kurvan är som mest lodrät som jag saknar er. neutroner. where are u

jävla magneter

I've got life , I've got my freedom

lööv this song..
-
-
Ain't got no home, ain't got no shoes
Ain't got no money, ain't got no class
Ain't got no skirts, ain't got no sweater
Ain't got no perfume, ain't got no beer
Ain't got no man

Ain't got no mother, ain't got no culture
Ain't got no friends, ain't got no schooling
Ain't got no love, ain't got no name
Ain't got no ticket, ain't got no token
Ain't got no God

What about God?
Why am I alive anyway?
Yeah, what about God?
Nobody can take away

I got my hair, I got my head
I got my brains, I got my ears
I got my eyes, I got my nose
I got my mouth, I got my smile
I got my tongue, I got my chin
I got my neck, I got my boobs

I got my heart, I got my soul
I got my back, I got my sex
I got my arms, I got my hands
I got my fingers, Got my legs
I got my feet, I got my toes
I got my liver, Got my blood

I've got life , I've got my freedom
I've got the life

And I'm gonna keep it
I've got the life
And nobody's gonna take it away
I've got the life

yes

fan va gött asså . as bra fet fin solig vårig underbar lycklig kärlek sommar himmel blå grön gräsig gul å vacker dag vi har idag. jag ska ut i solskenet nu och bara VAA För jag är glaaaaaa ha ha ha ha njut nu folket så att ni inte dör ensamma å sorgliga när ni blir gamla. fint liv. fyfan vad jag älskar livet.


släkt å smink

Sådär ja. Sista dagen avklarade hos alla goa ungar (eh.. ungdomar). tråååkigt! men gött me helg.. eller?
vet inte om jag tycker det är så jäävla gött .. inga planer i hjärnan, inga pengar i plånkan å inga vänner i närheten typ...
-
Dagen har varit minst sagt produktiv ändå. Efter jobbet drog jag till Avera och hämtade ut massa goa grejjer som tack för att jag var med och sminkade förra veckan. TackTack för det Island! :) ...och med en kontrast på make-up temat så har jag sedan klockan 3 eldat gräs, tvättat garagetak, krattat grus och grävt fram lite stenplattor. haha. yes. det är sanning. tack för tidsfördrivet farbror bengt! Och tack för middagen faster Maggie!
-

namnlös.

Igår hälsade jag på hos Josefines lilla djur som jag inte kommer ihåg vad den heter... söt
-

oh sunny day

Häromdagen på en bildlektion, när mina elever var ute och filmade på sina filmprojekt, så såg jag inget annat val än att sätta mig utanför och måla i väntan på dem. Ett ganska bra val tycker jag. Även Robert och Jim kom och hälsade på sin gamla skola en sväng! Soligt värre...
-
-
-

BBB brudar, bränna å bira

Ge tillbaka min bränna, mina brudar, klimatet och mitt liv, tack.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

nightynight

-
verkar ha blivit nått krångel med den här menyn som ska sitta till vänster eller höger om all den shit som skrivs här.  nu sitter den iallafall längst ner på sidan...weird. well, solen skiner om dagarna och allt är gött. måste bara ta tag i mitt pluggande nu så det blir harmoni i hjärnan igen. kvällen har bestått av diverse fett-intag i olika former och nu är jag proppmätt och tänker kasta in handduken/ sätta punkt/ gå å lägga mig. ciao!

analogueonly.com

men ursäkta mig så som jag lyst med min frånvaro det senaste. Har helt enkelt haft vettigare saker för mig och tur är väl det... TROTS att jag befinner mig här i urskogen, så har jag alltså lyckats finna sysselsättning nästan varje dag och kväll som har passerat de senaste veckorna. helt otroligt.
Nu är det dock den sista veckan hos alla goa elever på skolan.. Jätte, jätte tråkigt tycker jag och kommer sakna dem allihopa!
-
Grym analog fotograf ...... här

¥¥¥

ytterligare en bakfull dag. Gårkvällen stod för trollhätteäventyr. ja, äventyr, minst sagt.
-
varma mackor och cheerios och snart läggdags känner jag nu.
-
-
photo, IamFrank

ThN

bakfylla i sitt esse. snart blir det trollhättevisit hos amanda . jag har massa roligheter på gång nu . då mår man. puss å hej

en solskensdag.

Gårdagen var minst sagt vacker med sin glödande sol på den klarblå himlen. Ett avslut på något och en början på någonting annat. Uteserverings-te och genuin lycka. Jag vaknade av mig själv idag. Då vet man att ytterligare en fin dag är på ingång. låt se. Önskar iallafall er andra en vacker en!

Take me there.

Would L.O.V.E to be in India during the annual HOLI festival which take place some time now at spring...
would be The ultimate place for releasing your inner madness at... fucking AWESOME!!!!!!!!
-
-
-
-

hjärta

himlen är så vacker här ikväll.
-

love

Idag är min kärlek till livet så total och jag simmar runt i en euforisk oas av lycka. Trots bakfyllan. åh. återkommer.
-

milk n sugar baby

This is some pics from what I've done today. thank you sandy for lending me your beautiful body :)
-
-
-
-
-
-
-
-
-

fortsättning på fb status....

I slutändan är varje individ på denna jord djupt egocentrisk och alla våra handlingar är grundade i vår inre rotade intuition, att överleva, och gynnar enbart oss själva tillslut. Att äta eller ätas. leva eller dö. Och ändå dör vi. Så, vad kämpar vi för? Vad går det här ögonblicket till liv ut på? Vem segrar tillslut? Inget levande väsen kan med sanning vinna då vi alla dör en dag. Naturen kanske segrar över mänskligheten. Om man ser på vår planet som en pytteliten ärta utifrån ett rymdperspektiv, då kan jag inte begripa hur det faktiskt kan existera sådana saker som krig och makt. När man tänker så stort, när man bortser från allt annat förutom att vi faktiskt finns till, så börjar man undra varför. Varför bryr man sig om onödiga saker? Varför agerar människor som de gör? Vad går det ut på? Om det ens går ut på något! Vi är ju bara däggdjur som lyckats utvecklas till en såpass extrem grad att vi faktiskt ifrågasätter vår egen existens. Den enda av arter som har ett språk, och kanske är det därför världen ser ut som den gör, för att vi lärt oss att konversera med varandra? Det enda egentliga drivkraften är att aldrig ge upp. Att fortsätta utvecklas och i den meningen blir vi skapta till att föröka oss, och enbart därför. Att fortsätta förmedla våra kunskaper och budskap från generation till generation. Men tar det slut någon gång? Vad händer isfåfall då? Min slutsats blir, att leva i nuet och bara ta vara på vad varje dag har att erbjuda. Njuta av stunden och insupa det vackra istället för att fokusera på det sorgliga. På så vis kan man själv må bättre och även då få människor i sin närhet att finna lugn och ro.

smiiiiile


cheeeese

känslan har hållt i sig minsann. efter våffelbakande och tacopajslagning med mina goa elever så är jag still on top. Bra dag alltså.
-

this feeling.

got no words today, . vill bara va där i solskenet å springa rakt ut på ängen som jag antar ligger bakom bruden. Springa och springa och springa in i solens hetta. och inte finns det någon runtomkring som ser mig. bara syre och solsken. och där ska jag vara... och där ska jag leva, i en euforisk känsla, som ska vara hela dagen i mitt inre.
-
-
-
-
Cosmo australia march 2012
Photo - Christopher Ferguson

.she.is.frank. otra vez porque me lo encanta

-
-
-

uuhhhh sometimes i get a good feeling

iiiiiiihhhhhhh jag är så förväntansfull just nuuuuuu uuuiiiiihhhh hihihihi jag har en sån jävla bra plan nu så jag nästan gråter inombords av lycka. hahahaha. manisk var det ja. hehehe I blame it on my ADD baby.... ;)

sambal oelek ♥

idag är jag positiv. min undran är hur jag kan vara så SVART och VIT som kontrasten på en pianoklaviatur. Hur det kan skifta så extremt från minut till minut eller dag till dag. maniskt beteende. well, Idag har jag ordnat en modell till min galna foto idé som jag ska pröva på torsdag. hehehe. Sandy baby tack för att du ställer upp! så får vi se hur detta kan bli... spännande!
och så har jag kommit fram till att Filosofi och Fotografi blir mina nästa studieprojekt till sommaren eller hösten osv.. kan bli intressant alltså.
-

att mina tänder bokstavligen ramlade ur käften på mig inatt ....


REUNION

Underbar återföreningskväll med mina fina gamla brudar i Halmstad. Kunde inte blivit bättre! Har värk i hela kroppen efter att ha flippat ur på dansgolvet och träningsvärk i magen efter allt skratt. Tack brudar!!!!!
-
-
-
-
-
-

©

Min syrra Maja + hennes polare Johanna och Linus sjöng sin egenskrivna låt igår kväll till Josefine! Myyyys!!!
Tyvärr räckte inte minneskortet på kameran för att filma hela wendys fina roliga tal!!!
-

eighteen baby

Fantastiskt överraskningskalas för min kära kusin Josefine igår kväll. Släkt, familj och vänner i en enda röra. Eloge till Marie-Louise som har fixat, donat, lagat så god mat och bakat lyckokakor till var och en. Blev inte så mycket bilder tagna dessvärre men whattaafuck 
Det är lördag och jag vaknade av mig själv klockan halv 8. yiha! Idag bär det av mot gbg & musical /west side story/ och efter det sätter jag mig på tåget till halmstad för en liten reunion med de gamla godingarna tills i morgon. Speckad helg alltså.
-
-
-
-
-
-
-

LEAVE me alone , BUT NOT REALLY go away.

mina systrar är världens bästa i världen och fyfan vad hade jag gjort utan er och hur hade jag klarat mig egentligen. ett självömkande samtal (från min sida) och en underbar syster som medicin gör att man ser saker på andra sätt, nya möjligheter skapas och tillslut så börjar det till och med att sippra in lite positivitet bland allt det dära hatet mot omvärlden. Tack för det. och med det säger vi även godnatt till er övriga där utanför.
-
MY DAYS consists of a mixture between
I WaNt to kill myself
AND
The world is so beautiful
With a Constant
I HATE PEOPLE.
just so fucking weird.
ebony & ivory.
except the harmony.

One day I'll be myself. One day I'll be my own

På denna av de första vårdagarna satt jag på trappan omgiven av värmande solsken.
Jag satt där så som jag trivs allra bäst ibland, i min ensamhet.
Kladdade med färg, åt tuttifrutti och njöt av att vara i en annan värld för ett slag.
-
-
-
-

RSS 2.0