we fear rejection, want attention, crave affection and dream of perfection.

.
.
.
.
.
.

fortfarande onsdag. tvingade upp mig själv ur soffan som jag nästan vuxit fast i för att träffa brudar å äventyra lite. vi hamnade på montaditas och åt en äcklig macka, stranden , träffade en konstnär, fick ett öga avmålat, tog en öl i stan, gick på galleri, beställde konstverk, lysnade på gatumusikanter , gick hem. nu ligger jag halvnaken i sängen å faktiskt så svettas jag inte för en gångs skull. unbelievable!  buenas noches amigos!
-

life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

en annan onsdag i mitt liv. tiden står ta mig fan still just nu. funderar lite (mycket) på vad jag ska ta mig till här inom den närmsta framtiden... eller. funderar å funderar.. egentligen gör jag väl inte det.. för jag bryr mig inte. Min polack kompis är tillbaka i stan. det är kul. min argentinska vän har åkt till sweichz (lär mig aldrig hur det stavas?) det är tråkigt. min svenska favorit är i stockholm. det är också tråkigt. och när ska min finne brud komma hit egentligen?
kanske borde ansöka till den här skolan jag funderade på i januari .. för att få ytterligare ett alternativ menar jag. för alternativ finns det många av. men jag kan inte välja. jag suger på att välja. kan aldrig bestämma mig. varför ska det vara så svårt att veta vad man vill?
-
jag är iallafall glad så länge jag slipper leva som "dom" som går till ett jobb som de halvgillar varje dag bara för att få en halvbra lön den 25e som räcker till att betala hyran, lån på bil tv osv och kanske möjligtvis spara de sista kronorna för att köpa en ny fet telefon eller dyra jeans. möjligen lyxar de till det med en semestervecka om året då de åker till grekland eller cypern. all inclusive hotell, sol och bad. för att sedan återvända hem till en grå verklighet där de känner sig bekväma med att somna framför tvn i en fet svensson soffa från ikea med handen i popcornskålen. Har de lite mera fluuss så blir det thailand såklart. thai thai thai thai thai.
-
-
hade en disskussion med en vän häromdagen om just det där. sorgligt tyckte vi. men vissa människor är väl för fega antar jag. fega och bekväma och labila.
-
punkt på det här långa jobbiga i-brist-på-något-att-göra inlägget.

Don't worry about the people from your past, there's a reason why they didn't make it to your future!


Lite bilder från sverige visiten. tagna av el adri ;)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

robbery at calle hurtado.

tillbaka i malaga och välkomnades av värmeslag och en klinisk lägenhet (TACK natha o lina!) , vattnat plantorna och tänkte gå till sängs ute på taket, när grannen skrämmer livet ur mig här mitt i natten. berättar att det varit inbrott i deras lägenhet i går natt och att de antagligen gått in över vår terass. de hade stulit dator och kamera osv.. (smart att lämna balkongdörren öppen neighbours??). som att jag vågar sova ensam på taket ikväll ??????????!!! herreguuuuud vad läskigt. fattar inte Hur i hela friden de har kommit upp ända hit? det är typ en mil från marken upp hit... well jag är döds trött och orkar inte tänka mera på det nu. MEN jag trotsar svetten då, och sover inomhus i natt. det är iallafall säkert. bakom låst dörr.  god natt.

una problema

ååhh.... sitter här vid frukostbordet , och är så jäääävla mätt. vet inte hur jag ska kunna klämma i mig alla de underbart goda svenska mackorna som jag har smörat och fixat ... ååh

decrepit en suecia.

Sådär ja, gårkvällen avklarad. med nöd och näppe. slitsam helg för spaggarna här i sverige.. (dokumentär kommer när josé har vaknat ur sin fylle dvala). jag är sliten och vill helst inte sätta mig på ett rötet ryanair plan tillbaka till ett svettigt malaga i morgon. klarar mig gott utan hav och sol och sand. Så länge man har de närmaste runt omkring sig, så kan man ju vara precis vart som helst i världen, och må bra :) nåja, nu har mamma lisa lagat mat och det väntas taco kalas här när gänget kommer hem från skatehallen.
här förljer ett litet smakprov på vad som roar dyngfulla spanjorer;
-
-

soy sueca.

sådär ja. Nu har jag fått min pizza. jag har fått mina chips och jag har fått min dip.
jag är nöjd. och hallå, det är ju inte ens kallt här i sverige. varför klagar alla så jävligt för?
Jag älskar att andas här. godnatt sverige.
-
-

walk of shame?


boobidiboobidi booo!

-
how do you make gifs


i cant explain, and i wont even try.

Igår var vi på utflykt. Till Nerja bar det av, nån timme ifrån malaga. Underbart vacker natur.
-
-
-
-
-
-
-
-
Jag hann med att göra världens klumpigaste vurpa......
-
-
-
-
-
-
-
-
I väntan på bussen försökte vi lifta hemmåt... men det gick inget vidare..
-
woohoo mina kompisar gillar mig.
-
-
-
-NU måste vi bada bort mina små flickors bakfylla, så jag tar och går till playan och sköljer den väck för dem.
hej då osv ...

malagueta-häng en eftermiddag...

-
-
-
-
-
MALAGAs Latest fashion. vita gummitofflor med massage funktion. dina för en tia hos kinesen.. nathathay hakar på såklart.
-
-
-

de e gött änna.

how do you make a gif
-

Idag var vi på marknad. massa saker. å sen strand.åså

 

 

-
-
-
-
-
-
sex myror hjälps åt. här har vi människor att ta lärdom.

i love you with all my butt. I would say heart, but my butt is bigger..

-
-
-

stop waiting for friday, live now.

how do you make gifs


la gente esta muy loca!

brudarna har anlänt med baileysen i famnen och humöret i hjärtat,
och nu börjar den längsta dagen i världshistorien.
all day.....all night........all day... all night...
viva la fiesta!!
- vamos a la playaaaaa, surf's up!!
la l a la laalala la

without money, we'd all be rich

Tänkte att jag skulle göra världens längsta blogginlägg här mitt i natten i brist på sysselsättning.
-
En typisk dum grej som man ofta gör på bakfyllan; att somna mitt på dagen, för att sedan, några timmar senare vakna helt ovetandes om nuet eller tiden. och varje gång man vaknar ur en sådan fruktansvärt-utmattad-tupplur så blir man aldrig riktigt sig själv igen. någon slags deppresiv känsla infinner sig ofta efter uppvaknadet. "åh vad jobbigt,,,,tungt... törst.. utmattning... det är fortfarande söndag...jag är fortfarande bakfull...har fortfarande ingen mat i kylskåpet... huvudvärken ligger fortfarande och gnager..(om inte liite värre än innan)....osv". plus att man har noll chanser att somna senare på kvällen. Så därför sitter jag här just nu, klockan halv 5 på natten, klarvaken. omgiven av en svart natthimmel där halvmånen ovan är min enda kompis. om en timma lyfter nattis flyg. jag samlar på inspiration. sorterar mappar. bläddrar igenom foton. skriver texter. funderar. (på saker som om jag ska orka resa mig och gå å kissa, eller kanske hämta något att tugga på...) osv osv.... en stendäckad danne ligger i sängen å ibland sätter han sig upp och säger något ohörbart i sömnen. ja. kom på att det enda som kunde varit gott att tugga på i nuläget är färsk ananas, och eftersom jag förutom nån olivburk, smörpaket och diverse alkoholhaltiga drycker, bara har fruktkolor som jonas glömde i kylen som dessutom har blivit blöta å kletiga av smält is när jag råkade lämna kylskåpsdörren öppen i några timmar förut, så tror jag att ja skippar mödan att gå nedför trappan. (längsta meningen i världshistorien). angående kissenödigheten, så kan jag hålla mig tills i morgon.

kom på att jag visst har en annan vän än månen här i natten. lilla grodan som jag fick av Maja som hon vann på tivolit. jätte trevligt sällskap faktiskt. man behöver varken prata med varandra eller dela med sig av kolorna som jag tillslut kommer att gå och hämta där nedrifrån ändå. tack maja.
-
-
Som sagt. i morgon kommer nattis å hennes vän lina på besök.
klockan 09.40 anländer de på el aeropuerto.
jag förväntas då vara vaken och stå med frullen
klar här uppe på taket. antar att jag kommer göra några besvikna...
sorry brudar. men kanske kan jag gottgöra er genom
att ta med er på surfäventyr i el palo, och bjuda på
finsprit i väntan på aftonen som jag har förutspått ska
bli den mest tokiga natten på året? (bortsett från last night).
-
-
well kanske börjar jag känna en smula sömn i mina ögon.
om det vore så väl....
jag måste helt enkelt pröva den här metoden där man
lägger sig på kudden och väntar på att sömnen kommer till en.
Har nog aldrig hänt. jag måste pyssla med något ända
tills jag stupar. undra om det är för att jag hatar att
vänta på saker? för det kan vara bland det värsta jag vet.
trots att jag är bättre på det nuförtiden.
well. jag ska prova. hej å hå

make a wish!

-
Ett par discorullskridskor till middag och lite disco kaka till desert, tack.
-

resacon

okej. gårkvällen tog då fan priset. Tänker inte berätta mer än så, för då svimmar ni väl där hemma alla mammor och pappor.
-
sitter i skrivande stund och äter något som ser ut som en spya och smakar lite därefter...En ostgegga me kyckling på tortilla chips och en massa ost över, (tänk er själva hur kräk-aktigt det ser ut ...) borde ju smaka ost tycker man. och kyckling oh sånt. men icke. mer åt mögel hållet... mejeri produkter är inte direkt spanjorernas starka sida. jag skulle kunna tatuera in en tribal i svanken om jag fick några liter creme fraich just nu..ärligt alltså.
ååh. sverige om en vecka.
.
-
Idag har syster maja o CO lämnat spanien för att återvända till sweden igen. tråkigt! tiden har gått så fruktansvärt snabbt den här veckan! och jag saknar att ha er sittandes här i köket å spela kort. I morgon kommer nathalie o Co dock. och på måndag kommer Mikaela!! då blir det fullt hus igen. ingen ro ingen vila. kanske fel val av ordspråk då. men ja jajaj
i morgon ska vi surfa !!!!!!!!
å nu ska jag gå å bajsa.
hej

so many reasons,.. but who need reasons at all ?

onsdagen har passerat, halva feriaveckan är genomförd. 3 days to go..Folk är fortfarande galna, men man märker att de börjar bli slitna vid det här laget... inte så konstigt kanske med tanke på hur de bär sig åt om dagarna...

idag känns orden mindre givande än vanligt, och jag är inte riktigt här. lyssnar på sånger från ronja rövardotter och tänkte falla in i dvala ungefär nu. så vi ses i morrn , eller så. god natt.


The question, my friends, is not what to die for, but what to live for.

------->>> Läsvärt. <<<-------
-
-

we can all get along, we can all do it together, we gotta move our obstacles out of di way one day

åh gud. kom hem vid 6 i morse, vilket inte alls var meningen, då jag skulle upp till skolan klockan 7. vaknade klockan ett... Ajjabajja Lisa karlsson..... Menmen... vi åkte till pedregalejo och solade, badade och byggde sandslott istället.
-
Vi satt där på klipporna och tittade ut över ett mäktigt hav. Vågorna slog mot oss, vitt skum dränkte våra fötter som vi låtit dingla fritt i det ljumna vattnet. Ifrån stranden bakom oss hördes ett mummel av skratt och röster. Glada barn lekte vid strandkanten, folk spelade beachtennis, tanter solade och snackade skit... Några båtar seglade runt borta i horisonten men mycket mer än så såg vi inte.
-
Tar du en båt ifrån Malaga och åker i några timmar, så kommer du däremot till Afrika. Marocko närmare bestämt. Vetskapen om att afrika ligger så nära, men är så långt bort ifrån vår värld är läskig. Här på ena sidan havet är man trygg. Ingen behöver vara rädd för att bli mördad om man går utanför dörren eller lära sig att hantera gevär för att döda vid 7 års ålder. Här har vi har alla chansen att studera om vi vill. Tjäna pengar och utvecklas. Vi har mat och kläder. Vi har allt vi behöver. Och mycket mer än så. Vad är det som hindrar vår rika kontinent till att skeppa en del av allt vi har några timmar över havet? Jag blir ledsen när jag tänker på det. Att det är så nära, men samtidigt så långt bort. Jag önskar att jag kunde hjälpa till. Jag vet bara inte hur. Samtidigt så vet jag att barnen på andra sidan havet uppskattar en fotboll eller en coca cola mer än vi kan förstå.
-
-

Tivolitime @ feriaarea

-
Kort buss kö...
-
-

“When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.”

ja men goddag kompisar. söndag återigen. har lagat pizza som just nu guppar runt bland tinto de verano nere i magen. mätt alltså. och mer än så är det inte just i tillfället. en aning bakfull å trött. så en siesta sitter väl på sin plats..  för jag antar att jag blir tvungen att åka ut till feria området ikväll för alkohol förtärande och diverse tivoli spektakel. puhhh hejsålänge
-
-

men se vad som låg på vårt golv i morse när vi vaknade... undrar hur det har hamnat där..


You deserve my tears, you deserve so much laughter, and all in between.

-
-
-
-
Varför slutar det alltid med att jag ser ut såhär när jag har målat?

inspired by a true story

-
-

"If I look back on my past, I could definitely say that it was worth the pain."

Så var den igång, ferian. Stranden var helt knöööökad med folk igår kväll/natt. man kommer knappt fram för det är så packat av människor som ligger/sitter/hänger/chillar/super å håller på överallt.
Nu är vi hungriga efter en hel dag på playan , så vi tänkte grilla lite hamburgare här på taket!
-
-
-

mensvärk från helvetet.

läste nyss en blogg där bilden på en hemlagad drömtårta uppenbarade sig på skärmen framför mig. mina ögon var nära att ploppa ur huvudet när jag insåg hur fruuuuktansvärt sugen jag är på JUST en sådan rulltårta precis nu. Jag måste baka en sådan. nu nu nu. Men här i Spanien blir det svårt när man vaarken kan få tag på florsocker, bakpulver, potatismjöl, kakao eller riktigt smör. de har fan INGENTING och jag blir så besviken så att jag vill lägga mig ner och grina.
Nu vet ni det.
Längtar tills den 26e. sverige. hushållsost, rökt skinka, bakverk, lösgodis, knäckebröd, smööör, mörkt bröd, god mjölk, yoghurt, fil, färska bär, creme fraishe, gräddfil, dip, chips, marabou, sås, kantareller, åååååhhhhhh listan kan göras oändlig. Men just nu vill jag bara ha drömtårta.
dröööööm tårta, mina vänner. ni vet hur god den där krämiga krämen är omgiven av chokladrik sockerkaka.
det smälter i munnen.
-
nä, måste städa lite nu. ser ut som en riktig knarkarkvart här och det vill jag ju inte när vi får besök å allt ikväll.
rape me, please.

to be, or not to be.

Var och varannan dag poppar sådana här statusuppdateringar upp på facebook...NO offence gente, men,
Vad kan vara SÅ viktigt, så att man måste informera alla man känner om att man just nu inte kan nås (för kanske några timmar eller högst en dag). ? Är det så farligt att vara utom räckhåll en stund? kunna andas och slippa mänsklighetens stress och tjat om onödiga ting? Folk är så beroende av connection och att alltid vara uppkopplada så det är sjukt.  Att stänga av mobilen är semester. Frid. Och om någon verkligen behöver få tag i en, så gör dem det, no matter what.
-
-
Jag.förstår.inte.

Let the feria begin!

-
-
-
Idag är det fredag här i Malaga, och i övriga världen också antar jag. Fredag idag betyder inte bara att det är helg och att man slipper gå till skolan på två dagar. neehe, idag är det fredag den 12 augusti och ferian börjar här i staden. Under en vecka från och med idag så håller alla barer och nattklubbar öppet hela dagarna och folk dricker och festar 24 timmar om dygnet. Senare på kvällarna fortsätter festen på feria-platsen några minuter utanför centrum. Där har de byggt upp massa "casetas" som är små barer/nattklubbar och där finns även tivoli osv osv osv... JA , ni fattar att det kommer bli en helt galen vecka med andra ord...
-
En annan speciell sak som händer idag är att min kära syster Maja kommer hit ikväll med två kompisar!!
Åh så trevligt vi ska ha det !
Nu ska jag käka upp frullen och sen lägga mig på lut en stund.
pjuhhh chao

☮ Live beautifully - Dream passionately - Love completely ☮

-
-
-
so, Let's just cry with the right eye, amigos!
-
-
Häromdagen över ett skype-samtal så berättade min lillasyster att hon håller på att spara sina kronor för att kunna köpa en ny telefon. okej, tänkte jag, det är väl bra (eller nått). jag köpte själv en ny mobil förra veckan eftersom jag råkade dräpa min gamla genom att tappa den i stengolvet. 300 spänn fattigare blev jag, men en ny, svart liten enhet rikare. Inte direkt någon större förlust. Speciellt inte när den mest ligger hemma i bokhyllan och sover. Men ringa kan man minsann om man vill. och smsa. och ställa väckarklockan. Vad mer behöver man?
-
well, hon fortsätter berätta och kommer till den punkten där jag hör Iphone4 nämnas i en mening. Iphone4? Vad är det för påhitt? Menar hon allvar när hon säger att hon ska spara flera flera tusenlappar för att kunna köpa en TELEFON? Då blev jag arg. Arg för att samhället lurar i oss att det är materiella saker som vi behöver för att känna oss fullkomliga. ARG för att små tonåringar och barn tror att de blir lyckligare om de har en fin, dyr leksak att flasha med. Jag blir förbannad när folk på allvar tror att livet blir enklare då. Jag blir förbannad och tappar hoppet om mänskligheten. Tänk hur mycket man kan göra för de 6,7 tusen kronorna (eller vad de nu kostar). Här nere är det bara lite mindre än en hel medel-månadslön. Det är sjukt. världen är sjuk. på andra sidan jordklotet svälter barn och de dör på grund av västvärldens girighet. När ska vi förstå att materiella ting inte gör oss det minsta lyckligare? När ska vi förstå att självförverkligande och självkänsla inte kommer utifrån, utan grundas på insidan.
-
More money - more problems.

illustrerad vetenskap-intressantaste faktakällan

Ja, men kompisar, eftersom ni säger jag är klok, så kan jag ju faktiskt påpeka för er , att det stämmer alldeles utmärkt!
Det visade iallafall iq testet hos illustrerad vetenskap. ha!
-
-
HÄR kan ni göra testet själva.
Berätta i en kommentar sen hur smarta ni är.. intressant .. haha

Idag fyller min Kära syster MAJA 15 år. massa kärlek och Grattis till dig ♥

har skrivit hundra meningar här nu. två gånger i rad. men av någon anledning så har jag raderat allt ihop igen. welll. let's keep this simple. kom nyss hem från staden. lämnade återstoden av gänget där på en betongbänk i natten. de ville ha mer. jag ville gå hem. sitter här, funderar och sådär som jag brukar göra. inte på något speciellt direkt, men tankar finns det gott om ikväll. bokade för fem minuter sedan en resa hem till sverige. (!!??) visserligen blir det bara en kort visit under några dagar, men jag antar att det kan bli några helt locooo sådana. hela spagge decrepit crewet ska åka med, och det vill jag inte missa! ha!! SÅ OM DET ÄR NÅGON SOM HAR LUST TILL ATT SES en liten sväng, så vet ni vart jag kommer befinna mig. för jag kommer inte direkt ha tid att åka runt och hälsa på folk, så vill ni ses, kom till trollywood och ge mig en kram. det vore trevligt hörrni kompisar. om två veckor alltså. den 26e augusti anländer jag. nu ska jag sjunka in i någon slags trans och lyssna till de vackra disney sångerna som ljuder så fint här i bakgrunden. disney alltså. kan vara något av det vackrare livet har att erbjuda. budskap som man inte förstod när man var en liten tös, men som nu idag är något av det smartaste jag hört. SÅ, god natt på er där och sådär hejhej
-     
-
-
och förresten, ÅH vad glad ni gör mig när ni skriver så fint till mig! ler hela vägen från hjärtat och ut :)

DON'T LET FEAR CONTROL YOU.

En ytterst seg morgon må jag säga. vaknade en kvart innan skolan började, så en dusch kunde jag ju glömma... kärringen i receptionen som jag gillade starkt till en början, har jag nu andra uppfattningar om. radikalt. jag ville plugga tills december. men för er som känner mig; HUR ska jag kunna veta vad jag vill göra hela fyra månader framåt i tiden? och som ni som känner mig också vet, så har planerna förändrats. valen har vidgats och viljorna har skiftat form. SÅ. slutsats: jag vill inte längre plugga till och med december. MEEEEN trots att jag inte betalat skolavgiften ännu (som jag skulle göra idag) så måste jag ändå betala för hela perioden fram tills december. alltså massa mera kronor än vad jag egentligen vill plugga för. hur svårt kan det vara för tanten i lila tröja att förkorta min period och bara ta betalt för den tiden som jag VILL fortsätta plugga?
-
alltså, vissa människor ser bara problemen. De människorna orkar jag aldrig någonsin mer i mitt liv ödsla min energi på. Om du är en sådan människa, sluta läs min blogg. Gör något åt ditt liv istället. sluta sitt här framför din fyrkantiga dator och längta bort till en värld du inte har, gå ut och lev. börja nu. por favor. gör mig den tjänsten.
-
-
OCH, sluta klaga på vädret. Regnet kan vara friskt och solen kan vara för stark.
huvudsaken är om det strålar på insidan eller ej.
trivs du inte, gör något åt det.

Sometimes the best thing I could quite possibly say is nothing at all. ☮

Idag har jag inget vettigt att skriva. har sedan 12 tiden i morse, då jag kom hem från skolan, suttit i vår fula soffa och svettats. mycket svett nu för tiden. en liten promenad tog jag dock, till eroski och köpte glass, choklad, kolor och vatten. hälsosamt värre. så nu sitter jag här igen. svettig och mätt som fan.
-
-
THIS is life.
Nothing else.



I am here for you whether or not you believe you need me at all.

Oh malaga är kvavt. varmt, svettigt och tropiskt. Man har väl vant sig vid värmen här antar jag, för det var inte förrän igår när jag klev av flygplanet här som jag slogs av hur fruktansvärt varmt det är. inte konstigt att energin tryter inemellanåt. jag sitter här i köket , klibbig ,orkeslös och uttorkad. jätte trött av alla bilresor och flygplan. men någon slags inre energi finns ändå där på något sätt. faktiskt.
wellllll jag ska sluka femliters dunken med vatten nu och gå upp och dö i soffan. ayay
-

The "earth" without "art" is just "eh"


to doubt the doubt.......flygplans krafs

En oväntad liten utflykt dök visst upp i mitt livs-schema sist onsdag. inte för att jag har något livs-schema direkt, men ändå. Det är iallafall därför jag har lyst med min frånvaro här de sista dagarna om någon skulle undra. (tänker dock inte be om ursäkt för det, då detta inte är någon obligatorisk blogg).
-
Min lilla utflykt tog sin början här i annars så soliga Malaga, för fakiskt så var det inte så soligt just den dagen. Gråa moln hängde i luften över oss och kanske var det därför som jag tillslut bestämde mig för att följa med. (för faktiskt så fanns det en tvekan i mig för en gångs skull. När man står med varsin fot i två olika världar och vandrar längs med gränsen, så är det svårt att väga för och nackdelar.)
-
Well, Louise, Eric och Johannes, den dansk-svensk-tyska trion, som kört ända från Frankfurt var ju ändå här, och de hungrade efter äventyr. Så efter att ha rådfrågat the eight-ball så tvekade jag på tvekan, packade väskan och hoppade in i den magiska bussen.
-
På fyra dygn har vi korsat Spanien vertikalt, fått p-böter och blivit stoppade av polisen, solat och badat i San Sebastian, haft vin-picnic mitt i natten, samlat ved och tänt en eld på stranden i Labenne. Sovit under lågorna, tappat bilnycklarna i sanden, ätit frukt, skrivit vykort och vart på en cognac-gård i Bordeaux. Jag har lärt mig hur man kör the magic bus och att det betyder tur att krossa ett glas. Vi har puttrat fram gensom små städer, åkt genom Paris, mediterat i solnedgången, kört fel och duschat i regnet. Vå nådde Holland och körde hundra mils raksträckor genom deras platta landskap, åt pizza vid vägkanten, köpte smoothies och pausade på en coffe shop, försökte hitta ett hotell i amsterdam (omöjligt), såg homos hand i hand på pride festivalen och duschade på en vägkrog.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nåja, däremellan har vi druckit öl och cava, rökt och skrattat, gråtit och skrikit och sovit om vartannat. Efter dessa slitsamma men fina dagar var det dags att skiljas åt.  Louise och Eric flög hem till Köpenhamn, Johannes for mot frankfurt och jag blev avsläppt i eindhoven för att ta flyget tillbaka till malaga.
Så i skrivande stund sitter jag här på en äckligt hård ryan air flygstol och betraktar solen som är på väg ner i hortisonten.
-
-
Tänker på om det var värt det, att följa högerbenet, springa runt fritt i min ena värld, och lämna den andra åt sidan för en stund. Jag har inte kommit fram till något värst vettigt, och jag antar att jag inte kommer att göra det heller. Ödet och Gud ville ha mig ut på äventyr och att ångra det förflutna vore som att försöka starta the magic bus utan att putta igång den. onödigt alltså.
-
och impulser är bra. de driver oss framåt och får oss att utvecklas.

Life's a beach, and I'm just surfing ...

I söndags tog vi en perfekt bakfylle-tur till el chorro som är en sjö mitt bland bergen någon timme härifrån... Där hyrde vi trampbåt med rutchkana, badade, solade, åt mat och klättrade och njöt hela dagen lång.
varken min eller joels kamera lyckades fånga den vackra naturen och utsikten på bild. men det hade nog ingen annan kamera i världen heller lyckats med. Här är iallafall det vi åstadkom;
-
Vilsna pojkar letar efter vägen... smarta spanjorer har missat att markera ut "här är ni nu" på kartan.. så det var ganska omöjligt dock..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

malagas bästa tapas restaurang fick besök av tio svennar i lördags. inräknat oss.

-

RSS 2.0