malaga

Sådär ja. såklart dog mitt batteri på min kamera och jag hade fått med mig fel laddare ner till spanien...men några bilder fick vi allt ihop ändå ifrån majkas kamera osv.... :) tack för visiten brudar.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
På Nathalies födelsedag var vi på ett arabiskt spa och gottade oss :)

sådärja...

De här goingarna var och hälsade på för nån vecka sedan. Vilken mysig dag vi hade! :)
-
-
-

två sletna bilder på två sletna brudar med hälsningar från malaga.


-bitterhet.

jävla piss natt och jävla piss dag. jävla jävla pissssssss . jag badar i ett hav av gul äcklig urin och ammoniakstanken sticker mig i näsan så att huvudet håller på att trilla av.
ibland önskar man bara att man kunde försvinna , dö, utplånas ,förintas ,,raderas och gå upp i rök. helst med snarast möjliga verkan. tack.

Behöver fortfarande en smäll på käften.

Såhär i efterhand kan jag känna att Varför lät jag inte mig själv flumma ut i universums mystiska frågor igår kväll...när jag ändå inte lyckades stänga ute natten så sent/tidigt som vid femtiden i morse. Och om man ens kan kalla en timmes flackande mellan två olika världar för sömn, det vet jag inte. Natten som kändes långt som ett år i bröstet har iallafall passerat. Mitt paranoida jag försvann i drömmarnas land och lämnade en tom, bister känsla efter sig. inte glad, inte ledsen. Jag bara är. svävar i en grå dimma med ett uttryckslöst kroppsspråk utan betydelse eller mening.

En dag som ser ut att bli en smula solig ligger framför mig. Inte för att solen har någon egentlig inverkan på mig idag. Det hade lika gärna kunnat regna eller hagla eller snöa, tankarna hade ändå bildat de gråa moln inne i hjärnsubstansens grötiga massa som hade uppehållit mig från att ens märka av hur vädret betedde sig utanför mitt skal. Det är konstigt det här, livet alltså, hur man kan känna så mycket och bete sig på sådana sätt som man egentilgen inte menar eller vill. Jag stänger locket på min mac i hopp om att den del av mig som besitter en annan människokropp ska känna min kärlek och förstå hur jag fungerar. En omöjlig önskan har jag förstått. Men jag tänker aldrig sluta hoppas. Jag är jag och du är du och livet är så skört, men det är mitt och det är ditt. Jag kommer aldrig sluta känna, Älskade.

Illuminati - konspiration - ögat - Horus - Ra - Solen - Polarsken - rymden.  Och återigen så ligger jag här och förundras över varför vi lever och hur ironisk hela världen och mänskligheten är. Mer än så kan jag inte uttala mig om nattetid, med risk för oändligt många uppkommande bokstäver och tankar som medför sömnlöshet och oerhörd trötthet på jobbet i morgon. Med detta sagt hälsar jag godnatt.

tattoo

Sådär ja. Igår gjorde jag min första tattoo. Inte på mig själv alltså, utan på min kompis Jim. En ny sjukt rolig hobby som jag tänkte försöka bli bra på. Någon frivillig som vill vara försökskanin kanske?! :)
-

peace in ekarebol

kreativ gräsklippning.
-
-

plåt på burk

Som samlare på jordglobar och plåtburkar i alla former kan jag här med presentera tre vackra nykomlingar i den sistnämnda familjen.
-
(Fick dem ifrån en säljare på Fossil i NY när mamma köpte massa väskor)

dreamcatcher

First try . Nu ska vi se ee här.....
-

ännu en förbannad jävla dag på landet. (Dock en mycket vacker sådan!)

NI KOMMER TILL ATT BLI TOKIGA PÅ ALLA DESSA SKOGSBILDER SNART.
Men det skiter jag i.
Idag har jag hängt med mina goa kusiner Thea och Elliot.. sett på Theas judotävling, Elliots fotbollsmatch, lekt rymdskepp, klättrat i berg, hoppas studsmatta, fikat, spelat spel och myst! ÅÅH vad jag älskar att hänga med ungar! De är så sjukt smarta och roliga och intressanta och energirika och spännande och underbara!!!!! Där har de vuxna oerhört mycket att ta lärdom ifrån.
En riktigt härlig feelgood day alltså.
-
-
-
Farsan bygger en jordkällare av nått slag.. (projekt som pågått i cirka fem år med jämna mellanrum ....... ) kanske blir den färdig i år. vem vet.
-
-
-
-
Saturday night, och jag är HELT jävla slut efter allt lekande som har betrivits idag.
tar och somnar tror jag och inväntar nattis som kommer tillbaka i morgon.... kewwl . mkt  kewl.
Ni undrar väl vad som har gått och tagit åt mig egentligen ... (men det skiter jag faktiskt också i )
-
god kväll // stort barn

skogsdag från förra veckan..

Hittade en strandad liten fågelunge som hade flugit in i rutan... Stackars liten behövde nog lite vila, värme och kärlek, för sen flög han iväg igen :)
-
På cykeltur genom skogen för att hälsa på Isabelles brorsa och den nyköpta lilla valpen!
-
ÅH så liten den var den lillla råttan... men söt
-
Chillar hos fåren liten ...

Friday night

Har haft det så jävla gött här i mitt egna sällskap nu två kvällar i rad. Sitter i mitt nystädade mysiga rum , rödvin , pennor, penslar , papper , symaskin, tyger, inspiration, musiiiiik , snus och godis. Skulle inte bytt bort det mot den fetaste festen i världen. Ibland behöver man bara vara för sig själv och inse att det faktiskt är sjukt underskattat att slippa prata med någon. Igår sydde jag en skitcool jacka och en jeansklänning som inte är riktigt färdig än... Idag håller jag på och skissar på några olika tatueringar som jag fått frågan om att försöka mig på.. HMMM det är skitkul att få idéer och utmaningar till olika saker att måla, men samtidigt får jag sjuk prestationsångest när det är till någon annan. Vi får se hur detta blir helt enkelt. Nästa vecka ska jag tattuera (!!!!) Jim! hahaha DET får vi se hur det går.
-
Såg den här musikalen på Broadway när vi var i ny sist. Jag må vara en nörd men jag ÄLSKAR musikaler!
Så sjukt mäktig och vacker musik....så nu ska jag fortsätta med operan och ritandet ...
chao chao
-

the cure for anything is saltwater,... sweat, tears and the sea.

snart ska det skatas runt på strandpromenaden i malaga igen... en vecka kvar! längtar ihjäl mig efter sol å strand å brun hud.. uteserveringar ,saltvatten ,öl å gött HÄNG!!! men mest längtar jag efter mina goda brudar. soom vi ska chilla. aaaaaa os echo de menos!!-
-


eeehhh.........


måste bara delge er av skrattanfallet jag fick när jag såg denna minst sagt hysteriska bilden när jag satt här på jobbet för några veckor sedan....
Nu sitter jag här igen och hittade den här på skrivbordet. Kan ju inte sluta le och förundras över vad som egentligen SKER HÄR!!!!????? hahahaa


landman flyttar in.

chillar me de här två bönnerna ute i bushen . hehehe
-

lantliv med daniboiii


tjillidilll

lever hurtig-liv på landet och cyklar eller promenerar mest hela tiden. fram å tillbaka å runt sjöar och berg. hej å hå å så en glass inemellan på fasters café- --ja -- jag kan tänka mig att stanna här i sommar asså. bara vara isolerad å tjiiillla fett. mmmm-hmm ska fundera på de

har ingen fantasi till det här..

är ju sämst på det här nu för tiden alltså.... sorry ifall någon ens bryr sig. men vädret är på topp.. solen skiner jag har bättre saker för mig och allt sånt.. ! dagen är söndag. jag planerar å håller på å ordnar i min hjärna om vad som ska hända härnäst i livet. Nästa vecka flyttar nathalie in här på landet och om två veckor drar vi till malagaaaaa och njuter lite. får se om det bara blir en vecka eller hur lång visiten blir. ..... nu ska jag skriva uppsats. jättekuul. noot.
haaa de

life on the country

flög en sväng över ekarebol . sen lagade vi naanbröd och indisk butter chicken. NU är jag mätt.
-

dimma

hola amigos ....... Det här med bloggandet läggs ju på hyllan när det händer roligheter i mitt liv som ni förstår . långhelgen har spenderats lite överallt med landmann x 4. en hel serbfamilj ( som jag inkluderar mig själv i) kan bli knasigt och galet som ni kanske även det förstår. slutsatsen blir fem sletna människor som välkomnas tillbaka till vardagen med lite extra kärlek i hjärtat. tack för allt brudar.

RSS 2.0