Hola amigos

Igår var Hanna ( vår kära nya medarbetare ) här hos mig å tog några glas. senare blev det en snabb utgång, som inte varade längre än nån timme. Riktigt seg kväll. .. Occch,,,

i dag skulle jag upp klockan sex, så gjorde nog bäst i att gå hem i tid trots allt, även om jag itne lycakdes somna förrän runt tre, fyra ändå. Goosch jag är helt slut...

har vart på besök i stor staden Göteborg hela dagen med klassen idag. Började på ballet akademien för att sitta i tre timmar och kolla på när dom hoppade runt å svettades där på lektionerna... sådär lagom kul, men lite lite roligare än att vara i skolan var det ju faksikt.

Sedan fick vi en guidad tur på operan av en nisse som luktade svett -. han var rolig.

senare återvände vi till ballet akademien och fick se en fin föreställning av treoernas slut produktion. Det var inte mindre svettigt här, snarare tvärtom. men de var grymma och en skön timme att vila ögonen..

Mindre kul när vi skulle åka hem och Ida upptäcker att bilnycklarna är som bortblåsta.
Lyckligsvis stod bilen fortfarande kvar... och boven i dramat var ju Paula och Frida...Deras lycka var det nog inte många som delade. allra minst Ida...

hahah...

Men hem kom vi tillslut efter..äntligen. nu är det inte mcyket annat än sängen som gäller. krama telefonen som min enda vän i mörkret. buuhuh
 tröttheten smyger här och mina ögon känns som sopsäckar fulla med grus.. så goood night folks, nu ska jag sova och i morgon blir jag sjuk över dagen... ännu mer underbart..I helgen blir det hard work work tillsammans med Hanna! 

SOV

time for changing

Haj haj haj

Ja, vad gör man om dagarna egentligen?

Tiden bara flyter i väg.. ungefär som en tjock äcklig gegga som man försöker suga upp ur ett sugrör som är alldeles för smalt och har hål över allt. det kommer bara luft. och ibland sugs det med lite avfall från geggan på botten av glaset. USCH..

fast nu lät jag faktiskt väldigt negativ (och ja, ibland får man tillåta sig att vara pessimistisk) men i morgon blir vi positiva igen. för då ska min saknad mättas och jag blir liksom hel någonstans i oändligheten. mmmmmmmm 


förut när jag satt här, precis som jag gör nu, och stirrar in i en skärm som lyser. så fick jag sådana konstiga filosofiska tankar.  hur kan egentligen jag som sitter här i en dunkel lägenhet få kontakt med andra individer, som är flera km, mil å tidzoner härifrån, bara genom att trycka på några knappar som sitter fast i en tunn liten låda. det blev så djupt å konstigt. tfn, fax, dator , osv. fan. det blev för invecklat. då fanns det bara kablar , knappar, siffor, texter, kontakter å åter teknik i min hjärna. så jag kopplade loss och tog en spring tur .
Äntligen! mm det var behövligt å skönt och rensade bort lite skräp som fastnat inom mig.
Bortom astmaanfall, ont i magen, slem och snot, så var Det så mörkt och tyst och för en gångs skull vackert i vår lilla stad.  lite harmoniskt på något sätt.

en kopp med Yerbas godaste havtorns te och en aloe vera ansiktsmask som luktar thailand får avsluta min kväll. Nu blir det godaste sängen och en film som jag somnade ifrån igår kväll.

Good night folks . 

fin låt .. mmmm sooooooov

She never slows down
She doesn't know why but she knows that when
She's all alone
Feels like its all
Coming down

She won't turn around
The shadows are long and she fears if she cries
That first tear
The tears will not stop
Raining down

So stand in the rain
Stand your ground
Stand up when its all crashing down
You stand through the pain
You won't drown
And one day what's lost can be found
You stand in the rain

She won't make a sound
Alone in this fight with herself
And the fears
Whispering
If she stands
She'll fall down

She wants to be found
The only way out is through everything
She's running from
Wants to give up
And lie down 


somrigt , vackert

mmm denna är så himla himla söt. Synd bara att jag inte är en så himla himla söt person av mig. ..

GEGGA

Nu, äntligen.

Internet, teknik,  modernligheter. uuuhh, Jag blir så förbittrad och gråtfärdig när det inte går som jag vill.

Alltid är det något som är fel, och "sidan kan inte visas" har alldeles för många gånger speglats i mina ögon!

Nu har jag försökt ge mig in här i dennna internetska hemska värld för att skriva av mig, i alldeles för många outhärdliga minuter, men Nähäpp, anslutning misslyckad, fel lösenord, Blablabla.  Men nu, så, äntligen. Nu får jag skriva så det brinner innan gud kastar en blixt i mitt kontakt uttag och utvecklar min ilska ytterligare.

Teknik..Usch


DESSUTOM,
Min vackra trogna nya laptop och själsfrände, Vad händer med dessa epedemier kring tekniken? Trots att den är relativt ny så har Jag redan lyckats hamna på lagnings sjukhuset med min älskade. JA men såklart, det var ju en liten tråd där inuti som hade blivit felsydd och så råkade en bit av mig själv försvinna i dess omprogramering.

Mitt liv  vilar här invävt i dess kretskort , Och hur glad blir man när ens eget liv låter som en gräsklippare som kört fast i en grusgång? NEJ, icke så  väldigt nöjd.

Snubben på Elgiganten var ju iofs en hygglig grabb som lyckades rädda min fyrkantiga vän från dess undergång.
Men nu har det hänt igen. Vad är felet liksom.

Jag orkar faktiskt inte ta med min kära på en raid genom torp på ännu en inlämning. Det är ju ganska läskigt att sova på sjukhus. men mest för min egen skull så vill jag inte sova ensam utan min älskade som sjunger så fint för mig.

Min pappa säger att sjukhus är onödigt och att man nog läker bäst utan massa äckliga mediciner och framställda preparat. Jag tror vilt på hans teori och slipper därmed trängas vid fel benämnings disken på Elgiganten.. UUUH.Idag Har jag förövrigt fördrivit tiden där man tjänar cash på köp villiga människor . Underbart.
Har sluppit elaka returer och krångliga ean codes. dagen har liksom bara flutit genom mina fingrar i form av pip pip. siffror, jeans och jackor.

Man möter så många olika sorter av mänskligheter när man står där och viker tröjjor. Idag har det lyckligtvis bara kommit trevliga och käcka individer på visit. Tack!


Nu så, Back to buisness....svenska tal och min efterlängtade bok recension väntar.. Det är bara att hålla ut. Inte många dagar kvar i den fördömda byggnaden nu.
Har förresten hittat en klänning till den stora dagen som finns på bild här uppe.
Bal blåsan blir ett hack på kontot nästa vecka i göteborg. vad lyckligt lottad man är att man blev tilldelad en mor å en far som hjälper till i sådana nödsituationer! om jag inte hittar något passande där nere i storstaden så får även denna vara bli beställd från detta äckliga internet place.

FRID OCH LYCKA Välsigna all världens TEKNIK.

tack å hej !

Sekter , macaroni ,tal och ankor. Dagarna går runt varandra.

timmar , dagar, veckor ,,,,alla lika dana in och ut upp och ner. Frestelsen är oemotståndlig. OCH jag måste säga att jag är kass. Vad hände med disciplin , insikt , förstånd och balans ?

Aarrggh

Låt Mig sluta sakna. kom hem och vänd min ensamhet , , ¨

Trodde tankarna hade vänt. Onda andar flyga ut.
Motsatts till rätt, är sanningen. Fel är rätt , men ack så Fel,
Än en gång vandra vi runt stammen.
kronan är för hög, och molnen är en dröm.
damm i hörnen och kvasten är obruklig.

Rund .

Spiken skiftar skepnad .
desto mer som byggs på, desto mer förlängs dess lidande.
Man förlorar. och man faller.
Runt fällan hör man skrattet eka. Gamla bekanta ,
Lyckan spred sig av skada, såklart.

Fall
Jag kan se tårna
Hur blodet pumpa eller inte
rusat , svimmat . Pulver vitt som snö.
Sakna kylan
ACK vad knottror gör en glad'

Kurr är borta. Kurr kom hem. Kurr , bo hos mig ,
Benen äro borta.


softly ,kills me , , hardly wakes me up .. here we go again ..


RSS 2.0