L o s t

Seeg  dag . . Vaknade vid ett, å sedan dess har jag legat i min säng.. med undantag för några cigg och en dusch inemellan... nu är klockan närmare sju och fortfarande har jag inte tittat ut genom fönstret.. Vad är det för väder?

Min andra lediga dag av tre, och den bara flyter förbi..

i morgon ska vi till smögen och strosa runt lite.. hoppas solen skiner och gör min sista lediga dag extra bra.

Sedan blir det jobb igen på torsdag. Tror att det är Hanna ´jag jobbar med då :)
Förresten blir det personalfest nästa (eller nästnästa ? ) onsdag på Havsbadet i Lysekil... 
Alla från vår butik ska dit ,  och sen kommer troligtvis några Carlingsbutiker från götet också!
Ska bli treevligt... Mustasch eller hur dom stavas, ska spela där då också.

Nu sitter jag här och tänker på hur mycket viktigare saker jag borde göra egentligen...Till exempel borde jag gå ut med soporna, läsa ut min bok, damsuga, sy , byta sängkläder, diska, rensa gareroben, plocka ihop alla kläder som ligger över hela lägenheten, osv osv... det tar aldrig slut... Men istället sitter jag här snälllt och väntar...väntar på vad ?
Ja, jag vet inte egentligen...
Väntar på att tiden ska gå snabbare så att jag kan få gå och lägga mig snart igen? Väntar på att ljungkile-gais matchen snart är slut så att andreas kommer hem snart...? Väntar på att någon ska komma hit med en grym film, choklad, nikotin och några bärs?? väntar på att min lägenhet plötsligt ska få egna armar och städa ihop sig själv? VÄntar på att sommaren ska ta slut så att man kanske nästan kan röra vid resan till LA!! December.... mmm lovely december... 
Egentligen gillar jag inte vintern. . inte julen, inte nyår inget alls blir roligt när det är kallt, snöigt och deppigt... Men om man kan få möjligheten att vara någon annanstans än i sverige , så kan jag j med glädje säga att jag längtar till vintern. WOAH . Santa Monica here we come :)


nu måste jag sluta vänta å hoppas , ska ta ett litet steg i rätt riktning genom att läsa ut min bok ...!  Ha en fin kväll . kram


Shoot baby!

Comments:

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0