gud asså..

jätte kluven och irriterad .grinfärdig å ynklig. jävligt löjligt alltså. måste SOVA nu.

Lite fler bilder ifrån helgens efterfest och filmpremiär



Filmpremiär SOur.


Vackra flickor, Elin och Alice


Osi o danne... schleettna å gooooa?


Joel Frida å Koffe - de tre aporna


schnygg Maria plus okänd



Bilderna är från Tacky.se


Right or Left?

Idag måste jag:

-Lämna in min laddare till datan och kräva en ny.
-Ringa CSN ...
-bestämma mig om jag vill åka med till Skottland i morgon.
-Gå på bio.



Vad stressigt det blev genast, den här hemvisiten... är lite kluven där om jag ska följa med hela släkten till Skottland i morgon.. Det hade ju varit himla roligt, men samtidigt vill jag ju hinna träffa alla godingar här hemma också. Hmmm... Men åker jag till Skottland så har jag ändå tre dagar på mig sen att hänga med Mikkis å träffa de andra männskerna innan jag flyger iväg igen. fair deal.. Fan vi får se


baksmälla ...

ser på "the hangover part 2" som är filmad från en bioduk där kissenödiga människor reser sig och stör denna vingliga fimning. så förutom filmkvaliteten och den lite för hysteriska jargongen, så är den väl helt ok än så länge..
ja, då vet ni det. hej!

tröllhätta

Sitter här i Trollhättan hos amanda och pontus, och är på något stadie fortfarande bakfull..  Daniel är på väg till Sthlm :( och jag väntar på att klockan ska bli halv 3  i natt så att jag kan åka till flygplatsen och hämta min kära syster och hennes kompisar som har vart på studentresa med klassen. Åh vad jag saknar henne!
-
Så här gött har de haft det iallafall... min fina syster

helgens låt på hjärnan...


Sociala gänget här


ja, igår kväll så såg det ut såhär


dagen bakom..flöööt

En minst sagt galen kväll på Quality hotel. och Idag mår vi som vi förtjänar. gasshhh.. Pizza på Athenas vis (bäst i världen) och annat ätbart har slunkit ner i våra omättbara magar. gott. Både Daniel och Joel vann pengar igår på tävlingen också, kul! :)
-
-
-
-
-
-
-
Nä, nu ska jag fortsätta här med mitt bakis-häng-projekt. see U later

nu e de natta'

lite dåligt med bilder här på sistone ja.. Men det kommer kommer kommer om ni bryr er om det? nu ska ja sööva så jag orkar med morgondagens bravader. Ojojoj ojojoj, återkommer senare under helgen mitt herrskap. au revoir

en himmel över sverige .

Jag må ha flugit många gånger i mitt liv, men aldrig förr har jag verkligen tagit mig tid att titta ut. undra och fundera. När jag tänkte efter, så var det något av det vackraste jag har sett. Det var en molnig eftermiddag över Sverige och vi flög precis emellan molntäcket och solen. Strålarna träffade mig i ögonen och det vita vackra landskapet  bländade mig. Vitt, som alpernas puderklädda toppar - Vitt, som brudens skrud en sommardag, mot klarblå himmel. Jag befann mig för en stund någon helt annan stans... Känslan av att vara fri, mitt i ingenstans. Omgiven av ett fluffigt vitt bomullsfält där tiden står stilla. Impulser av att springa, leka , vara barn igen, eller pånyttfödd i himelen.
Att vilja hoppa. krossa rutan, sväva.

Sakta dalar planet, i några minuter sjunker vi genom tjock, vit dimma. Mitt paradis är borta. Under mig skymtar fält och gröna skogar. Det är Sverige jag ser, det är tydligt. Sjöar, vägar och utspridda små stugor blir allt tydligare. Tätorterna i Sverige är som Spaniens landsbyggd ungefär, Glesbefolkat och ödsligt. .

Sett från ett annat perspektiv så är världen och allt den innehåller så ynklig och betydelselös trots allt. (Dock så faschinerande). Jag kan inte låta bli att få samvetet frustrerat över oss människor och mig själv, och över allt onödigt vi bryr oss om. När allt kommer omkring, så är ju det enda som egentligen betyder något, oss själva och varandra.

Det är en konstig känsla, att stå nere på jorden lite senare bredvid ett enormt flygplan, Och förstå att man faktiskt varit där ute i ingenstans.. Allt är så annourlunda som sagt. Beroende på vilket perspektiv du ser på saker och ting ifrån.  Vart tar det slut egentligen? Tar det någonsin slut? När börjar "det svarta" och vart går gränsen för rymden? Det är så mycket jag inte förstår, och jag undrar, när ska jag få svar?


PULL and BEAR .

Haloojsan, de va längesen.. känner mig lite ensam här i min tomma lägenhet, så ni får duga som sällskap om det är okej. (halv-okej för mig). Ja, shopping var det ju. Hade tänkt köpa några presenter å sådär, men det är ju för faaan det svåraste man kan göra alltså.  hittade verkligen ingenting som kunde passa till mina present mottagare. Eller jo, en grej hittade jag, men den var för dyr. typiskt va...
Självklart hittade jag saker till mig själv istället..blir så trött asså...
Ett par skor från bershka och en top från pull n bear fick snällt följa med hem.
Lite får man väl unna sig . ELLER ??
Har letat efter ett par skor nu  hur länge som helst, men det finns ju INGENTING som är snyggt i skoaffärerna här nere... Men som sagt, ett par hittade jag idag som var nice..äntligen.. Men säkerligen kommer jag väl tycka att de är skitfula när jag kommer hem och ser hur snygga alla skor är där hemma...man blir liksom van vid standarden.
JAJA sånt är livet. billigt är det ju iallafall :)
Nu ska jag dricka jack n coke och äta pipas (har köpt med mig 8 påsar hem) och vänta tills jenni o CO. är klara för utgång. Chaooo guapas...

GODIS Sweets CHUCHES

Okey, there IS actually a word for "sweets" in spanish.... chuches is the name .. Thanks clara .. hiihihihih..
awwww give me some..

Update malaga.

ååååååhhhhh vad tråkigt det är att vara ensam... Jag tänkte ligga på taket idag som sagt, men det klart att det skulle bli molningt då... har till å med regnat lite.. fan.
men nu har jag iallafall sytt lite, löst massa korsord, lagat mat, ätit mat, druckit lite vin, diskat å sopat golven...
Vad fan ska jag hitta på nu... väntar på att siestan ska ta slut så att affärerna kan öppna... så kanske man kan gå och handla nått. för sakens skull liksom.
Någon därhemma som önskar sig något ifrån spanien!??? säg till.

I-LANDs probs...

Jag verkar ha någon slags medfödd otur när det gäller datorer och andra tekniska saker.. Laddaren till min relativt nya mac har slutat att fungera. bara så! poff! Så jag har tattat på dannes sladd nu det sista...MEeeen eftersom han drar hem till Sverige nu om någon timme, och jag i morgon, så kommer jag få vara tvungen att göra ett "batteri-användnings-schema".
Tankarna går kring hurvida jag ska använda min dator ikväll, (till att skypa med någon i min ensamhet, lyssna på musik. OSV..) , eller om jag ska spara batteriet till flygresan hem för att kunna se på en film? ELLER ska jag även strunta i det, för att bara använda den i absoluta nödfall, tills jag har fått mig en ny laddare...?
VILKET JÄVLA PROBLEM alltså.. tror jag dööööööööööör
-

packa packa packa packa

ojojojojj ALLTSÅ GUD FINNS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Askmolnen är borta, så på fredag ska jag flyga!
och jag har lovat att be till honom där uppe nu och föralltid vara en lydig flicka.
Men ÄN är det inte fredag minsann. Så nu ska jag vara riktigt jävlig i två dagar
tills jag med all säkerhet sitter på det förbannade flyget med riktning sverige.

Jag undrar hur jag någonsin kunde tro att det
skulle räcka med endast TIO kg till min packning.
TUR att Daniel åker hem samtidigt och kan ta lite i sitt bagage...
alltså hur fan tänker jag ibland undrar jag...

Idag har jag fått massa LÖNER. men det ska jag spara på.
jag är lycklig. älskar att packa.
Älskar känslan av att vara på väg någonstans,
och att ha något att se fram emot.


Men NU ni kompisar, så har jag fett ont i ryggen av
att sitta i den här osköna ställningen som jag sitter i.
så jag tänkte att jag skulle gå och laga lite sallad istället.
Atún ??? POllO??
no se..

I morrn ska jag på uppdrag.
SEN ska jag pressa med min bästa oliv-vän
tills min hud kokar, så att jag är brunare än er där
hemma på fredag. klart. bor man i spanien
så ska det väl iallafall synas. ELLER!?? 


-
SEN SKA JAG SOVA:
GODNATT

Så här trist hade jag det hemma i Sverige för några månader sedan...

-
FETT störande att ljudet är så sjukt efter ..
-

Saknade saker.

Hushållsost.Min familj.Svensk köttfärs.Riktigt lösgodis.
blåbär.Bregott.Grovt Bröd.Nathalie.Ekarebol.
Wendy&Kelly.Bra restaurang mat.Rökfritt.några vänner.
Färsk mjölk.en ugn.OLW.En stor trädgård.Drickbart kranvatten.
KNÄCKEBRÖD.dumle.Mindre luftfuktighet (knäckebröden blir mjuka).
-
Summering: ♥Arla♥
-
-
VS. saker som är bättre Här:
-
Kaffet.Solen.Mobilfritt.Frukt och grönsaker utan besprutningsmedel.
min terazza.Friheten.Tempot.Kollektivtrafiken.Priserna.Klädbutiker.
HAVET.stranden.Inget alkohol monopol.I-phone-FRITT(love it).NoStress.
Musiken.Dygnsrytmen.Shamrock.några vänner.Orishas.salsa.
vår goa säng.middagar på taket.TV-fritt.
-
Slutsats: Man vill alltid ha det man inte kan få..Alltid !
Så låt oss bara säga att vi är nöjda som vi är. Okej?!

I say bluueee dabadida bluue dababadiidaaa BLUE dadadadada...

Så här BLÅ är en Oredigerad himmel här klockan 22.00 på kvällen.
Sick.
-

Dulces ... yum yum

Ja god kväll damer och herrar.. sitter här på taket i min gråa hood i vanligt ordning... tar kort på vad jag äter och dricker och har en allmän långtråkig kväll som ni kanske förstår. koffe å danne e ute å filmar och jag är ensam hemma..... I OCH FÖR SIG så ska jag inte klaga. jag har det fett skönt när jag tänker efter.... hehe..
-
-
De har ju inget riktigt lösgodis här i spanien tyvärr, då det är min största last i världen..
Men det finns små "chinos" som det kallas som är små kinesägda butiker som har ALLT du kan tänka dig. och då menar jag verkligen ALLT. De har mat, godis, kläder, porslin, städsaker, tobak, tvättkorgar, alkohol, möbler, ... OSV.. listan kan göras oändlig. Tänkt dig ett ICA maxi fast tusen gånger mindre och ingen ordning på nånting. Det är ungefär som att gå in i någons hem, där allt är till salu. haha. väldigt trevligt :) Iallafall, på de flesta sådana här butikerna som är utspridda över landet, så har de satt upp små plastlådor där det ligger massa olika sliskiga godisar i. sen får man en liten plastlåda och en tång och så får man plocka hur mycket man vill... hahaha de är så efter här så det är helt sjukt...
Det finns inte ens ett ord för GODIS här, utan DULCES som det kallas, betyder sötsaker i allmänhet...
-

SPÅTANT?

Ja men goddag mitt herrskap.
det ær en svår sak att førutspå framtiden.
Det kan jag inte. och inte du heller antar jag.
men om du kan bevisa motsatsen så ær du
hærmed tvingad att anmæla ditt intresse
hær till mig. DÅ JÆVLAR ska vi reda ut ett
och annat førstår du.
-
bil-flyg-bil-flyg-bil-flyg-bil-flyg-bil-flyg-bil-flyg-bil-flyg-bil-flyg-bil-flyg-bil-flyg-bil-flyg-bil
-
DET ær frågan.
komman komman pirater


körsbär?

I morgon är en helig dag. tills dess lever vi på bigaråer och vatten. cheeers!

nä, men en kamera ska jag väl ha mig... jajaja

retro cool camera from urbanoutfitters.co.uk

chilllin...


http://josefinastartor.blogspot.com/

det här skulle jag kunna tänka mig att jobba med.
Det är en tjej i Udedvalla som gör dessa SJUKT grymma tårtor, Impressive!!
-
-
-

Sara Nathalie Landmann

Ville bara ägna ett inlägg här åt min fina vän som på en onsdag för 21 år sedan kom till den här sjuka världen.
Just idag har hon levt i 7670 dagar. Det låter kanske inte så mycket ändå, men det är 7670 innehållsrika
dagar minsann. Kanske har vi bara känt varandra i 2500 av dessa dagar, trots det så känner hon mig bäst.
och våra dagar tillsammans har vi tagit väl hand om. Ingen tid får gå till spillo, ingen minut får förloras.
-
Jag ska sova nu. Men jag hade önskat att du vore här. Eller jag där. Jag hade velat vara med baron deley och dig, prata om allt och inget. Men jag ser att du har det bra, det gör mig glad. DU gör mig glad.
-
Du är hundratals mil ifrån mig... men närmast, det kommer du ändå alltid att vara.
Min bästa vän. Grattis på din dag.
Te hecho de menos
-

PLEASE

NÄ men jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR om det här ask molnet ska hindra mig från att komma hem nu på fredag.
Jag LOVAR att det kommer bli så. såklart. eftersom jag ska flyga med skit ryan air, och självklart har jag
inte heller köpt något avbokningsskydd. FAN!!!
-
Därför ska jag nu be en bön.
-
Kära gode Gud, om du finns...
Jag ska påminna dig, om du inte minns.
Jag har städat idag,
lagat mat och varit glad.
Jag har hjälpt till i nöd,
och erbjudit mitt stöd.
-
Gode Gud, Förlåt för att jag inte tror,
men de säger ju att du tar hand om alla som på jorden bor.
-
och om du nu hjälper mig lite här,
blåser bort askan oh sådär,
så lovar jag att aldrig mer tvivla på dig
Nä, jag ska be och vara en lydig tjej.
-
Jag längtar efter pappa och mamma,
vill hem nu med detsamma...
Saknar mimmi och maja
(det finns inget som rimmar förutom baja..)
-
Så kom igen nu G.U.D.
skicka ett sändebud.
en vakande ängel till Islands Ö
jag vill inte att någon ska DÖ.
.
Jag sover nu
Bu

Finally

Good dag folket. Hjärn värken börjar lugna sig. lyckligtvis. Det är så varmt så jag smälter bort..... Känner mig som en kletig gelé godis som legat i solen för länge och bara är kladdig och svettig. Ungefär så.. Fast jag luktar olivolja istället för hallon.
-
-
-
Sofia, Jag stannar hemma i två veckor, så vi ska nog hinna dricka en massa vin ihop :)

headache

Skjut mig.

F.E.T


OY OYOYOY

-
Ni där hemma har väl säkert redan hört den här låten på radion till förbannelse antar jag....
But YEAH!! it's such a feeeling-good song!
danza danza danza
-


Och Sofia , Jag kommer hem på fredag. om sex dagar! Kan du inte komma hem till Trollhättan då?
Jag vill veeeeeeerkligen ligga i gräset och dricka vin med dig..ååååhhhh vad goootttt !!!
Love

yojo yojo yojo

Här har vi min vän Joakín. Han är en go prick. fixar det mesta när man behöver det, och är alltid på bra humör !
-
-
klockan är 18.00 nu och solen steeeker verkligen fortfarande. jag undrar hur varmt det kommer vara här i sommar.... my good....
-
-
yeyeyye...snart ska jag gå på kalas.
jag undrar hur den här natten kommer att sluta...
måste ta en liten siesta nu så jag orkar..
chao

Malaga Maffia

Ja, som sagt, idag har vi hängt på stranden i nårra timmar.. jag trodde inte att man kunde bada redan, men det var hur gött som helst i vattnet.. ! Sen skulle grabbarna dra iväg på skateäventyr nånstans, så jag gick hem och lagade lite käk...åÅ nu sitter jag här där jag mår som bäst, och käkar kycklingsallad å jordgubbar. fyfan vad underbart jag har det. alltså jag är så lycklig. De sista dagarna har något slags lyckorus ilat igenom kroppen och det pirrar i magen av glädje. Det är konstigt det där hur humöret kan vända så snabbt...
-


ett stycke obetydlighet . varsågod

AÅÅUUUWWWWW NI ÄR VÄL FÖR GOA MINA HJÄRTAN! tihihihi
snart känner jag mig som en riktig bloggare, när ni skriver så fint...
-
OH MY GOD vilken lördag jag har framför mig nu.
1. fruktansvärt baaakis (det blev liite mer än en öl igår. faktiskt ingen öl  alls. Mojhitos.)
2. bakfylle Hunger in i benmärgen.
3. JAG SKA MIXA EN SMOOTHIE, om fem minuter,( efter att jag har skrivit klart här, och efter att jag varit uppe och tittat på hur solen mår idag. han verkar må gött ändå. gluttar in här genom fönstret lite....)
4. sen; A LA PLAYA.
det är planen.
playa . playa. playa.
sen jätte stor fest. en sådan fest man ska ha klänning och high heels på. så trevligt det kan bli. jag är bål ansvarig också. såklart. mmmuummmmuummm vad gott jag ska göra det och så vidare....
YEE
-
Wendy, jag tycker du är det vaackraste jag vet...... och photoshop funkar inte längre på min daator ändå så. tyst på dig! bra namnförslag dock. GEEK. som den gecko han är. tack. jaajajajaj det är så många som läser här så du anar inte.. från shanghaii till arabenmiraten till israel och sen china. å lite greekiskt. lovar att obama också har ett finger med i spelet.
det är så det är.
-
Nu ska jag  njuta av att FÖRST se när min man lagar frukost till mig, diskar, städar å grejar, och SEN ska min hungriga, utmärglade mage njuta av frukosten . så det så.
GOD DAG GOTT FOLK!

Ja, men nu då?

Sådär ja. Nu har jag lyssnat igenom hela min Itunes lista, ögnat igenom alla läsvärds bloggar, snappat upp ett och annat från aftonbladet, lagt in några meningar här, samt tömt vinglaset. Det har slutat regna också. Så min koja har inte riktigt samma mysfaktor som tidigare. Det här är inte så roligt längre med andra ord. Jag är rastlös.
frågan är;
-
VAD SKA JAG GÖRA NU?
-
-

jag har en kusin och en gud dotter också.... två vackra sådana.

Även min älskade kusin är helt OKEJ bra på att lämna en kommentar då och då... det ska du väl faktiskt
få lite cred för. För idag är jag snäll. De här vackra människorna ska jag krama och pussa tills jag dör när
jag kommer hem. ÅH vad jag saknar er!
-
-

mikkis är också på mitt tak

Det här är min kompis Mikkis. hihihi... Hon är en bra kompis som jag gillar och saknar mycket.
Dessutom är hon en trogen kommentator här på min blogg. det gillar jag!!!
om en vecka ska vi leka rövare och dricka det där goda vinet som jag aldrig kommer ihåg vad det heter...
mmmmmmmm vad det ska bli bra tror jag.
-
-
Gör nu som Min kompis och svara när jag stället frågor. hur oförskämda är ni egentligen mina kära läsare?
HUR MÅR NI  undrar jag. svara!

Mr noone...

Jag har även fått en ny kompis som har flyttat in här på taket hos mig.
Jag vet inte riktigt vad han heter ännu, för han är lite tystlåten av sig...
men jag kommer nog på nått tids nog...ganska lat verkar han va också..
För han har inte rört sig ur fläcken på snart tre timmar...
-
-
Namnförslag är hjärtligt välkommna!

lite regn har väl ingen dött av... Ellller ???

Tjeeeena kompisar.
Idag har det varit en KANON dag. På jobbet gick det hur bra som helst. ÄNTLIGEN.
och när jag slutade så sken solen såpass mycket att jag hann med att både steka och somna på terassen i några timmar. sen helt plötsligt började det regna, men inte blir jag bitter för det neeeej nej nej..inte idag!!
Jag byggde en koja här uppe på taket som jag sitter under i skrivande stund. så myyysigt man kan ha det i sin ensamhet i regnet. hahaha...
jag väntar iofs på Jenni å jelena som ska komma hit snaart... förjävla segt tempo här ibland asså....
komsi komsi komsi.... ikväll blir det en eller annan öl på shamrock verkaar det som.. :)

klockan är sjuuu

Tack för svaret, Mr or mrs T.
Nu vet jag att man mäter hjärnfrekvensen i EEG. Eller skrev du EKG ?
jaja, jag kunde ju ha googlat upp det liksom. men då hade jag ju inte fått någon feedback..
man får ju va smart ännnaaa.....!
tack iallafall. idag är jag lite piggare...
-
Nu är det ju äntligen fredag igen. lite läskigt att tiden går så förbannat snabbt. Men man klagar ju inte direkt. tvärtom. helg igen liksom! inte fel alls... Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. inte allt för mycket vill jag tro.. blir väl en sedvanlig rödvinare på taket kan jag tänka mig. Imorrn däremot blir det party. Finne-ligan har avskedskalas för Jelena som ska flytta hem till finnelandet igen... :(
-
SÅ, vad händer i DEN NORDISKA DELEN AV VÄRLDEN I HELGEN DÅ ????
-
SVARA!!!!!

check!

Försov mig i morse och tog mig därmed ledigt från jobbet idag eftersom det tar mig nästan tre timmar att komma dit från och med att jag gått upp. Välbehövligt kan jag tycka. Behövde änna vila lite.... eh ja. nu är jag trött igen. som vanligt, så snart blir det läggdags för Lisa. Först nån film av något
slag antar jag... y palomitas con mantequilla.. hihihihi seee visst är jag duktig....
snart kan jag så mycket spanska så att jag kan ta över regeringen här i Andalucien. Det hade vart något.
De håller på att demonstrera just nu mot deras president eller vad det heter, så det vore ju ett passande tillfälle må jag säga. Fått ordning på fölket här nere och kanske snygga till dem lite.. de slitna spanjorerna asså ... hehe
-
nåja. kanske inte riktigt då.. men ja.
-
-
-
Jag hatar när folk skriver : bla bla bla bla bla,,,,,"...och Nu blir det middag". eller "...OCH nu blir det fika",
eller "...OCH NU BLIR DET GYMMET." JAG HATAR DET: vet inte varför. Kanske för att informationen som följer alltid är SJUKLIGT ointressant och tråkig..antagligen. Ett annat uttryck som jag skulle kunna stryyypa långsamt eller kväva med en plastpåse om det vore något levande är CHECK.
blablabla - CHECK!
BLA BLA BLA- CHECK!
blaaablaaablaaaa - CHECK!
Säkerligen också därför att informationen i meningar som innehåller ordet CHECK,
alltid är så ointressanta så att jag hellre blir påkörd av en lastbil.
-
WElll...så kan det va. CHeck på er,
OCH NU BLIR DET MOVIE TIME.
HEJ DÅ.

sikkkett gäänngg...sikket hääängg.... yaa

-
jag saknar min kompis!

fynd!

Idag har jag köpt ett par nya skor för 100 spänn. bellleett!
Köpte bara två stycken dock, och inte tre som ni kanske fattar...
-

stulen energi

när man ligger ner, på golvet eller i sängen, och bokstavligen känner att man sjunker ner i underlaget, att man sugs upp ur jorden, att skinnet rinner av en.... huvudet är nollställt, tankeverksamheten är så låg att om man hade kopplats in i en respirator (?) så hade "kurvan" sett ut såhär ---------------------- pip pip pip ----------------------
- om man nu mäter tankar på det sättet...
vad är det för känsla? har ni känt så?
tacksam för svar.

Tungt

hej! Nu har jag äntligen bokat alla flygresor fram och tillbaka å hit å dit... fyra stycken blev det till och med.
Så skönt att ha det ur huvudet äntligen.
Med magen full av mat, godis, chips, pipas och äppelpaj-och-vaniljsås-rester så kan man känna sig lite "tung" om ni fattar. jag känner mig så tung som en puttekula hade känt sig i ett glas med vatten.
Därför tänkte jag blunda och somna nu, så att jag kan bli kastad , puttad och byggd i pyramider på skolgården i morgon.
Godnatt!

en riktig SKIT dag.

Som sagt, en riktig skit dag har det varit idag.
Inget deprimerat skit dock, utan mer som att trampa med nya vita sneakers i en hundskit på stan.
Alltså, Skit tråkigt och skit onödigt.
Jag har varit skit hungrig hela dagen, även skit trött.
skit skit skit
Skit också bara.
-
Jag säger då det.....
-
-
Skit på er

eh nehh

ibland suger saker.
saker sasom jobb, vadret, och liknande.
idag ar en sadan dag.
allt suger. och jag vill bara sitta pa tunnelbanan
hem till mitt tak nu.
hej

I love raw fish

nu har jag en smoothie i min hand. den gick till och med uppför trappan själv. de tre aporna ska snart iväg på skate äventyr , så jag hoppas att Jenni Kaisaliisa Mäkilä snart kommer hit och lagar sushi med mig. FÖR man kan ju passa på att ÄTA lite till tänkte jag .... när man ändå är på G liksom. JENNI ? komsi komsi komsi

En dag på taket

som sagt. en dag på taket blev det. inget pedregalejo. det blir oftast så, man planerar,
men när det väl kommer omkring så har man det för jävla gött här ute på taket, och efter frukosten
så orkar man änna inte ta sig någonstans.  höjden av lathet. eller?
-
Juanpe koffe och danne håller på och laga smoothies nere i köket, och jag tänkte snart gå ner och göra en
äppelpaj. åhhhhhhh vad onyttigt liv man lever. mat mat mat mat mat mat äta äta äta äta äta. det är det enda
man gör. förutom att sova bajsa duscha å sola då.
-
Men GÖTT är de ju iallafall!
Och om en vecka ska jag hem till SVERIGE!!!!!!!
YAYYYY jag stryper gud i sin hängmatta om han inte fixar fram ett perfekt väder
i sverige till mitt besök och mimmis student.
-

oh sunny daahhhyyy

ouufff det är så HETT på taket... och jag kan inte hitta solkrämen. jag kommer bränna mig och brinna upp som en skumtomte i en eldsvåda. inte så käckt huh...
nu kokar dannes kaffe där borta på spisen.. jag har precis fått lära mig hur man kokar kaffe i en sån där apparat- perkulator?
till frulle har vi invigt vår nya mixer som blandade två jordgubb å banan smoothies till oss helt av sig själv. fantastiskt.
jag är mätt.
-
Pedregalejo . Eller ????
CHAO

BB avsnitt nummer 25.

Idag var det alltså amanda och pontus tur att lämna huset. måndagens program visade att de sammarbetat under hela seriens gång. FUSK.
tittarsiffrorna väger dock mot motsatsen. alla vill ha dem kvar. och vi ringde 154 gånger och röstade.
-
Det är tomt utan våra vänner här. tomt och lite ödsligt uppe på loftet.
vi saknar våra kompisar.
det är liksom inte samma sak att spela 500 och dricka rövin utan dem.
-
-
i morgon ska vi till Pedregalejo , jag danne? å Koffe? å Clara??? helena?? who knows.
Iallafall så ska jag å dannepöjken dit.
vi ska sola och bada och dricka långa drinkar i en av de halmbarer på stranden som jag snart ska köpa och driva. Därför har jag bestämt att det fortsätter vara finfint väder även i morgon. såattteee.... gud sa att det var okej om jag bestämde det , för han har nämligen givit upp hoppet, sa han. världen ska ju ändå tydligen gå under på lördag den 21 maj hade någon profet bevisat. så gud , han chillar mest i hängmattan utanför lustgården fram tills dess . dricker coronitas med citron och sugrör och sneglar på alla kurviga nakenfisar när de pallar äpplen. Han biter sig i läppen och pillar sig på snoppen samtidigt som han tänker, ÅHHHH om jag ändå bara hade skapat valmoblommor och förgätmigej.
-
nu är jag så trött så att jag skulle kunna somna även om jag låg i ett badkar fyllt med kompost.. (inklusive daggmaskar och äggskal). alltså jävligt skittrött. fattar ni .
sluta tjata så då.. låt mig gå och lägg mig nu. snälla.

Rånare på taket

Två gånger denna veckan så har det stått en snubbe med rånarluva på taket på huset bredvid och spanat runt..Varje gång vi ser honom så verkar han bli rädd och springer därifrån ... skit läskigt.. Daniel tror att han ska sno grannens antenn, för sist gång så glömde han någon slags tång eller något som ligger kvar där uppe. Jag och amanda nojjar upp oss såklart, och föreställde oss att han skulle ta fram en pistol och utlösa värsta skottlossningen. så var inte fallet. lyckligtvis. Det finns inte en chans att han kommer upp på vår terass utan en stege, men tänk OM OM OM han gör det? slår in glasdörren och skjuter skallen av oss när vi sover och rånar alla våra saker?! IFALL detta händer, så ville jag bara ha berättat det. Så ni vet hur det gick till på ett ungefär. 
Daniel har fortfarande inte kommit hem från Sevilla... Klockan är halv tolv och han har inte svarat på något sms eller något på hela dagen........... Jag UNDRAR VART HAN ÄR NÅGONSTANS. och om han har vunnit eller förlorat eller skadat sig eller blivit rånad eller krockat eller är ute och super. HÖR AV DIG KANSKE ???????
Nu måste iallafall jag SOVA, för i morgon ska jag upp klockan sex igen. bahhhh vad overkligt jobbigt.
Men men men jag är iallafall frisk igen. positivist, hehe ja visst!
-
-
.G.O.N.A.T.T.
-

Världens vackraste!

-
Så här vackra var min syster och hennes kavaljer Robin igår på deras avslutningsbal...
Åhhh jag hade velat varit där och sett er!!

sol

Buenos Dias, sverige danmark norge australien england spanien och portugal.
-
How are you today?
-


GodKVÄLL världen.

Det är ju lördag idag. Och vädret har varit precis så bra som det alltid borde vara på lördagar. Underbart!
-
CHilll på terrassen heeeela dagen........Man blir sjukt lat av att ha en terass.. Man borde ju gå till stranden
och lägga sig och sola liksom... men nää... det är för långt, när man kan sätta sig på golvet utanför dörren.
I morgon ska vi köpa en pool.
-
-
Senare gick vi och hämtade lite mexicanskt käk (plus två pizzor så att vi var säkra på att bli riktigt mätta)
och gick tillbaka hem till taket och chillade Liiiiite mera. får man nog nån gång eller?
-
arrrrribba!
-
-
NU SÅ är det läggedags för de tre vännerna och lisen. För i morgon ska vi upp tidigt och säga hejdå till danneboy som ska iväg och vinna massa guldtior och sedlar till sin fruga förstår ni.
.
buenas noches!

hejhej här är min fina pincett som jag har noprat (?) med idag. hihiih


Lördag morgon . hunger

God morgon befolkningen. idag vaknade jag av den stora gula solens strålar som letade sig in genom sovrumsfönstret. våldta mig, solskenet, bad jag om. men han hörde inte, för i nästa sekund var de borta.
-
jag är alltid jätte hungrig när jag vaknar. och jag är fortfarande sugen på frysta blåbär med varm mjölk och socker. (man gör så, för att mjölken ska bli kall och blåbären varma när man blandar dem).
men inga blåbär finns det. Vad ska man då göra?
-
Idag är det lördag. Jag hade en skön känsla i kroppen när mina ögon blottades för världen i morse. Behaglighet. Om man kan säga så. Kanske har jag bara lipat tillräckligt den här veckan, och idag mår jag normalt? Hatar mens. mer än allt annat i mitt liv.
-
Den 27 juli ska jag alltså åka till Milano en sväng. spännande. Har egentligen inte alls tid med det här nu i sommar, då det är mycket annat som ska få plats i planeringen...MEEN, man måste ju såklart ta chansen nu när man har vunnit och allt.. Det blir nog en upplevelse! Om inte annat, så kommer jag ju lära mig något!
-
-

M I L A N O !

HALLÅ!????!!!
Nyss låg jag i fosterställning och grinade över mitt bittra L.I.V som det så käckt kallas. Alltså , på riktigt så har jag legat och grinat i snart tre timmar kanske, och tänkte att ingenting i hela världen kunde få mig att må bra igen. svart svart svart.
Meeeeen, GUD måste ha hört min klagosång , för i samma sekund som jag var på väg att ge upp hoppet om allt, så ringer den förbannade telefonen bortifrån hörnet. drrrrdrrrrdrrrrrdrr pipipipippi för FAAAAAN tänker jag, Vem ringer och stör mig i mitt mest bittra mode??? DÖD åt dig.
men ack, i allt detta svarta glimtade ett litet ljus, Marcus bjerhage från Skaone ringer och berättar att den här designtävlingen som jag medverkade i för ett tag sedan... har jag fakiskt VUNNITT!!!!!!!
så nu ska jag till Milano !!!!!!!
SVART - VITT. herregud.
grattis till mig iallafall :)
-
hihiihihihi

finns ju inget som slår svenska chips ... å marabou..

guddd'ay mi friends...
-
Still a bit illll.... Seg, matt å orkeslös... Så jag stannar hemma imorgon också..
Sen är det helg, och danne ska på tävlingar både fredag och lördag.
Jag hoppas att han vinner massa pengar så att jag kan få bli lyx-hustru nån gång...
-
höhöhöhö
-
fick skypat lite med Mikkis tidigare, Mycket trevligt :)
ÅHHHH vad underbart det ska bli att komma heeem snart!! Jag LÄNGTAR verkligen efter alla där hemma...
Trots att det bara var en månad sedan jag åkte därifrån.. Åh..det ska bli så jävla Gött ..
-
-
Här kommer lite fantastiska Cam kvalitets photos , varsågod,
-
-
-
Nu ska vi spela lite kort här på taket ..CHAO

paracetamol , motilium osv ...

Medicin är en bra grej.
Nu ska jag sova så att jag blir frisk någon gång.
hej!

bali-belly.

God  dag folket. Det visade sig att det visst inte var inbillning som spökade igår. Nejnej, Jag har åkt på magsjuka eller något som liknar Bali viruset...Har spytt hela natten och morgonen, och har Feber å ont i hela kroppen. Inte konstigt att jag var så ynklig igår då...
-
Daniel var nyss iväg och köpte massa mediciner till mig, som börjar verka nu. Så efter en rejäl vatten-spya och piller i magen så börjar det faktiskt kännas lite bättre. Klockan är 12 och det är först nu som jag ens har ork att prata.
-
nä nu ska jag sova igen alla timmar som jag förlorat i natt. SÅ godnatt på er.

En grå dag i paradiset

Jag läste en bok en gång om en mamma som mördade sitt barn. Hon sköt sin knappt ett år gamla son, och sedan sig själv. Hon var ju sjuk såklart, och boken var vinklad på det sätt att man fick hennes medlidande i varje situation. Det var en sann berättelse och det bör även nämnas att hon överlevde detta trauma. Jag tänker på henne ibland. och det gör ont i mig. Jag kan undra, ville hon befria sitt enda barn från sin mamma och denna hemska värld, eller var det så att hon själv ville fly ifrån alltsammans?
Svar kommer jag aldrig att få. Men jag undrar. Vad hände sen?
-
Idag är en bitter dag förstår ni. En grå och kylig dag, trots att solen strålat över oss. Ni förstår, det spelar ingen roll vart i världen man befinner sig. Det är som om värmen fastnar i fasaden man byggt upp runt omkring sig, och innanför är det kallt och ensamt. Det är en sådan där dag då jag låter tårarna rinna utan att jag ens vet vart de kommer ifrån. och tar de aldrig slut? Jag tänker på allt och inget. Mitt liv är ju som bekant svart eller vitt, upp eller ner, himmel eller helvete. Nog har det blivit lite mindre skyhöga berg och dalar de senaste året. Mer som berget bakom vårt hus i Ekarebol, utsikten, som vi kallade det, dit vi brukade vandra ibland som små. Och dalarna, de är mer som dammen där nedanför. Den vi åkte skridskor på under vintrarna och drack varm choklad vid intill.
Jag är glad för det. Glad att slippa Mount Everest och Bajkal-sjön. Men samtidigt undrar man, när ska jag kunna ligga och guppa på ytan, kika upp i på bergstopparna och tänka; "fy fan vad jag trivs här". När?
-
Jag har många frågor idag. Men mindre svar. Jag har alltid många frågor. Oftast konstiga frågor som ingen annan bryr sig ett dyft om svaret på. Varför är det så? Är jag konstig?
-
Jag låg på taket förut, inkurad i mitt täcke och inbillade mig att jag hade feber. (Vid sådana här dagar så har man många krämpor förstår ni. Det är främst feber, men även huvudvärk och i detta fallet magsmärtor till den grad att man vill kräkas)  Jag tittade på svalorna och de övriga fågelsorterna som cirkulerade omkring högt där uppe. Jag har alltid önskat att jag vore en fågel. Att kunna flyga så högt, vara så oberoende, att föralltid vara fri. Men inte idag. Idag ville jag inte vara en fågel. Jag vill inte vara någonting idag. Jag ville helst bara kräkas i soptunnan som stod bredvid mig. Kräkas tills det inte fanns något kvar att kasta upp. men inte heller det gick sig.
-
Iallafall. När jag låg där och mådde som sämst så kom en tanke till mig som jag inte kunde släppa. Det var tanken på en bekant som mist sin kära på ett minst sagt otrevligt sätt, som etsat sig fast i mitt huvud. om och om igen gick filmen om hennes sätt att överleva utan det närmaste hon hade. Mina tårar fick sig ingen hejd, och nu börjar de igen. Jag tänker på hur hon somnar ensam varje kväll och hur hon orkar ta sig upp på morgonen. Hur hon står ut i saknaden och vart hon får sin styrka ifrån. Hon är, trots att jag inte känner henne väl, en av de jag ser upp till mest av alla.
-
Det är en sann styrka och ett så stort mod att besitta, att orden inte räcker till.
-
-
Okej mina vänner. Jag är sentimental och ynklig idag. Och jag har dåligt samvete för att jag klagar. Förlåt. Men det är min blogg, och jag får klaga hur mycket jag vill. Jag ska ha mens och min kropp värker. Det är synd om oss kvinnor som måste stå ut med något sådant varje månad. Hormonerna sprutar. Jag mår skit.
och nu tror jag spyan som jag väntat på är på väg ut.
-

fem små apor klättrade på borgen

I går kväll tog vi ett powerwalk pass upp till det hemliga stället på Borgen här i Malaga.
Världs fin utsikt över hela staden..
Här käkade vi tillbaka kalorierna vi miste under vägen upp med hjälp av bakpotatisar fyllda tills det rann över.
(tycker fortfarande inte om spansk mat. detta inkluderar de smaklösa potatisarna som alla andra tycks älska).
Annars tittade vi på solnedgången och pratade om bomber och granater.
Fin kväll alltså.

Jardin Botanico La conception

yao! Igår tog vi världens bakfyllepromenad upp i bergen och besökte en botanisk trädgård.
En trevlig liten utflykt, med en massa träd och växter....  Jag plockade med mig en påse
med färska citroner direkt från träden. ååhh de luktar så Gooott!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Väl tillbaka i staden igen, tänkte vi gå ut och äta middag på en mex restaurang.. !
meen, den var såklart inte öppen, så vi drog runt en stund och letade efter nått annat,,,
tillslut hittade vi en klassisk spansk tapas restaurang... och vi beställde massa gott käk.
MEN det spanjorerna inte har fattat ännu, är hur man steker kyckling, hur man cuttar en
sallad, hur man gör SÅS, hur man INTE häller på en liter med flott på tallriken, hur man
jaaa..... OSV. nu vet jag att jag hatar spansk mat. Det är verkligen inte gootttt. ÅH
jag har försökt. men vitt bröd å olivolja är verkligen inte min grejjjjjj.........
-'
-
-å i brist på annat så fick jag just äta digestive-kex med ost och världens största oboy glas till frulle.
snacka om socker chock.
Jag är iallafall på G! Klockan är tjugo i sju och jag har lite brååtttom.
så ha de gött gott folk,
later!

STEK

BOHO jag bli brunare. sakta MEN säkert.
Vi har badat i olivolja på terassen hela morgonen så det är väl inte så konstigt iofs...
Nu ska vi dra iväg till en botanisk trädgård å kika på blommor och blad å träd å sånt där.
-
Luego!

RSS 2.0