HTTP://LOREAL.FEBER.SE

Vad vore väl en bal på slottet? Alla har vi väl identifierat oss med den eländiga flickan som sopar trappor, tvättar fönster och diskar. Klyschan om den miserabla Askungen vars tårar räddar henne ur det olyckliga liv hon lever, har nått oss alla och rört oss på djupet vid barnsben.

I verkliga livet är hon inte så olik någon av oss. Vem svävar genom livet utan att städa, tvätta eller äta liksom? Och hur mycket vi än gråter så kommer inga möss och hjälper oss med våra problem. Inte heller får vi gå på bal som tröst när hjärtat svider. I verkligheten finns inget trolleri, ingen fe som kan förvandla en Skoda till en Ferrari. Det existerar inte prinsar som varken har fotsvett eller finnar. Däremot finns det gott om elaka styvmödrar. Och elaka systrar också för den delen.
Att någon gång få känna sig som en prinsessa borde vara varje flickas rätt. Att under en helg slippa lyfta ett finger, bli uppvaktad av prinsar och mingla runt bland celebriteter. Få känna sig lyxig, snygg och sedd!

Den 24:e närmar sig och klockan tre påminner Askungen oss återigen om vardagen vi har runtomkring oss, utan prinsar, och utan trolleri.
Som sagt, vad vore väl en bal på slottet? Om inte alldeles, alldeles underbar...

Shoot baby!

Comments:

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0