så var det onsdag i sheerwoodskogen.

uret står på 13.15 , blev väckt av elin för nån timma sen och scones förgylls i ugnen.
Runt den här tiden är köket att jämföra med en påsklovs lördag på ullared. alla lagar mat, alla ska äta, alla ska diska, och alla pratar i munnen på varandra. i bakgrunden dånar nån slags tung underground musik ut ur högtalarna vilket gör att alla måste prata ännu högre. I dag är det värre (eller trevligare?) än vanligt.
Koffe är tillbaka från españa och berättar om kokain, trasiga lägenheter och horor. Mac har som vanligt den heliga McD påsen till hands, njuter av smaklöst kött omgivet av än mer smaklöst bröd. Joel står vid spisen, kokar ris och rör om i kycklinggrytan. Daniel försöker desperat hyvla ost och vill helst inte inse att osten faktiskt har gjort sina dagar här på jorden. äsch.. han lägger på hela fan-skapet på sin lilla scones istället. Daniel älskar ost.
Mest utav allt. Han har till och med ost i kaffet. (lögn) I julklapp ska han få en resa till arlas ostfabrik där han kan bada i ost tunnorna och kanske, kanske, kommer detta att mätta hans ost-begär. 
det är bara två månader kvar till julafton förresten. herregud.

sen helt plötsligt, är alla försvunna. Huset är ödelagt och tystnaden lägger sig som en tjock dimma över inredningen. Ingenting förutom det nerstökade köket och den smutsiga disken kan vittna om att det för två sekunder sedan satt femton tjockisar och gormade runt bordet.

skönt.


Shoot baby!

Comments:

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0