pesadilla

Ytterligare en gång så vaknar jag i panik av att hela min käft blöder och alla tänder har slitits ut ifrån rötterna. Jag springer runt med de blodiga tänderna i händerna, letar febrilt efter ett sjukhus, samtidigt som jag halsar vodka för att dämpa den fruktansvärda jävla smärtan.

Vanliga händelser i drömmar

Tappa tänder
Drömmar om att tappa tänder är vanliga. Om du drömmer om detta kan det symbolisera maktlöshet och osäkerhet. Att du känner dig oförmögen att smälta och handskas med situationen just nu. Också att du kanske upplever dig som oförmögen att göra dig hörd eller att du känner att du förlorar din personliga kraft.

Tänderna anses symbolisera dina släktingar och närmaste vänner. Framtänderna är barn, syskon och mycket nära anhöriga. Underkäkens tänder symboliserar kvinnorna, överkäkens männen. Drömmer du att du har tappat eller skadat en tand betyder det att en släkting kommer på besök. Den övre hörntanden representerar din far, den undre din mor. Om en framtand är lös, har blivit svart eller gör ont i drömmen betyder det att en nära vän eller anhörig kommer att bli sjuk eller råka illa ut. Borstar du tänderna kommer du att ge pengar till en vän eller släkting. Att drömma att man drar ut sina tänder är ett varsel om döden.

Vilse
Du har tappat riktningen, okoncentrerad eller ogrundad, kan inte välja, rädsla att komma fel.

-

 Vaafan

 

 

 

 

 

 


Shoot baby!

Comments:

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0